Mikro-essays II

 Denne kreative rodekasse er motiveret af den overvældende mængde af informationer og ideer, der flyver forbi hele tiden. Det kan hurtigt blive en malstrøm, og for ikke at blive skør i hodet af denne spinning, og for at skabe tid til ro og helbredende 'tankeløshed', bruger jeg den som et noteapparat. Den vil for en evt. læser være som at træde ind i en tankemæssig marskandiserbutik.


Teilhard de Chardin - den frafaldne jesuit
Yin Yoga - Paulie Zink
Bill Maher - politisk satire forklædt som nyhedsstof
The Omega Institute
Jason McLennan  - bæredygtigt design
Roger Jahnke - en lille QiGong
Atlas-profylaxe
Deepak Chopra om projektion
John Lash - en moderne gnostiker
Brian Breiling og lysterapi
Livet i oversættelsesmaskinen
Alan Watts - zenbuddhistisk filosofi
Donna Eden - energimedicin
Pierre Sabak - homonym mytologisk sprogfilosofi
Peter Taylor - den globale opvarmnings-kirke
Wallace Thornhill - det elektriske univers
Heraklit - den grædende filosof
Alan Wilson & Baram Blacket - Kong Arthur er ingen skrøne
Sufi-musik
Michael og Robin Mastro  - Vastu Shastra
Joe Slate - psykisk vampyrisme
Carl Munch - The Code
Den ekspanderende jord
Øldåse-kraft - ja-tak!
Philip Gardiner - endnu en moderne gnostiker
Alevierne
Peter Levenda - alkymi og kinesere
Kymatica
Kvantekommunikation
G. Edward Griffin - kollektivisme
Edmund Marriage og Christian O'Brian - genskrivning af menneskets historie


Der er ikke altid en direkte web-henvisning, men i disse Google-tider er det ofte kun et par klik væk. Her skal man ikke undervudere alt det, man støder på undervejs. Det er ligesom at slå op i en rigtigt leksikon i bogform. Hvis man er nysgerrig, når man stort set aldrig frem til det, man ledte efter. For det er bare så meget !

Igen må jeg konstatere, at der forbløffende få garage-fuskere blandt disse tænkere og praktikere. Uddannelsesniveauet er for det meste umådelig højt, selvom deres anseelse i mainstream kan variere fra det urørlige til det forkastelige - iflg. mainstream. Men forkastelse af etablisementet kan i mange tilfælde betragtes som den største anerkendelse. De ramte plet på et seriøst ømt punkt - og man skal da love for, at der mange ømme punkter i vores videnskultur og i den måde, man ser det forvaltet på.


Teilhard de Chardin - Paulie Zink
Min gamle dansklærer Merete With fra Odense mente, dengang i 70'erne, at mine ideer var i familie med hans. Som gymnasieelev, cmon! Jeg anede ikke, hvad hun talte om, for jeg eksperimentere bare med meditation og hvad inderne sagde om det og Verden. Og så havde jeg smålæst lidt Martinus, den danske Rudolf Steiner. Men det var da pænt af hende, og tak for de pæne karakterer i dansk stil ;-) Jeg tror egentlig, det var en opfordring til at gå på opdagelse og et hint til, hvor jeg kunne lede. Gode lærere ligger små spor ud, når de ser modtagelighed hos eleverne.

Og apropos Martinus, så var jeg mest overvældet og facineret af, at man kunne hive sådan et 3.000 sider langt livsværk ud af at være visionær. En kosmologi hevet ud af det tomme rum.

Men Teilhard var jo jesuit, og der er et par lamper, der lyser her. En munkeorden, der er undfanget af så syg en hjerne som Loyola's kan kun indeholde en syg agenda. Et nøjere studie af, hvad jesuitterne egentlig står for og har haft gang i er skræmmende. Men han kom også på kant med dem og blev fordømt, og så er man jo lidt mere rolig :-)

Han var palæontolog - jf. mange jesuitter var aldeles fremragende videnskabsmænd. Særdeles berejst, omfattende videnskabeligt virke, han var en af dem, der var med til at finde 'peking-mennesket'.

Ganske kort om hans særlige verdensbillede og ideer: han citeres ofte for sit begreb noosphere, der er en slags spirituel overbygning på geosfære og biosfære. Den omslutter hele planeten som et bevidshedsfelt og ligner på mange måder Jungs 'kollektive ubevidste'. Endvidere er det skaberens trækken sit skaberværk til sig, som han kalder omega-punktet. Man kunne sammenligne det med kosmos' tendens mod lavere entropi. Det var dette, der fik min dansklærer til at give et hint.
______________________________

Yin Yoga - Paulie Zink
Paulie Zink er en amerikansk yogi, der efter sigende har opfundet et nyt begreb kaldet Yin Yoga. Det er ikke ham, der har opfundet fænomenet, men blot givet det et navn.

På 5 videoer viser han gudhjælpemig, hvordan man laver det klassiske yogaprogram, mens man sidder på en stol ! Som han siger yoga for sofa-kartofler (couch potatoes).

Paul Grilley forklarer teorien. Filosofien i yin-yoga er at blive lang tid i stillingerne. De bliver nærmest en meditation. Yin er den energi, der går ind til kernen i kroppen, bindevævet, knoglerne - fascia og ligamenter. Yang yoga fokuserer på musklerne og senerne - Astanga som det ekstreme eksempel. Men egentlig kan man ikke skelne sådan, det er attituden, man anlægger. Alt er intention. Så man kan sikkert lave yin-astanga.

Yin er hvilende, holdte positioner, og det rammer pr. definition yin-væv: fascia og bindevæv. Yang er hurtig, i bevægelse, rytmisk. Her bruger man pr. definition yang-væv: musklerne. Man bør ikke øve yin-væv med rytmiske bevægelser, ejheller yang-væv med lange holdte positioner. Musklerne danner syre, tetney, krampe. Men hvis man vil bygge muskler op, skal man gentage og lave rytme. Hurtige bevægelser virker.

Men hvis man gør dette med sine led, virker det ikke, eller man smadrer dem.
http://www.youtube.com/watch?v=8dFKRcs0yzk&feature=related

Grilley siger, at det ikke skal forstås kategorisk, for der er en gråzone. Han siger også, at yang-bevægelser ikke handler om en stiv gentagelse af en bestemt bevægelse, men om at skifte hele tiden. DET er yang! Men det er ikke sådan, der udøves. Folk træner forkert. Se bare på løberne. De træner ikke, de lider. Og så smadre mange af dem knæ og ankler.
Se også klippet med Mantak Chia, hvor han laver 'taoistisk yoga', kaldet yin-yoga.

