Participació ciutadana a Sta. Coloma de Cervelló

La força és a la xarxa.

Aquest és un espai de recerca, debat i propostes sobre diferents àmbits d'actuació de la política local.

És una iniciativa oberta a tota la població amb l'objectiu de compartir coneixement i debatre obertament l'actualitat i visions de futur desitjables pel nostre poble. S'han organitzat diferents àmbits de treball (que trobareu a l'esquerra).

Si voleu participar en els debats trobareu un enllaç, en cada apartat, que us durà al 'Loomio': Un aplicatiu de debat i generació de propostes sectorials al que podreu accedir amb una sol·licitud de participació. I en aquesta plana web on sou, és on s'anirà penjant la documentació i els enllaços que es considerin interessants en cada àmbit. Us podeu subscriure a cada pàgina per tal de rebre notificacions quan hi hagi nova informació.

La voluntat és mantenir uns debats madurs, documentats i constructius; per tal de generar propostes possibles sobre els reptes necessaris que han de transformar i millorar la nostra realitat local, individual i col·lectiva. En data propera s'organitzarà una trobada presencial entre les persones participants, de forma que puguem valorar conjuntament tot el que s'hagi aportat i que es puguin posar damunt la taula preocupacions, opinions i propostes ciutadanes de cara a les properes eleccions municipals.  


 Benvingut/da !

Per contactar:  espaisdedebatciutadascc@gmail.com