Saavuit juuri Harjusiskojen nettisivuille. Täältä löydät niin infoa ajankohtaisista tapahtumista, ryhmien kokoontumisajoista kuin johtajien yhteystiedoistakin. Toivottavasti viihdyt!
Harjusiskot eli Hasi on Epilän, Pispalan ja Lielahden alueilla toimiva tyttölippukunta. Lippukuntamme jäsenmäärä on n. 160 ja toiminnassa on kolme laumaa, viisi seikkailijajoukkuetta, kolme tarpojavartiota, kaksi samoajavartiota sekä yksi vaeltajaryhmä. Harjusiskojen taustayhteisönä toimii Harjun seurakunta. Harjusiskot perustettiin vuonna 1953. Vuosien kuluessa toiminta laajeni. Vuonna 1975 Harjusiskot oli kasvanut jäsenmäärältään niin suureksi, että lippukunta jaettiin kahtia. Näin syntyi Tesoman alueella toimiva Harjusiskojen sisarlippukunta Tesoman Sinisiskot. 

Harjusiskojen oma lippu vihittiin käyttöön vuonna 1959 ja lippukuntalehteämme, Hattadaa, on toimitettu vuodesta 1978 lähtien. Harjusiskoilla on yhteinen leirialue sisaruslippukuntiensa Harjun Veikkojen ja Tesoman Sinisiskojen kanssa. Leirialue sijaitsee Valkeekiven lahdessa Näsijärven rannalla. 

Hasi-huuto: Ha-Ha Harjusiskot Tampereelta nääs. Me ollaan reippaita ja käännämme sun PÄÄS! HEI!

                          
                                                            
                                                                ***

Vieläkö sinulta/lapseltasi puuttuu virallinen ilmoittautuminen? Täytä jäsenrekisterihakemus täällä!!
Kuksan kautta ilmoittaudutaan tapahtumiin ja se on myös esimerkiksi ryhmänvetäjien/retkenjohtajien väylä ilmoittaa tärkeistä asioista. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajantasalla, jotta saat ajankohtaiset tiedotteet! Kiitos!

                                                                ***

Mitä kaikkea kuuluu viralliseen partioasuun? Tarkista kaikkien merkkien sijoittelu partiopaitaan ja laita uudet merkit kerralla kohdilleen. Ohje täällä! 

***

Syksyn 2017 toimintakalenteri ja muut kadonneet laput löytyvät kätevästi lappupankista!!

***


Tykkäämällä Harjusiskojen virallisesta Facebook-sivusta näet kuulumisiamme myös siellä ja voit itse vaikuttaa sivujen sisältöön!
               
http://instagram.com/harjusiskot