______________________________

Bill Maher  - politisk satire forklædt som nyhedsstof
[udtales som 'hav' på latino] er en amerikansk komiker / stand-up'er. Og mere end det - en læremester og taletspejder for unge i branchen. Og så er han politisk og skarp som ind i helvede. Han hudfletter på den ondeste måde bla. de såkaldte 'teabaggers', som er de hellige ny-liberale, neo-con, ultra-nationalister, der ser terrorister overalt efter Bush's kampagne. Sarah Palin typerne, der vil have ENDNU højre 'forsvars'-udgifter, selvom USA bruger ligeså meget, som 50 gennemsnit-nationer i verden - tilsammen! Det findes mange clip på nettet.

En af hans 'elever' er Vanda Mikolosky, en bindegal, respektløs bitch af en actress, som ikke desto mindre er dybt spirituel. Hun er sørme også yoga-lærer. Men hun gasser bla. den spirituelle verden med deres egne korrektheder og helige ævl. Spirituel humor - sådan!

Lidt i familie med Madan Katariaog hans latter-yoga. Lægen / yogien, der startede bevægelse 'latter-yoga'. Hans klip på nettet med 'silent laughter' kan til enhver tid få en til at grine.

______________________________

The Omega Institute
Institute for Holistic Studies
Er et institut med et meget omfattende program - nærmest som en middelstort universitet. Rækken af talere og undervisere er imponerende.

Det kan være Omega har en reference til Teilhard de Chardin, som er sådan lidt en uofficiel, ukanoniseret amerikansk helgen, kan man fornemme. De elsker at citere ham og refere til ham.

Omega har at gøre med 'slutningen' - siger man. Og her skal man passe på, for det kan twistes på den mest perverterede måde som i kristendommen, hvor det nærmest er blevet synonymt med Dommedag. Eller Project Omega, der er kernen af 'sorte projekter' i USA, der tilstræber total dominans. Slutningen for dem er 100% orwellsk. Men det kan også have noget at gøre med begrebet 'når alt kommer til alt', tidens fylde og Teilhard's det guddommeliges tiltrækning af skabningen.

______________________________

Jason McLennan  - bæredygtigt design
var taler på en konference på The Omega Institute.
http://www.youtube.com/user/TheOmegaInstitute

Han er en hovedfigur i en bevægelse om bæredygtighed indenfor design. Bog: 'Den økologiske ingeniør. Filosofien om Bæredygtigt Design'. Han har en vision om en bygning, der bærer sig selv - forhåbentlig :-) - bærdygtig arkitektur lyder som en selvfølgelighed og dermed som en joke. Eller en sørgelighed, fordi arkitektur er så sparebehæftet og commercialiseret, at der bygges ufattelig mange dårlige huse i Verden.

Han hus forsyner sig selv med vand fra regnvand. Hvilket må kræve sofistikerede rensninger, da det også skal kunne vaske tøj osv. Toiletter bør ikke bruge vand - tilbage til multlokummet - det kan så ikke være et byhus i 30 etager, vi taler om. Og 30 etager er i forvejen noget shit, det er menneskefjendske babelstårne, burhønse-celler. Det kan godt være, de er flotte, men ..

Huset skal ikke forurene. Det kræver en masse 'gammel' og ny teknologi. Det er et MEGET stort projekt, men hvis man kan lave det for et hus, kan man lave det for en klynge, en landsby, en bydel, en by, et land … i Verden. 
En sjov titel: 'The Dumb Architect's Guide to Glazing Selection'. Alle statements i bogen kommenteres af 4 karakterer fra hver sin observans. Det handler om udvælgelsen af glas og vinduer til bygninger. Ret vigtigt emne - medmindre man bygger en lagerbygning på en havn uden vinduer. Men selv de har vel ovenlys, eller hur?

______________________________

Deepak Chopra om projektion
Projektion er, når jeg ikke ønsker at konfrontere noget i mig selv og forestiller mig det i en anden.
Man projicerer, hver gang man:
- er defensiv uden af være kritiseret
- har extreme meninger om mennesker, man ikke rigtig kender
- verbalt stereotypiserer folk
- konstant føler sig misforstået
- spørger folk om deres mening, og svaret ikke er, som man forventer, hvorefter man bliver forurettet
- føler sig truet hele tiden af autoritetsfigurer, læger, politimænd, politikere, fordi man har sat dem op på en piedestal (de er egentlig blot ligesom dig)
- gør sætninger færdig for folk
- synes at folk, der er meget intime og tætte, har sex med hinanden

Det er intet mere naturligt end mennesker, der udstråler simpel og upåvirket menneskelighed. Der er derfor, vi elsker (nogle frygter) børn, fordi de ikke tager en social maske på. De er ekstremt elskelige. Så vi kan ikke håbe at gøre mere end at udstråle vores menneskelighed i al sit lys og mørke, synder og helgen, guddommelig-diabolsk. Det er betydningen af devil > dev-ill = devine feeling ill:-) Den var smart …

Vi har den mytiske figur, vi kalder djæ-vel > deu-ilde - en syg gud. Men der sker ikke andet end som i elektriciteten. Der er positive og negative ladninger, polariteter. Ellers ville der ikke være elektricitet. Modsætningernes dans er der hele tiden.
Hos mennesker bliver den negative ladning af universet og vores eget indre univers patologisk, dvs. farlig, hemmelig, mørk, undertrykt = farlig. Det undertrykte, det mørkelagte manifesterer sig som fattigdom, vold, krig, krise, løgn, undertrykkelse. Der er os imod dem = resten af Verden. Der er dåligt lederskab. Skyggen kom frem i Abu Graib, Guantanamo, 9/11, Afghanistan, Irak, global-opvarmnings-svindel, finanskrise. Det er altsammen vores kollektive skygge, og der findes, fordi vi har manifesteret det. Det er de betingelser, vi har skabt, og først når vi indser det, vil vi kunne ændre disse betingelser.

Så kan vi dele skyggeerfaringen med andre, for delingen formindsker energien. Så først kan vi give opmærksomhed til disse guddommelige kvaliteter, tilgivelse, kærlighed, medfølelse, glæde. Så stop projektionerne, skil jer fra de falske identifikationer (detach), giv slip, vær i ro uden frygt. Og udstrål den, du er. Så har du besejret din skygge.

______________________________

Roger Jahnke - en lille QiGong
demonstrerer en meget fin lille siddende QiGong.
Vær stille med samlede hænder foran. Skil hænderne ad. Man ser på sine håndflader, der passerer forbi en ad gangen, dernæst i det fjerne et øjeblik, dernæst krydser man og bringer jord op, skiller og trækker himmel ned, brusebad i stedet for sidste 'himmel'.

