Esittely

Pekka Puuseppä

Pekka Puuseppä eli Pekka Toivio on  artesaani-puuseppä, jolla on vankka kokemus erilaisista puualan tehtävistä. Aiempina vuosina Pekka Puuseppä on valmistanut tilauksesta talonpoikaistyylisiä huonekaluja ja käyttöesineitä aina sivustavedettävistä sohvista lautashyllyihin. Vanhanajan tyyliin ja tapaan tehdyissä huonekaluissa on käytetty perinteisiä, kestäviä ja oikeaoppisia liitoksia mm. pyrstöuuretta ja sinkkaliitosta, jota kansanomaisesti kutsutaan myös lohenpyrstöliitokseksi.  Tällaiset huonekalut kestävät vuosikymmenestä toiseen. 

Pekka Puuseppä valmistaa tilaustyönä toiveittesi mukaisen huonekalun tai koriste-esineen ja tarvittaessa auttaa myös suunnittelussa. Näiden lisäksi onnistuu myös kodin kiinteämmätkin rakenteet, esim. keittiöt, saunat, kirjastot, portaat, kuistit, jätehuoneet/-katokset, aidat, laiturit, ovet, ikkunat, yms. 

Yrityksille tarjotaan rakennettavaksi  juklkisten tilojen kalusteita, ravintolasisustuksia, koriste-elementtejä,yms. Saman alan yrityksille tarjotaan alihankintapalvelua, sekä apua kiirehuippujen tasaamisessa. 

Kaikessa tekemisessä on vahvasti mukana innovatiivinen ote ja kunnioitus asiakkaan tarpeisiin, laadusta tinkimättä. Tarvittaessa Pekka Puuseppä tulee kotiisi ja auttaa suunnittelemaan oikean tuotteen olemassa olevaan sisustukseen sopivaksi.

Kannattaa kysyä ja sopia kotikäynti, suunnitellaan yhdessä.