Home

De Oude Pastorie

'Tijdverblijf' is een rijksmonument met een rijke geschiedenis. De voormalig pastorie wordt omgeven door een fraaie tuin met monumentale bomen, waaronder een prachtige en bijzondere Ginkgo Biloba en een driehonderd jaar oude rode beuk. Een fraai uitzicht op de Hervormde Kerk maakt het romantische beeld compleet.Tijdverblijf ligt in een oase van rust en groen in het hart van Zuidhorn. Het dorp ligt in een overgangsgebied van de besloten Drentse zandgronden met haar heide en bossen naar het open en weidse Groninger platteland. Zuidhorn grenst aan het Middag - Humsterland; een eeuwenoud cultuurlandschap met Wierden (woonheuvels) en een wirwar aan oude waterlopen en dijken. Groene graslanden en bedrijvige boeren horen bij het gebied. Kortom, het dorp is bij uitstek een uitvalsbasis voor fietser en wandelaar.
 


Gastenverblijf

In Tijdverblijf woont de familie van den Berg; 2 volwassenen en 2 kinderen. Een deel van het woonhuis is beschikbaar als gastenverblijf en biedt ruimte aan 2 gasten.
De rust van het platteland kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan de sfeervolle en gezellige binnenstad van Groningen. Zuidhorn ligt ten westen van de stad op slechts 10 kilometer afstand en is met fiets, trein of auto eenvoudig en snel bereikbaar.