______________________________

Atlas-profylaxe
er en korrektion af en ret overset knogle, der forbinder den øverste halshvirvel med kraniet. Den er underlig nok skævt placeret hos de fleste mennesker. Der sker allerede ved fødslen, eller måske endda før fødslen, genetisk.
En metode til at at bringe atlas på plads igen er opfundet af schweitzeren René C. Schümperli. Korrektionen af den sker med et bestemt apparat, der sender frekvenser til de muskler, der holder den, og den slipper som regel omgående og falder på plads. Effekten er bemærkelsesværdig. Forsvinding af hovedpiner, migræner, nakke-skulder-m.m. spændinger, eufori, forøget livsenergi.

Et link er fundet hos Michael Hane på atlasprofilax.ch henviser til to danskere. Den ene er faktisk svensk, Mia Zwer [tlf. 3281 0788]. Hun har en praksis i Kbh. S. Jeg tillader mig at spørge hende om hun er medlem af International Association of Qualified Atlasprof®s (IAQA) og er uddannet og certificeret ved AtlasPROfilax Academy hos René C. Schümperli. Hun er heldigvis straks oppe på dupperne og komplimenter mig for mit spørgsmål, da der jo er findes fuskere 'derude'. Hun bekræfter derefter sit medlemsskab, men siger at hun er uddannet af en englænder ved navn Robert Baum i 2006. Robert Baum er god nok og er en af autoriteterne blandt dem, der udøver teknikken. Han laver det samme blot i England. Vi får se, hvordan det virker. Når jeg har udsat mig selv for det, vil jeg beskrive effekten.

______________________________

John Lash - en moderne gnostiker
er en person, der har beskæftiget sig med gnosticisme hele sit liv. Man er myteforsker i Joseph Campbells ånd. I 4 radiointerviews fra RedIceCreations er han inde på emnerne:

- Gnosticisme og Abrahamiske religioner. Det, der kendetegner disse 3 religioner fra Mellemøsten er, at det er frelserreligioner, hvadenten det drejer sig om Messias, Kristus eller en profet/imam. Når man er helt afhængig af en udefra, ovenfra kommende skikkelse, der skal frelse en, bliver man apatisk og passiv. Jøderne lod sig passiv drive til Auschwitz, de kristne lader sig passivt drive i krig, til at slippe slanterne. Skyld, synd og frygt er en af hovedkomponenterne i passiviseringen. Offerrollen har en rollemodel: Jesus. Det var romernes opfindelse.

- Kunstig teknomani og Archonerne. Det er især hos gnostikerne, man finder dette begreb. Archoner er væsener, der er uden fysisk krop. De suger sig fast til mennesker, fordi de ganske simpelthen er misundelige på menneskene. For dem at se, er det menneskene, der bor i paradis (det har vi så svært ved at få øje på). De lever og ånder af forvirring, kaos, frygt og fejltagelser. De kan ikke opholde sig i menneskesfæren i ret lang tid og ikke uden beskyttelse.

Gnostikerne advarer i deres skrifter mod denne art af væsener. I Kosmos findes der mange slags væsener, nogle af dem er venligtsindede og tjener som rådgivere og hjælpere, der bekymrer sig om mennesket. Hvad er archonernes rolle så i den kosmiske plan? De er i stand til at trænge ind i menneskets sind og manipulere det. De er testen, og de er redskabet til - man fristes næsten til at sige: skille fårene fra bukkene. Dem der bukker under for deres pres, dem, der bliver archoniseret - zombificeret - robotiserede, dem der giver efter for deres egen grådighed, måske. Menneskene oplever i dag en archonisering. Det kan kædes sammen med det fænomen, der omtales længere nede i dette afsnit, der kaldes for 'vampyrisering'.

- Eadwine Psalteren (bønnebog) fra Paris. Denne bog findes kun i et eksemplar i nationalbiblioteket i Paris. Den minder i teksten meget om fx. Canterbury Psalteren, men den har bemærkelsesværdig illustrationer. En eller anden munk har dyrket temaet 'hellige svampe' i sin grafik. Der er også billeder af tantrisk sex - og Jesus har gang i den med Maria Magdalene! Jeg vil minde om og henvise til Jan Irwin og Andrew Rutajit's omfattende bog: 'Astrotheology & Shamanism - Christianity's Pagan Roots', hvor de gennemgår det glemte emne om de hellige svampe og den oprindelige kult, som man, for nu blot at bruge et tilgængeligt ord (der så tilfældigvis stammer fra den sibiriske udgave) kan kalde for shamanisme, og som er en meget gammel og dyb understrøm, der har lagret sig i alle verdens-religionerne. Forfatterne har gjort dette stykke detektivarbejde. De bygger på en tradition, og hvis man skal nævne to skikkelser som forbillede for den slags undersøgelse, må det være C.G. Jung og Joseph Campbell.

- Ideen om Antikrist- en underlig myte, der egentlig slet ikke er brug for i den messianske eskatologi. Den virker helt malplaceret, den er et stilbrud. John Lash mener, at det er en bombe under kristendommen og religioner som sådan. Ideen går på, at før Kristi Genkomst vil der kommer en Antikrist, der vil ligne den 'rigtige'. Tanken er så destruktiv for hele det kristne, kom-og-frels-os, selvpineriske, offer-forherligende concept, der siden har plaget menneskeheden. Gnostikerne så det ske dengang, da fanatiske horder af nærmest fascistiske eller taleban-lignende præste-stormtropper væltede ind i fx. de ægyptiske mysterie-templer, brændte løs af bøger som nazister, smadrede hvad de ikke kunne lide, satte ild til biblioteker (pogromer) indgød rædsel og påtvang folk en passiviserende selvforståelse. De plantede denne tanke, som bringer bomben til udløsning, ligesåsnart nogen prøver at påstå, at Messias er vendt tilbage.

Alle religioner har den i virkeligheden:
- jøderne: Messias
- de kristne: Kristus
- muslimer: den 12. imam
- hinduer: Kalki, den hvide vognstyrer (Krishna's genkomst)
- buddhister: Maitreya

Så en politisk One-World-Government, en One-World-Economy SKAL følges op af en One-World-Religion for at være komplet. Og her går det galt, mener John Lash. Men som nævnt har han den fornemmelse, at der også har været andre inde og pille ved tankesættet og har lagt en slags godartet 'vejside-bombe', en slags selvdestruktions-mekanisme i eskatologien. Det går galt, men katastrofen rammer i virkeligheden storspillerne, hvis de prøver at aktivere deres plan for slutspillet.

- Enthogens and Religion, Gordon Wasson and Black Magic. Gordon Wasson er en atypisk mand til at beskæftige sig med enthogener = psykotropiske planter og svampe. Han var en yderst 'kedelig' bankmand fra New York, Wall Street, der fremsatte en tese om, at alle verdensreligionerne havde en oprindelig kerne i hedensk kult, der som hovedingrediens havde psykotropiske stoffer. Han værk danner baggrund for bla. John Allegros ærk og senere Irvin og Rutajit's. Et navn som Terrence McKenna dukker også op. Manden er en guru indenfor psykedeliske kredse i USA i generationen efter Timothy Leary. Han er en overvældende sproglig begavelse, et improvisatorisk taler-geni og meget vidende.

