Put orhideja , 28.04.2018.


Izlet nas vodi na STRAHINJČICU u Hrvatsko Zagorje .Zanimljiva poučna staza , lijepa kružna tura i nova saznanja o biološkoj raznolikosti ovog područja .Više o izletu..

Risnjak , 12.05.2018.


Risnjak je planina i nacionalni park u Gorskom kotaru. Planinski masiv Risnjak sastoji se od više planinskih vrhova i spada u najljepše hrvatske planine. Bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta vidljivo je na svakom koraku. Obići ćemo dvije KT HPO i GPP.Više o izletu...

Staza 7 slapova , 24.02.2018.


Staza novijeg datuma koju pohodimo po prvi put Vodimo vas u Istru , okolicu Buzeta , u korita rijeke Mirne i rječice Drage . Izlet po mjeri svakog ljubitelja prirode . Više o izletu

Kaštelanski Kozjak , 10.03.2018.


Planina s mirisom mora i prelijepim pogledima .Cilj je Sv Ivan Biranj , jedan od vrhova Kozjaka . No on je i KT HPO  pa ponesimo sve što nam treba za novi žig .
Odmorit ćemo u planinarskom domu  Putalj i na koncu posjetiti  grad Trogir . Više o izletu

Kamenjak , 11.02.2018.


Posjet Kamenjaku je planinarski dio izleta koji uz uživanje u lijepom krajoliku donosi i mogućnost stavljanja žiga u HPO . U nastavku izleta posjećujemo Rijeku u veijeme riječkog karnevala . Više ....

OBAVIJEST - Otocima južne Dalmacije

Molimo sve upisane planinare da za sve informacije u vezi izleta kontaktiraju Daru Kranjc .Također se možete obavijestiti na redovnim sastancima Društva .


ANJA , PRVAKINJA HRVATSKEČlanica Planinrskog društva "Dubovac"  ANJA SANTINI MIKULIĆ, , okitila sa naslovom PRVAKINJE HRVATSKE osvojivši zlatnu medalju u konkurenciji 31. natjecateljice, skupina kadetkinje .

U dvorani Fothia Velesajam - Zagreb dana 07. travnja 2018. godine održano je prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stjeni u disciplini BOULDER,, sve mlađe skupine.
Snage su odmjerili najboljii penjači Hrvatske, na smjerovima koje su pripremili vrhunski postavljači.

ČESTITAMO ANJI NA OSVOJENOJ MEDALJI! 

Hodanjem k zdravlju - Dan Društva


PLANINARSKA ŠKOLA


KONTAKT :  099 851 3149

ALPINISTIČKA ŠKOLA


ALPINISTIČKA ŠKOLA JE KRENULA ! 
Upoznavanje i prvo predavanje.
Nastavak slijedi na terenu !

 .
MALA PLANINARSKA ŠKOLA