Groepsaccommodatie Op de Hopschet


"Op de Hopschet  Vijlen Bergdorpje van Nederland, nationaal park Zuid Limburg.
 
"Op de Hopschet" is een groepsverblijf in een eenvoudige maar sfeervolle authentieke 3 eeuwen oude Zuid Limburgse boerderij in vakwerkstijl. In deze groepsaccommodatie is ruimte voor groepen van 14-28 personen. Privacy van één groep in de accommodatie en op het terrein.
Wij bevinden ons in het pittoreske dorpje Vijlen het bergdorpje van Nederland omringd door mooie hellingbossen vlakbij het Drielandenpunt.
Een ideale plek voor sportieve fietsers, wandelaars vlakbij het Drielandenpunt en Geuldal, maar ook met de vele mogelijkheden van Zuid Limburg op korte afstand. Aken, Maastricht, Valkenburg en Luik zijn dichtbij. Voor 
of meer foto's. en de meest uitgebreide info  

Reservering en voorwaarden

Een overzicht van de beschikbare vrije periodes en prijzen. vindt u door te klikken of telefonisch contact op te nemen.

  • Reserveren is mogelijk via een email met uw gegevens, die wij dan bevestigen met alle informatie. U dient dan binnen 8 dagen een aanbetalingsbedrag te storten op rek Nl18 RABO155606646 t.n.v. P. Franssen. ovv datum verblijf. Na ontvangst van de aanbetaling krijgt u een schriftelijke bevestiging van de reservering toegezonden. Wij vinden het prettig om telefonisch met u kennis te maken.
  • U kunt per email reserveren. In dat geval vermeld u: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer (liefst) vaste net, emailadres, voorkeursaccommodatie, groepsgrootte, gewenste periode, aard van de groep (bijv. familie, sportclub, bedrijf, jeugdgroep, school) en doel van uw verblijf. Wij nemen dan contact met u op om de reservering te bevestigen indien de reservering geaccepteerd kan worden..
  • Het afsluiten van een annuleringsverzekering voor groepen is mogelijk tezamen met het storten van de aanbetaling op bankrekening NL18 RABO 00155606646 tnv. P. Franssen. De reserveringsbevestiging (met speciale aantekening) is dan tevens uw bewijs van verzekering tegen annuleringskosten. De voorwaarden van de verzekering vindt u onder voorwaarden annuleringsverzekering. De kosten bedragen 7,5% van de huursom.  
  • Bij reservering ontvangt u suggesties voor activiteiten en uitstapjes, excursies, wandelingen, fietstochten, reisroute, adressen en telefoonnummers. "Op de Hopschet" en "Hoeve en Huize ten Bosch" is aangesloten bij de Geschillencommissie Recreatie, voor nog meer zekerheid.

Wij adviseren u graag over over onze Buitenbezigactiviteiten & creativiteitscentrum

Voor beschikbaarheid of prijzen en de meest uitgebreide info van Op de Hopschet  of voor beperkte informatie ook zie downloads. (boven aan deze pagina) of stuur  een bericht.

ĉ
Paul Franssen,
31 jul. 2012 04:45
Comments