______________________________

Brian Breiling og lysterapi
Hvad blev det i øvrigt til med den indiske læge, Dinshah Ghadiali, der opfandt chromo-terapien, der blev nakket så grusomt af medicinalindustrien og dens videnskabelige håndlangere, selvom der var en amerikansk anset kvindelig forsker og læge, der kurerede kræftpatienter med det? Farver og så en kvinde! Dø skal det. Endnu et af 100'er af eksempler på fænomenet.

Som sådan går fænomenet blot i Europa tilbage til den store klassise læge Avicenna, der betonede betydningen af farver i diagnostisering.

Og så glemte vi helt Brian Breiling. Hermed en mental note.

______________________________

Livet i oversættelsesmaskinen
det er blevet almindeligt at publicere et reklame-website og så lade en maskine lave sprogversioner. Ofte er det et cms-system, der ligger bag. Der kan ovenikøbet være en blog - community - commentary - …del af det. Maskinen oversætter, sproget ligner lort, kommentarerne ligeså.

Det bliver nærmest til undersættelser.
Den eneste undersættelse fra dansk til engelsk, der virker er:
Gud barbere dronningen
God shave the Queen

Man kommer til at tænke på fjeren og de syv høns eller 'hviskeøvelsen'. Man stiller mennesker op på en række, hvisker en sætning i øret på den yderste, vedkommende hvisker videre, og videre, og videre … og hører hvad der kommer ud i den anden ende. Hvis en historie kan forandre sig så meget på et minut blandt 20 mennesker, hvordan er det så ikke med information over tid og sted ? Ikke så sært, at der er så meget mis-information i denne verden.

______________________________

Alan Watts og zenbuddhistisk filosofi
Den kloge 68'er - de fandtes jo. Han startede sammen med flipperne og blev zen-buddhist = afskrev flippet og blev seriøs. Han er meget dejlig og rolig at lytte til, for der findes en hel del clip på nettet. Roligt og klogt udbreder han sin filosofi. Han er udøvende filosof.

Fx. i den lille perle af en videoclip-serie 'A conversation with myself'.
eller:
http://www.youtube.com/watch?v=WSk-IrSGcTw&feature=related
i x-antal afsnit

______________________________

Donna Eden - energimedicin
Noget af et livsstykke. Nogen har kaldt hende verdens bedste healer. Hun siger selv, at hun gør det i energi-medicin. Hun kender nøje det kinesiske energibane-system, men i hendes verden findes også det indiske og alle de andre.
Hun har helbredt sig selv for seriøse sygdomme: manglende enzymer, sclerose, allergier, cancer, asthma, et hjerteslag osv. Hun var helt ned fra lille af og først da alle læger havde opgivet hende, gik det op for hende, at man kan helbrede sig selv, hvis man ved hvordan.

Dette link afføder en række andre. Et af dem er TAT- Tapas Acupresure Technique. Det er en berøring af 3 bestemte aku-punkter.

TAT-positionen er simpel. Man placerer tommel og ringfinger i inderste-øverste krog af øjet op mod næsen og langefinger i det 3. øje. Pege- og lillefinger er fri. Den anden hånd placerer i baghovedet. Så tillader man en tanke-følelse af noget, man har svært ved, frygter, et problem at dvæle i sindet uden at gøre noget aktivt. De sker en omprogrammering af hjernen. Hold pause efter 2-3 minutter og gør det ikke sammenlagt mere en 15 min. om dagen. Nogen anbefaler ikke over 45 minutter.

Man kan udføre den på andre.

______________________________

Pierre Sabak - homonym mytologisk sprogfilosofi
er et associativt sproggeni med et kæmpe undersøgelsesprojekt i feltet sproget, etymologien, homonymer, englenes og menneskenes kontrakt, forfalskningen af sprogene, de ydre og de indre mysterier, slangens (englenes, talernes) æt, hvad er symboler, hieroglyffernes tilstørede betydning (det ægyptologiske svindelnummer). osv. slanger-reptiler-drager-kongeblod.

Hans seneste bog hedder 'The Murder of Reality' - gennems sproget. Udtrykket stammer fra et citat af Baudrillard. I alle kulturer og sprog findes tilsyneladende de samme vendinger, ord, betydninger, symboler og fortællinger. Jung ville sige, at det er en del af vores kollektivt ubevidste, Sabak siger, at der et kunstig skabt virkelighed vha. et manipuleret betydningsfelt. Englene skabte det, vores opgave i dag er at bryde trolddommen.

Symboler er komplekse. Et studie af dem griber ind over astrologi, gemmatri, numerologi, hellig geometri og etymologi. Det sidste er Sabak's speciale.

I standard-lexikon-betydning er et symbol et tegn, der kan huske og påkalde noget, især en kvalitet. Det er tegn, der kan oversættes som hvidt betyder rent. Den anden betydning er i retning af akronymet, altså en slags forkortelse ligesom a-b-c… som symboler for toner i musikalsk notation. Såvidt The Oxford Dictionary of …. Sabak ser symboler som et noteret motiv brugt til symbolsk ekvivalens i særdeles i form af homonym - et ord, der erstatter et andet - fra det hebraiske ord 'havala', en cirkel dannet af en hugorm, der slynger sig. Det har betydningen 'noget der lyder ligesom'. Fx. lyder ordet alter i betydningen 'offersted' ligesom alter (eng. latin) i betydningen 'forandre'. Det er det sted for omformningen, transfigurationen i den alkymiske betydning finder sted. Den anden betydningen er at erstatte et objekt med et symbolsk modstykke til virkeligheden. Det bruges hovedsageligt til at mislede folk. Et udsagn akkompagneret af et symbol forandrer meningen - endda til det modsatte. Symbolet i sig selv har ofte en ydre og en indre mening. Den ydre er den, der kan findes i opslagsværkerne eller ved at spørge … en præst fx. Den indre mening er ganske anderledes.

Koranens esoteriske tradition benævnes som Wuj al'Qur'an, den glemte recitation. Koranen er bygget på homonymer, esoterisk sprog af ord der lyder 'som om'. Der er den ydre og den indre Qur'an knyttet til den angeliske herkomst (ærkeenglen Gabriel hvisker Muhammed i øret).

Homonymer: Det semittiske ord 'havela-cirklen' genfindes i den ægyptiske vingede solskive, der også indeholder kobraer, hugorme. Slangen og duen er forbundet, caluva-columba. Jomfru Maria ses ofte trædende en slange ned med sit fod. Den ydre mening er jomfruen, der træder djævelen ned med foden. Den indre mening har at gøre med fodaftryk og genetik, altså 'slægt', slangens æt, den menneskelig-angeliske slægt / blodlinie.

