Welkom

Paradijsvogels  Groepsaccommodaties, vakantiewoning & Buitenbezigactiviteiten zijn er voor levensgenieters. Sfeervolle en mooi in de natuur en landschap gelegen groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nationaal Landschap Zuid Limburg of de Belgische Ardennen en attractieve activiteiten voor groepen.

Reserveer nu een weekeinde op einde november of december en bezoek de kerstmarkt in Valkenburg. 

Buitenbezigactiviteiten / Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Ons Activiteitencentrum Buitenbezig bij Hoeve ten Bosch in Cottessen  is er voor actieve groepen, teambuilding, personeelsdag, een heuvellanddag, familiedag, de andere verjaardag of activiteitendag.  Lekker buiten (ook binnen kan) dan is de groene hotspot Hoeve ten Bosch in Cottessen iets voor u.
Landelijke rust, natuurlijke eenvoud, veel plezier en authenticiteit in een historische setting uit 1560. Ook voor actieve feesten en bijeenkomsten.


Onze groepsaccommodaties:
Op de Hopschet ( 14-28 pers.), Mooie sfeervolle vakwerkboerderij in bergdorp Vijlen
Huize ten Bosch ( 4- 10 pers.), Oudste vakwerk vakantiehuis uit 1560, 4 slk. Geuldal.
Hoeve ten Bosch ( 18- 40 pers.) Vakwerkboerderij in het Geuldal 5 sterren landschap.
Croupet du Moulin.- Herbergerie 15-24 pers./ 12 kamers, in combinatie met de  Manoir ( 12 pers) ( Samen  36 pers. -15 kamers). Feestruimte voor 75 personen. 

Kijk voor beschikbaarheid van de groepsaccommodaties, prijzen en informatie voor een geslaagd groepsverblijf bij de gewenste locatie.

 Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg of de Belgische Ardennen voor groepen midden in de natuur in een monumentale vakwerkboerderij of kasteellandhuis. Hoeve ten Bosch en Huize ten Bosch  is gelegen in het Geuldal,  een 5 sterren landschap. Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik zijn vlakbij. In 2014 is Hoeve ten Bosch de Groene Hotspot Nationaal Landschap ZL van het Geuldal.

Maak altijd een afspraak  als u wil komen kijken. Gebruik altijd onderstaande routebeschrijving naar Hoeve ten Bosch als hulp voor een goede bereikbaarheid. (Uw tom tom zal u in de meeste gevallen via een grote omweg en slechte grintweg brengen.)


Grotere kaart weergeven
 

Routebeschrijving naar Hoeve ten Bosch in Cottessen:

Vanuit Maastricht, richting Gulpen, 1 km voorbij Gulpen richting Mechelen en Epen. In Epen richting Vaals, aangekomen bij de bosrand van het Vijlenerbos (Restaurant Buitenlust) nog 100 m verder langs de bosrand en dan "Hoeve ten Bosch" volgen. Nadat u op de grindweg komt, rechts parkeren in het weiland. ( bij erg nat weer is verderop even voorbij Hoeve ten Bosch aan de rechter kant ook nog een verharde parkeerplaats).

Voor logerende gasten kan geparkeerd worden  op het erf en dan links tussen de gebouwen door

Vanuit Eindhoven-Heerlen- Vijlen, Komende van de A2 in zuidelijke richting, bij Geleen A76 richting Heerlen, daarna Kerkrade en Aken volgen. Zodra mogelijk afslag Vaals nemen (N281) , Bij turborotonde 3/4 (N 278 rijksweg Vaals- Maastricht), richting Vaals. Na bijna ca 0,5 km afslag Vijlen bij rotonde naar rechts. Volg deze weg tot de infozuil 200 meter voor de kerk, hier afslag (rechts) richting Slenaken en Epen. Volg Cottessen. Ongeveer 4 km vanuit Vijlen komt u weer uit het bos bij Restaurant Buitenlust. Hier links richting Cottessen. Dan na 100 meter "Hoeve ten Bosch" volgen. Nadat u op de grindweg komt, rechts parkeren in het weiland. ( bij erg nat weer is verderop even voorbij Hoeve ten Bosch aan de rechter kant ook nog een verharde parkeerplaats).


Voor logerende gasten kan geparkeerd worden  op het erf en dan links tussen de gebouwen door. Maak voor een bezoek wel altijd een afspraak via info@paradijsvogels.nl  of 06-46432582 of 43-3064951.

GPS coordinaten locatie  Hoeve ten Bosch: GPS: 50.45.55 Noord en 5.56.29 Oost

De winter in Cottessen is altijd heel speciaal, met de overweldigende stilte (grote delen van het Vijlenerbos zijn autovrij en worden niet met zout gestrooid). Hoeve ten Bosch is echter toegankelijk.


Wij adviseren u graag over over onze mogelijkheden van de  Buitenbezigactiviteiten & creativiteitscentrum


Hoeve ten Bosch en Cottessen in de winter. - film 1,5 min.


www.mamaalice.nl   Een straatkinderen project in Peru dat we van harte aanbevelen.

Mama alice