Dima

           

 

          Este student la Conservator in Chisinau si gata sa faca Romania sa-l aplaude alaturi de “La-la Band”. Dima spune ca nu crede in esec ci in lectia invatata si isi doreste ca, alaturi de ceilalti 19 colegi de trupa, sa ii faca pe toti sa fredoneze “Stage of Joy”, prima piesa a trupei “La-La Band”, cel mai nou produs marca MediaPro Music. 
Pentru Dima Gheorghita Trofim, tanarul de 22 de ani care a trecut Prutul ca sa cucereasca scena muzicala romaneasca, niciun sacrificiu nu este prea mare pentru a-si implini visul, cel de a canta intr-o trupa fresh, de tineri, cu sound pop-rock. “La-La Band inseamna o experienta foarte frumoasa, plina de emotii pozitive care nu as vrea sa se termine niciodata”, marturiseste tanarul student la Conservator.

        Pentru Dima muzica este mai mult decat o pasiune, este un mod de a trai. “De mic copil imi place muzica, nu sunt suficiente cuvinte care sa ma ajute sa exprim cit de mult imi place. Stiu ca asta vreau sa fac, asta este scopul meu in viata, sa devin un artist vestit".
Comments