Sproget er som en virus i det menneskelige sind. Rovdyret er reptilt, byttedyret er pattedyr. Rovdyret tænker som subjekt objekt, opdelt, maskulint, pattedyret tænker som symbiose, intersubjektivitet, feminint. Det er rovdyrets sprog og symbolik, vi kender i dag. Selvom vi er pattedyr og som sådan meget avancerede væsener, har vi et krybdyrs tankesæt, en krybdyrhjerne, et altdominerende ego. Ved en forsimpling af sproget, har vores indre krybdyr tvunget os til en adskillelse fra virkeligheden. Vi tænker ikke objektivt længere, men meget subjektivt, underlagt vores emotionalitet. Ægte femininitet er ikke emotionel, den er holistisk, empatisk, og … objektiv, i betydningen: i kontakt med vores objektive, uforanderlige natur.

Ord er, når man undersøger dem, ofte omvendinger af deres egen betydning. Det engelske ord 'delight' for glæde betyder ordret, at 'lyset er slukket'. Homonymer: sun, son, søn, sol, sin, synd. Arvesynd. Morning, mourning, solen græder, når den står op. Den burde smile. Den association, der dannes her er meget sublimeret. I mysterieskolerne bestod initieringen i det indre mysterium - det ydre var kun for begynderen - i, at forstå disse gemte betydninger i symbolerne.

Kontrollen er endemisk og går igennem alle kulturer. Nagash er slange på semitisk og naquash betyder at bedrage. Ifrit er det arabiske ord for en ondskabsfuld jinn af roden fritta, at bedrage. På hebraisk ivrit. På græsk filosof: filo er elsker eller bror, sofos er visdom. Filo offis betyder slangens bror. Slangen er også identificeret med visdom især i betydningen glemt og hemmelig viden, der kræver initiering. Filo-logos er ordensbrødrene og samtidig videnskaben om sprog og skrift.
Sprog skjuler. Først ved initiering afslører det. Latin er et kunstigt, konstrueret sprog. Laten betyder tilsløret. Videnskabens sprog var i mange århundreder latin.

Vi tenderer mod at være ret etnocentriske og trækker europæiske sprog tilbage til sanskrit. Men før det har der været et proto-sprog, hvor der er sket en splittelse over i kinesisk. Japansk derimod har mere med sanskrit - og græsk at gøre, hvis man går helt ned til roden. Lignende forbindelser findes mellem arabisk og græsk.

Slangen hvisker ord i øret på Eva. Slangen, den faldne engel, er skriftens komponist. Talmud-traditionen beskriver det. Forudsætningen for talmud er præsteskabet i Theben. Theben er identificeret med slangetegnet. Taban og taleban (studenten .. i koranskolen) er i familie, altså slangen og studenten af skriften. Kabbalah var oprindelig en mundtlig tradition, der senere blev skriftlig. Kab eller keb er et gammelt semittisk ord for slange. Slangen har mange navne. Kabah er budbringer og her en engel. Kabbalah er lagdelt sprog, esoterisk viden lagret i skrift og sprog. Folket fik den bogstavelige mening, de indviede fik den skjulte. Det handler om kontrol.

Slangen er altså den, der danner de filosofiske skoler og senere vore videnskabelige institutioner. Scolex på græsk er orm, scholar på latin er den lærde, studenten (skole). 'Du skal billedliggøre ligheden mellem en slange og en kerub' Exod 25:18. Faktisk er vendingen udeladt i vores Bibel, men det er der jo 1000'er af steder, der er, redaktionen af Bibelen har været helt grotesk op gennem historien. Hvis der var noget, der ikke passede en eller anden vilkårlig biskop, helgen, pave, konge, whatever, så blev det bare udraderet eller omskrevet. Men altså: Gud taler til Moses om konstruktionen af helligdommen, vejlednin fylder side op og side ned i Bibelen, er super-detaljeret. Moses må ha været autisktisk for at kunne huske den mængde info … måske havde han bare en diktafon med. Moses benytter sig i øvrigt flittigt af slanger, så han har nok kendt til præsteskabet i Theben. Der er slanger som del af de syv plager. Han smider en slange for farao's fod. Der er slanger i ørkenen. Han omskaber slange til en stav. Der ER slanger på hans stav, for det er jo asklepius-staven, caduceus-staven, staven med den vingede solskive og slangerne, the magic wand.

Hvem er slangen - taler vi om væsener i fysisk eller metafysisk form, taler vi om genetik eller hur? I hedensk praksis var der blodofringer. Man ofrer til guderne, de engelske væsener, slangevæsenerne. På arabisk kommer ordet djinni fra djen, slange igen! Ofringer har bibragt manifestationer af usynlige væsener, interdimensionale væsener. Menneskets slægtskab med disse væsener er, at vi har en dobbelt natur, en fysisk og en åndelig. Vi har evnen til at transcendere til den anden verden i den shamanske tradition. Omvendt kan slangen manifestere sig selv til den fysiske verden. Djen, slangevæsen og gen på græsk er en race. Slangen får Eva til at spise af kundskabens træ. Geoni på hebræisk betyder intelligent brillians. På europæisk geni.

Uddrivelsen af Paradis er indførelsen af sproget, der deler vores bevidsthed. Zulu-traditionen, der muligvis er en af de allerældste nulevende traditioner, der kan berette om menneskets skabelse - det foregik netop der, den menneskelige slaverace blev skabt til at arbejde i disse miner - kan berette om, at før slangen, Nijoka, instruktøreren, eksperten. Chitahuri på zulu betyder python'ens børn, og kom og lærte os sproget, var mennesket et magisk væsen, der kommunikerede telepatisk. Jf. Credo Mutwa og Michael Tellinger. Cheet-a-hoori - to cheet, at bedrage, ligger ligefor. I buddhistisk tradition drejer det sig om at gå bag ordene for at lære virkelighedens essens.

Slange i dag giver ikke positive konnotationer, men alle de homonymer, der dækker over slangen giver ikke disse problemer. Shata på arabisk betyder viis, Shaitan er dyret. Scientia på latin er viden. Ophis på græsk er slange, officium er det sted, hvor viden administreres, the office. Man er ikke umiddelbart opmærksom på disse sammenhænge, men det er sådan homonymer virker på et subtilt plan. Serpent, slange, sapientia, viden. Overalt i frimurertraditionen er der slanger, de har tydeligvis en prominent position.

