Partio on elämää, seikkailua, itsensä ylittämistä ja uusia ystäviä! Tule mukaan elämäsi seikkailuun!

Partio ei ole pelkästään solmujen harjoittelua ja kiehisten vuolemista. Se on esimerkiksi luonnossa liikkumista, nukkumista tähtitaivaan alla, pitsan paistamista nuotiolla, somettamista, hiljentymistä ja itsensä löytämistä. 

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partiossa toimitaan ikäkausiryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa tehdä itse. Siihen osallistuvat pienimmätkin partiolaiset: vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.


Jäseneksi!

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Vai kiinnostuitko ihan vasta ja haet vielä tietoa partiosta? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. 

Nyt on loistava aika liittyä partioon! Et tarvitse ennakkotietoja etkä taitoja, riittää kun otat yhteyttä! Voit myös liittyä jäseneksi tästä (liity jäseneksi), ja otamme sinuun yhteyttä.

Mukaan pääsee soittamalla tai laittamalla vaikkapa sähköpostia, tai ihan vain tulemalla käymään tapaamisissamme. Kutsu kaverikin mukaan!

Partiota toteutetaan lapsille ja nuorille, mutta aikuisena voi tulla myös mukaan toimintaan! Miten? Lue lisää avoimet pestit -sivulta. 


Jäsenedut

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla vain noin 60 euroa vuodessa saat osallistua ranualaisen Partiolippukunta Kielaiden, Lapin partiolaisten sekä Suomen Partiolaisten toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Jäsenmaksun maksamalla olet vakuutettu kaikissa partiotapahtumissa ja kokoontumisissa. Saat myös postissa Suomen partiolaisten jäsenlehden, Partio-lehden. Lisää jäseneduista voit lukea Suomen Partiolaisten sivuilta

Mikäli jäsenmaksu tuntuu tähän hetkeen liian suurelta summalta, voi piiriltä hakea vapautusta jäsenmaksusta. Lue lisää täältä.