Presentació


El programa que la Coral Cantiga ens ofereix  pel perióde  de Setmana Santa -però que  estarà disponible  tota la temporada- s'estructura en dos capítols.

El primer inclou  obres de música sacra, en una proposta eclèctica que comença amb partitures per a  doble cor de grans mestres de la polifonia com  J. S. Bach,  J. Rheinberger,  o  el bellíssim O vos omnes  de Pau Casals,  per tancar-ho amb peces d'escriptura contemporània d'una gran impacte expressiu.

La segona part proposa un canvi de caràcter amb obres que ens parlen de la primavera, la vida, la natura, l'amor... incloent un primer bloc amb polifonia renaixentista (Monteverdi, entre d'altres) i tancant el concert amb tres obres de temàtica similar compostes el segle XX.

El contingut dels dos capítols ens procura un concert molt contrastat que ens prepara des del recolliment de la Setmana Santa a una primavera alegre i vital; estem segurs que la proposta tindrà molt bona acollida i la podran gaurdir tant cantaires com oients.Josep Prats