Inici

El passat dijous, dia 23 de febrer, ens reunirem amb Martí March, conseller d'Educació i Universitat, i Rafaela Sánchez, directora general de Personal Docent. Tenguérem així l'ocasió d'exposar-los els nostres objectius i les activitats que duim a terme i les necessitats tant del col·lectiu de professors de Clàssiques com dels alumnes que cursen les matèries d'aquesta especialitat.

La nostra valoració de la reunió és molt positiva, ja que es mostraren molt receptius i reconegueren la necessitat d'una associació com la nostra. Poguérem comprovar, a més, que coneixen bé les diferents iniciatives educatives del col·lectiu, com MAREMAGNVM i el Festival de Teatre Grecollatí, entre d'altres.

Queda, doncs, establerta una línea de treball i col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Universitat, de la qual esperam una millora significativa de la situació de les Humanitats, en general, i de les llengües i cultura clàssiques, en particular, en el nostre sistema educatiu.


23 de febrer de 2017

PÈLAG és la Plataforma d'Ensenyants de Llatí i Grec de les Illes Balears. Neix amb el propòsit de convertir-se en un punt de contacte i col·laboració per a les persones vinculades al món clàssic, especialment per al col·lectiu de professors de clàssiques de secundària.

El 17 de juny de 2016 es va reunir un grup de professors de clàssiques al CEP de Palma. Es va decidir tirar endavant la proposta de creació d'una associació de professors amb la finalitat de millorar la situació de les Clàssiques a l'ensenyament secundari. La passa següent fou la redacció dels estatuts que la regeixen, que s'aprovaren a la reunió fundacional, que tingué lloc el 13 de setembre de 2016, també al CEP de Palma.

Si hi vols participar, posa't en contacte amb nosaltres al correu: pelag.balears@gmail.com.Subpàgines (1): Inici