Engle, Venus og Lucifer er sammenkædede, Lucifer i betydningen lysbringer og en engel. Ligeledes den ægyptiske krokodillegud, Sobek - både krokodiller, drager og slanger er reptiler, engle. Sobek kæder til Sabak (!), der betyder belæring, lektion og Sabakaa, der er morgenstjernen. På latin siges Lucifer, Morgenstjernen at være lux fer, at bringe lys, men det stammer fra en gammel semittisk rod lettefa, at fortælle. Engle er fortællere, meddelere, angelos (gr.)
Sabak ser på disse ord, disse homonymer, som indsat i vores bevidshed, implanteres, indopereret, injiceret. Det er et kontrolmiddel. Slangen er arkitekten bag sproget. Arkitekten er et udbredt frimurersymbol, og den indre betydning er kontrol-arkitektur. Man siger normalt, at det oprindelige frimureri var loger for dem, der kendte kunsten at bygge templerne, men alle begreber har lag. Og hvis det er de ægyptiske templer og pyramider, vi taler om, er den viden, der skulle til, ikke af denne verden. Teknologien er for overvældende for bronzealder og stenaldermennesker. I hvert fald bør det få vores opfattelse af disse begreber for menneskelige udviklingstrin til at blive revideret.

Man kan spørge, hvorfor dette har fundet sted. En forklaring, der altid kommer op, når man forfølger dette spor er, at mennesket har noget, som englene har brug for. Vi besidder evner og kvaliteter, som de ikke selv har udviklet, og den energi, som er specifikt menneskelig, ser de som en ressource, som det bruger i deres plan, ligesom selve planeten Jordens ressourcer var det, der for ca. 250.000 år siden bragte dem hertil. Det skønner Michael Tellinger på baggrund af både nye arkæologiske fund af de enorme mængder af cirkelformede bygningsværker i Sydafrika og de miner, der også dengang var der. Hvilket passer med zulu-legenderne. Engle er både fysiske og ikke-fysiske væsener (serpentigena, skiftende form) af enorm intelligens med uden menneskets spirituelle potentiale, det potentiale, de samtidig har forhindret os i at udfolde. De er simpelthen bange for den, ligesom de mennesker, som i dag er 'besat' af deres væsen og frembærer deres agenda, gør alt i deres magt for at forhindre menneskene i at huske dette potentiale. Det går galt for dem for tiden.
Og så er der ikke differentieret mellem forskellige typer af englevæsener og der diskutteres ikke, hvorvidt andre typer kan have en mere oplysende og menneskevenlig agenda, og ser som deres opgave at hjælpe os til at genvinde vores tabte viden og den tilstand, som zulu-legenderne fortæller om var vores oprindelige tilstand, før slangen og englene interfererede.

Jahwe kommer af et semittisk for 'at være', 'jeg er den, jeg er'. Det assyriske ord Hajaw er beslægtet (homonym) med Jahwe betyder slange. Gud 'er', altså et væsen (eng. a being). Mennesket er også et væsen og skabt i Guds billede. Især i den gnostiske tradition betegnes mennesket som gudlignende. Også i den luciferiske tratition og endda den sataniske tradition findes det - her erstatter mennesket dog Gud og stjæler Guds plads. I den hinduistiske og buddhistiske tradition kan det guddommelige manifestere sig i og inkarnere som menneske.

I den semittiske Baal-kult (sindets kult, Libanon, fønikisk) er Mal'ach, indimellem afbildet som en slangegud. Det betyder 'den lysende slange' eller 'den lysende konge'. I assyrisk/arabisk er haqa, at tale, relateret til arabisk hakim, konge og babylonisk aqa, slange. Slangen er konge, slangen taler. Både tale i religiøs forstand, i lovens forstand og i regerings-forstand. Ordet parlament viser dette slægtskab. På sanskrit er pala ordet for konge. På semittisk bliver l'et til r og dermed para, hvilket et andet ord for farao. På gammelt semittisk, ekidisk, er piah ordet for slange og på persisk er peri ordet for slange-racen. På latin er anguigena slangens æt og Theben-præsteskabet. Anguigene - angelica.

Her kommer en yderligere association ind. Englenes forbindelse til navigatøren, sømanden. Mal'ach på hæbræisk er sømand. Det latinske ord host er normalt oversat med hær eller mængde, '..og der var med ét en himmelsk hærskare..'. Men det henviser fra det hebræiske ord sebalis til et besætningsmedlem på et skib. Derfor er skibet (i kirken !) et symbol på kirken. Det engelske ord worship fra gammeleng. worthen skype, altså tilbedelse indeholder helt konkret ordet skib. Herfra i øvrigt noget så langt ude som netprogrammet 'Skype' .. Den katolske kirke taler om sig selv som 'Det Hellige Hav'. Ordet Maria kommer fra maris, hav, '… hil dig, Havets Dronning, Stella Maris'. Himlen var havet, havet var himlen. Jesus var en sømand og fisker. Governement på engelsk kommer fra gubernaci, der er navigatøren på et skib. Der er en hel lang historie om, hvordan vi juridisk set er snydt i h.. og r.. vha. maritim lov, der regerer over anden lov. Vores pengesystem er på den mest udspekulerede og uigennemskuelige måde linket op her, jf. Jordan Maxwell. Sir, Sea og Sail på eng er forbundet relateret som homonymer. Vikingeskibe og ægyptiske både er bygget som sejlende drager med hoved og hale og det hele. På den nordiske høvdings kongsgård var der drager. Ormen slynger sig rund om Jorden (Ouroborus'en, Midgårdsormen).

På arabisk er seffina ordet for båd. Men det er samtidt ordet for en ubeskrevet bog, en bog med tomme sider. Hmm .. Romtraktaten blev underskrevet på blanke sider, da den ikke var nået at blive trykt færdig. Ministrene skrev under alligevel (og historien nåede ikke rigtig til medierne..). På græsk biblos, bog også byblos, en type båd. Og vores ord for selve Bogen, Biblen. Bibere, at drikke, er symbolet for kommunionen.

En nødvendighed, man kan sige en hemmelighed, når man laver denne homonym-type af etymologi og symbol-opsporing er ikke at være fikseret og stiv. Det er det, der forhindrer traditionel sprogforskning i at bevæge sig i den retning. Hvor man ser det græske ord ophis, slange, knyttet til det latinske ord office, institutionen og arbejdspladsen knyttet til opus, arbejde, knyttet til offer, som er initieringsarbejdet? - og så er vi tilbage til slangen.

På engelsk er spell den måde vi staver ordene på. Det er også den spell, den trolddom, der kastes på os. Nordboerne kastede runer efter hinanden ..

Seffina kan relateres til sefar på hebraisk, der betyder et bæger. Båden er også kalken, hvor der drikkes blod. Og hvis vi skal forstå blodet i sin oprindelige mening, så er det ikke 'Jesu Kristi legeme', det er menstruationsblod, der er ladet med en særlig kraft. Blodet og arveretten, retten til magt, den monarkiske arvefølge.

Drakof på græsk er øjet, dragon er dragen. En drage er et væsen, der holder øje, en vagtpost, en observatør. Dette er det altseende øje. Der er også et element af 'at skinne', oplysning, illumation.

