Karimo - Asennetta vuodesta 1931

Raumalainen partiolippukunta Karimo tarjoaa monipuolista partiotoimintaa kaiken ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Päämääränämme on kasvattaa lapsista rehtejä tyyppejä, tarjota monipuolisia elämyksiä, itse tekemisen iloa ja vastuuseen kasvamista.

Karimoilla on mutkaton suhde luontoon, retkeilemme niin metsässä kuin merelläkin ja kannamme huolta ympäristöstä. Karimoiden satapäisessä joukossa viihtyvät kaikki ikäkaudet: sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat ja vaeltajat.

Toiminnan mahdollistavat ja siitä pääsevät itsekin nauttimaan aikuiset, joiden tukea tarvitaan nuorisojärjestössäkin.Voit osallistua partiotoimintaan aikuisena oman kiinnostuksesi, osaamisesi ja aikasi mukaan. Osaatko sinä tehdä maailman parhaan tikkupullataikinan, opettaa uuden taidon tai leikin, retkeillä...? Ja haluat jakaa osaamistasi eteenpäin? Tai ovatko edellä mainitut jutut juuri niitä, joita haluaist itsekin oppia? Tarjoamme koulutusta partiotoimintaan  ja -taitoihin - aiempaa osaamista ei tarvita!

Tervetuloa mukaan!Lippukunnan yhteystiedot

Lippukunnanjohtaja (lpkj):

Iida Vartila p. 040 756 5856

iida.vartila@hotmail.com

Lippukunnanjohtajan apulainen (lpkja):

Heidi Valliluoto

Sihteeri

Suvi Routasalo p. +35850 530 2736

suvi.routasalo@gmail.com
Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, voit seikkailujamme myös lippukuntamme: