Groepsaccommodatie Croupet du Moulin (B)

 
Landhuis "Croupet du Moulin" bestaat uit het gastenverblijf de Herbergerie voor 16-24 pers. en heeft 12 x 2-persoons slaapkamers.( op de foto links) 
Het andere gedeelte heet de Manoir, het woninggedeelte voor 12 pers. met 4 slaapkamers ( op de foto rechts). Een combinatie van beide delen is mogelijk tot 36 pers.
 
Croupet du Moulin is een monumentaal, erg ruim en heel sfeervol Ardeens landhuis in Tudorstijl in het groen gelegen met eigen bos op 30 min afstand van Maastricht gelegen op 5 km van Spa. Enkele open haarden en bijzonder  stijlvolle inrichting is dit een locatie voor, bijzondere gelegenheden, heel geschikt voor meerdaagse trouwfeesten ( met feestruimte voor ca. 75 gasten), bijeenkomsten van een familiefeest en vriendenreünies of voor zakelijke doeleinden met overnachtingen.
Voor 
meer foto's. en de  meest uitgebreide informatie .


Sart lez Spa, het mooiste deel van de Ardennen, op 30 min. van Maastricht.
 
Route

Croupet du Moulin is gelegen in de belgische Ardennen op 5 km van Spa buiten het pittoreske dorpje Sart le Spa. Vanuit Eindhoven zeer goed bereikbaar in 1 uur en 20 minuten via A2 Maastricht richting Luik, Voor Luik E40 richting Verviers en Spa, Bij Battice E42 dan afslag 9 van de E42. Volg centrum Sart. Bij het kerkplein afslaan naar het dal in doodlopende weg Croupet du Moulin. Zonder afspraak is een bezichtiging/ toegang niet mogelijk. Het adres van Croupet du Moulin is Jalhay -Sart (le Spa) Croupet du Moulin 15. Contact voor afspraken 0031-6-46712292(Kantooradres Hopschet 6 Vijlen NL ,route hieronder.)

Voor de routeplanner gebruik adres Croupet du Moulin 15 : 4845 Jalhay- (Sart lez Spa), Croupet du Moulin 15.

Grotere kaart weergeven

.

Reservering en voorwaarden

Een overzicht van de beschikbare vrije periodes en prijzen  en beelden of telefonisch contact op te nemen. De meest uitgebreide informatie.  Info 0031-6-43462582

  • Reservering vindt plaats op basis van email of schriftelijke afspraken. U dient dan binnen 8 dagen een aanbetalingsbedrag van 50% van de huursom binnen 8 dagen op NL59 INGB 0002312318 onder vermelding van: CDM ... en aankomstdatum.  Na ontvangst van de aanbetaling krijgt u een definitieve bevestiging van de reservering toegezonden. Wij vinden het prettig om telefonisch met u kennis te maken.

  • U kunt ook per email reserveren. In dat geval vermeld u: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer (liefst) vaste net, email adres, voorkeursaccommodatie, groepsgrootte, gewenste periode, aard van de groep (bijv. familie, vrienden, huwelijk, sportclub, bedrijf ) en doel van uw verblijf (bijv. reunie, feest, uitstapje, studie, vergaderen). Wij nemen dan contact met u op om de reservering te bevestigen indien de reservering geaccepteerd kan worden.

  • Recron voorwaarden voor groepsaccommodaties en conferentieoorden en huisregels zijn van toepassing als onderdeel van de huurvoorwaarden bij het aangaan van de huurovereenkomst. De recronvoorwaarden voor groepsaccommodaties zijn ontstaan in samenwerking met de consumentenorganisaties, anwb en consumentenbond.
  • Het afsluiten van een annuleringsverzekering voor groepen is mogelijk te samen met het storten van de aanbetaling op girorekening NL59 INGB 0002312318 tnv. M. Vaessen  onder vermelding van: CDM ... (aankomstdatum) ...(naam).. De reserveringsbevestiging (met speciale aantekening) is dan tevens uw bewijs van verzekering tegen annuleringskosten. De voorwaarden van de verzekering vindt u onder voorwaarden annuleringsverzekering. De kosten van de annuleringsverzekering bedraagt 7,5% van de huursom.

Sart lez Spa, het mooiste deel van de Ardennen, op 30 min. van Maastricht.

Bij reservering ontvangt u een speciaal internetadres van nieuwe ideeen, excursies,mogelijke uitstapjes, activiteiten, wandelingen, fietstochten, reisroute, adressen en telefoonnummers.


 Ga naar de meest uitgebreide informatie van Croupet du Moulin voor informatie en beschikbaarheid, details en voorwaarden.
Of stuur een bericht
. Voor meer foto's en plattegronden.


U bent van harte welkom in Croupet du Moulin in de Ardennen, vacance dans la Belgique vert.

Hartelijke groeten, Paul Franssen, Marianne Vaessen