Muhammed taler til en djini i en forsamling, der åbenbart ikke er i stand til at identificere væsenet, der har antaget menneskeskikkelse. Det releater til de latinske serpenta-gena, den der kan forandre skikkelse.

Det semittiske ord keisa betyder stjernemand og via græsk er det det endt som det romerske Cæsar, kejser. Der beskrives en angelisk slægtskab.

Pierre Sabak fortsætter associativt med sine tråde, der trækkes mellem ord. Overhuset, House of Lords, er englenes, slangens slægt, underhuset, Commons, er menneskets, pattedyrets slægt. Hebraisk shiltar, regering, er relateret til Shaitan, modstanderen. Jf. Tsarions identificering af slangens æt med atonisterne, der var Achenatons regering, der var modstandere af de gamle præstesskab. Tsarion trækker alle magtens og korruptionens tråde fra dette udgangspunkt. Baal, sømand, og bull (eng. tyr) har homonym forbindelse. Det er et esoterisk symbol, man ser i den katolske kirke. Tyren var også Zeus, der stjal Europa og bortførte hende til Kreta. Så det, Sabak kalder Theben-præsteskabet, virker meget som den enhed, Tsarion kalder præsteskabet omkr. Achenaton, og som trækker trådene gennem Grækenland og Rom og videre. Derfor også alt det ægyptiske symbolragelse, man finder i den katolske kirke og videre i ægyptificeringen af frimurerskabet i 1600-1700-tallet (Cagliostro …).

Hemmelighed, secret, er homonym-relateret med sekret, udskillelsen af et bestemt stof, der kommer ved at terrorisere eller injicere frygt i folk. De angeliske slangevæsener ånder og lever af dette sekret. Derfor menneskeofringer, sataniske ritualer og krige og blodsudgydelser i hedenske ritualer OG moderne krig. Det knytter an til den gnostiske begreb Archonerne, jf. John Lash (se herover).

Engel, angle (eng.) og bygning/arkitektur er linket. Selv ordet engelsk., jf. det engelske monarki og deres linieføring. Hermed også frimureriet, angle og vinkel er den hemmelige geometri og talmystikken. Arkitektur skal også forstås som virkeligheds-arkitektur. Gennem sproget bygges vores virkelighedsbillede. Ordet, der bliver kød er et magisk koncept. Ordet var i begyndelsen, og ordet var hos Gud - der skaber verden. Begrebet ærkeengel - archangel er en byggende engel - arch: bue i hvælvingen.

Men engle, slanger udfører også voldtægt, heraf begrebet den ubesmittede undfangelse. And the travel goes on and on ... Pierre Sabak har en labyrintisk, associerende og meget kringlet tankegang. Samtidig har han, mærker man, den grundtese, at engle-projektet er ondsindet i sin natur. Her står han i modsætning til sin ligeså vidende landsmand Edmund Marriage, der mener, at det i sin oprindelse var godartet, men så blev korrumperet undervejs. Det afspejler samtidig det to 'skoler' indenfor det exo-politiske felt (exo-politik = 'de' er her allerede, de har været her længe, hvordan forholder vi os til dem?), nemlig: vil de os godt, eller vil de os ondt? Svaret er nok: hvem 'de' taler vi om? Meget tyder på, at der opererer forskellige væsener af ikke jordisk herkomst med forskellige intentioner.

______________________________

Peter Taylor - den globale opvarmnings-kirke
en af de mest sympatiske, vidende / insigtsfulde personer, man kan forestille sig. Man er specialist i økologi på højeste niveau. Egentlig er han videnskabs-teoretiker og beskæftiger sig med udregningsmodeller. Han fortæller om, hvordan vores videnskaber - som han jo selv er opdraget og højtuddannet indenfor - grundlæggende er 'fucked up', amputerede. Den generation af videnskabsmænd, der skabte videnskaben, som vi kender den i dag, var sjovt nok allesammen: alkymister.

De dannede dengang Royal Society, på basis af hvilket alle senere videnskabelige selskaber er dannet. Det folk som Newton og Bacon, vi taler om her. Så det, de rent faktisk har gjort, er at skabe en skal om den for dem egentlige videnskab, der er magisk i sin karakter. Den slags videnskab praktiseres stadigvæk. Da disse folk droppede deres alkymi, og det alkemiske bryllup - oplysning gennem foreningen af de mandlige og kvindelige kræfter på et spirituelt-energetisk plan - blev de frimurere, og det har de været lige siden.

I City of London er det stort set umuligt at komme frem i systemet uden at være medlem af et eller andet obskurt selskab. Og det slipper ikke ud, hvad de laver der. Hvis noget spørger, bliver det bagatelliseret til en slags spejderklub. Og hvis nogen nævner, at videnskabens fædre var alkymister hele bundtet, får man en sludder for en sladder om, at dengang var disciplinerne ikke adskilt og 'renset' for overtro og bla-bla… Men hvis man ser på, hvad vi har fået i stedet, er man ikke i tvivl længere om, at de gamle svindlere vidste, hvad de gjorde. De ønske at tilsløre egentlig viden om mennesket, naturen, bevidstheden og de egentlige naturkræfter.

Peter Taylor har i mange år været dybt involveret i miljø-bevægelsen. Han kan berette om det underlige paradox, at miljøbevægelsen i dag synes at være hi-jacket og korrumperet. De aner ikke, hvad de selv har gang i og støtter op om det værste 'global-opvarmings-svindel' og Al Gore og den slags. Til gengæld er der folk fra indercirklen i finansverdenen, der er ved at vågne op. Han fortæller om et møde, han havde med en gruppe af de tunge drenge i en af de høje bygninger i The City of London, hvor han tester dem af og spørger dem direkte: Det er jo tydeligt, at I ikke arbejder for miljøet, en sund økonomi, sand bæredygtighed. Men hvad er det EGENTLIG I arbejder for? Jeg er nysgerrig. Og til sin forbløffelse svarer helt ærligt: Vi er gået i stå, vi sidder fast, vi kan ikke komme videre. Systemet tillader os ikke at gøre noget.
Det er meget interessant. Miljø-bevægelsen hænger fast, men de aner det ikke. Kredse i BigBusiness hænger fast, men de er rent faktisk ved at være lede ved det. Og det er endnu mere paradoksalt de samme kredse i BigBusiness og BigFinance, der har været med til at tage røven på miljø-bevægelsen !

______________________________

Wallace Thornhill - det elektriske univers
en meget klar og rolig stemme fra dendel af videnskaben, der er dens dårlige samvittighed, dens parallelle univers så at sige, den underbevidsthed. Det er en tilbagevenden til et af mit tidligere forfulgte spor med Det Elektriske Univers.
Lad os repetere - og tilføje.

