Welkom op de website van Woongroep de Parelhoenders

De Parelhoenders is een gezellige woongroep waar betrokkenheid en respect voor privacy centraal staat. Wij vinden het belangrijk om als goede buur met elkaar om te gaan en er voor elkaar te zijn wanneer dat nodig is. Onze groep bestaat nu 29 jaar en ons gebouw is speciaal voor de woongroep gebouwd. De bewoners (6 mannen en 16 vrouwen) varïeren in leeftijd tussen de 50 en boven de 90 jaar.Het gebouw van Woongroep de Parelhoenders bestaat uit een vrijstaand appartementen-complex van twintig 2- en 3-kamerwoningen en staat op een perfect centrale plaats, direct aan een haventje, openbaar vervoer (tram en bus), een elektrische voertuigen oplaadpunt, een marktplein en een winkelcentrum. Van de meeste woningen ligt de huurprijs rond 740 euro per maand.
Ons gebouw staat in het stadsdeel Nieuw-West, het ligt aan het Gerbrandypark en op loop/fiets afstand van de Sloterplas. Het is een levendige buurt met bewoners uit alle windstreken.

Er zijn regelmatig gezamenlijke activiteiten op het gebied van cultuur & natuur, af en toe gezamenlijk eten en gezamenlijke deelname buurtactiviteiten. Deelname is altijd op vrijwillige basis.We hebben enkele plaatsen voor geïnteresseerden op onze leden-wachtlijst. Klik hier voor het aanmeldingsprofiel. Op dit moment vallen de nieuw vrijkomende woningen in de sociale-sector. Wanneer je belangstelling hebt voor onze woongroep neem dan contact met ons op per brief of email en kom een keer langs.

Toelating op de wachtlijst wordt besloten door de hele woongroep nadat een viertal kennismakingsgesprekken hebben plaatsgevonden. Gedurende de Covid-19 pandemic kan het noodzakelijk zijn hier van af te wijken. Eenmaal geplaatst op de lijst van belangstellenden houden we je op de hoogte van alle nieuws van de woongroep.


Subpagina''s (2): Contact Links & Meer foto's
Comments