Tule mukaan

monipuoliseen

toimintaan!


Hanhikiven Kiertäjät on Pyhäjoella toimiva sekalippukunta, jossa on toimintaa kaikille ikäkausille. Myös perhepartioryhmä kokoontuu noin kerran kuussa.

Lippukunnassa toteutetaan peruspartiotoimintaa, ja ryhmät kokoontuvat viikottain lippukunnan kokoontumispaikassa Vanhankoulun partiokololla. Partioilloissa tehdään aktiviteetteja, jotka rakentuvat erä-, leiri- ja kansalaistaidoista, johtamisesta sekä sosiaalisuuden ja luovan ajattelun taidoista. Lisäksi harjoitellaan kädentaitoja sekä hengellisyyteen, luonnontuntemukseen ja -suojeluun liittyviä taitoja. Aktiviteetteja tekemällä opitaan uutta ja valmistaudutaan partioretkiin, -kisoihin, -leireihin ja -vaelluksiin.

Lippukunta järjestää vuosittain koko lippukunnan yhteisiä tapahtumia, yön yli kestäviä retkiä ja pidempiä leirejä. Lisäksi muutaman kerran vuodessa kokoonnutaan erilaisiin tempauksiin, kuten jokakeväiseen riihitykseen tai perinteiseen soihtukulkueeseen, joka kokoaa koko lippukunnan koolle itsenäisyyspäivänä. 

Myös piiri ja keskusjärjestö järjestävät toimintaa, kuten kursseja ja isompia leirejä, jotka tukevat lapsen ja nuoren kehitystä sekä tuo näkyvyyttä lasten ja nuorten harrastukselle. 

Lippukunnan taustayhteisönä toimii Pyhäjoen seurakunta. HaKilla on oma partiokämppä Rajaniemen rannassa. Lippukunnan kolo sijaitsee Vanhallakoululla lähellä kunnan koulukeskusta.

Kysy lisää toiminnasta Jutalta!