Einstein ignorerede udsagn fra Maxwell, der kunne have bragt os et helt andet sted hen i forståelsen. Rummet blev tømt for energi. Tyngdekraften mangler derfor i dag en egentlig forklaring - bla det indlysende at den opererer ved en 'hastighed', der er nær-uendelig. Altså en planet ved i dette øjeblik, hvor solen befinder sig, den skal ikke først vente på lysets hastighed, for så ville solsystemet falde fra hindanden. Lysets hastighed er låget for al hastighed. Solen er ikke forklaret. Dens primære væsen er ikke en stor atombombe, for de egentlige stærke kræfter er elektromagnetisme. 
Solen og solsystemet bliver ladet op af kræfter fra galaxen, der igen bliver ladet op fra metagalaxen eller det intergalaktiske filament. Filament er muligvis ikke det rigtige ord, da det betyder: de strenge eller kanaler, via hvilke energien bevæger sig.

Elektromagnetisme kræver 'noget', den kan bevæge sig via. Det er en afladning af energi. Plasma kaldes det, og det er ioniseret gas. Vi kender det fra lysstofrør og lyn.

Det er ironisk, at det er folk, der befinder sig så at sige lavt i hierarkiet, nemlig elektro-ingeniører, der har fat i den lange ende. Superhjernerne, matematikerne, astrofysikerne, kosmologerne holder stadig fast i deres Big-Bang, sort stof, sorte huller, sort energi. Man skulle tro, de var 'sorte magikere', hvilket måske på sær vis ikke er helt ved siden af. Det har noget at gøre med det, Peter Taylor beretter om: den mørklægning, der skete i oplysningstiden. Det er simpelthen et 'ny-ord' og orwellsk betydning. Sært nok er ordet for oplysningdet samme som ordet for illusion. Her gik det galt over hele linien.
Newton og de andre var jo 'magikere', der var jo alkymister og astrologer. Den hårde teori går her på, at de afmonterede virkeligheden og videnskaberne med vilje. Det virker sådan endnu i dag, hvor det system, der skabte er hierarkisk. Dem i bunden af hierarkiet aner ikke, hvorfor de er der, dem i toppen filtrer og samler viden. For hele videnskaben lider af en afmonterings-sygdom. Viden er fragmenteret, og man taler ikke sammen interdisciplinært længere.

Det plasmatiske eller elektriske univers er netop kommet i stand via interdisciplinære studier. Derfor peger det også netop frem mod helt nye tider for menneskeheden. Alle sandheder bør være enkle og til at forstå. Videnskaben har lavet et dybt mystificerende og uigennetrængeligt felt af esoterisk tåge. Alt, ALT !! er kompliceret.

Wallace Thornhill siger, at det er med til at holde unge mennesker væk fra videnskaben, for de får at vide, at alt arbejdet grundlæggende er gjort, der er bare lige et par små hjørner, der skal fikses, det hele er røvkedeligt og superkompliceret, og man skal være et matematisk geni for at blive til noget for alvor i den verden.

Det elektrisk univers har den fordel, at det er reproducerbart, direkte studerbart i lille skala. I alle skalaer faktisk, for det er også et holegrafisk, skalerbart (forbindelse til Hartmut Müller og global skalering), fraktalt. Så vores område af skalaen er en ligeså god model for hele universet. Solen og systemet kan mimes i et laboratorium. BigBang-teoretikerne kræver kæmpe virtuelle computermodeller baseret på den vildeste matematik.

Verden er fuld af anomalier. Red-shift er ikke et udtryk for afstand men for alder. Universet er derfor mindre end vi tror, og vi kan alligevel ikke se længere, so who cares? Thornhill kalder til større ydmyghed. Der findes ikke bare videnskabelighed. De har visse kodeks, der burde arbejde efter mht. teoridannelse, men de respekterer det ikke selv, for så ville vi ikke være, hvor vi er i dag. De er højrøvede, arrogante, autoritetstro, dogmatiske. Og de kan ikke finde ud af at lytte til hinanden. Alt er så fragmenteret, at selv kolleger indenfor samme felt er nødt til at forklare sig overfor hinanden. Som den kloge sagde: Den største forhindring for viden er ikke uvidenhed men illusionenom viden. Det er essensen om oplysningstiden: illusion.

Det er interessant, at disse folk faktisk desavouerer Einstein. Hvis man skulle blive konspiratorisk, kan man næsten se denne dominans af jødiske fysikere som et zionistisk komplot for at stjæle viden fra menneskeheden mens man fodrede dem med uvidenhed. Det er nok er gå lidt vidt ;-) Men der er noget (det hele, det vigtige, det essentielle), som vi ikke må få at vide. Men så enkelt er det ikke. Det er hverken konspiratorisk eller evolutionært. Det er hverken ubevidst eller med fuldt overlæg. Det er mangelaget. Det findes nogen, der er klar over, og altid har været klar over, hvad de gør, og hvad der er sket. Og så findes der en hel masse, der kun aner noget, lidt eller intetsomhelst. JEG aner intetsomhelst i princippet, før jeg beslutter mig til at gøre et mere end almindeligt stykke hjemmearbejde. Men jeg har hørt tale om det zionistiske komplot i starten af forrige århundrede, der ledte fysikken på vildspor. For der var jo en hel del jødiske top-videnskabsmænd, der deltog. Well…

Altså: der findes til alle tider folk, der ved mere end resten af menneskeheden. Men fordi energien er så lav og mørk (Kali Yuga - stor afstand mellem de to sole i det binære system jf. Walter Cruttenden) og har været det så længe (2000 år), har de let ved at operere og kontrollere. OG: de er selv formørkede i dele af deres bevidsthed, fordi de bruger den mørke kraft. Som Peter Taylor har hørt dem selv sige med egen mund, da han vovede sig ind i løvens hule: 'We have no other option. We are stuck!'.  Han så dem derved lige pludselig som de var: ynkelige, fortabte, bedende om hjælp til misbrugs-afvænning. Han hørte dem faktiske bede om hjælp. Og paradoksalt så han sine gamle allierede fra miljøbevægelserne bevæge sig i kooperatisktisk retning (fascistoid). Der er sket et skift, dyret har flyttet sig, det rører på sig, det er ikke trygt længere, det begynder at blive identificeret. Dyret kan ikke lide det.
Se holoscience.com - Thornhills website

Thornhill konstaterer, at for år tilbage kunne strålende hjerne, der kom op med nye teorier på baggrund af deres reelle præstationer blive medlemmer af The Royal Society, der er Videnskabernes Selskab om en hals. Det var det første og det største. I dag kan disse mennesker ikke blive optaget. Mainstream har lukket sig om sig selv. Det totalitære er på alle niveauer.

______________________________

Heraklit - den grædende filosof
er en outsider i filosofien. Netop derfor er han interessant. Han står i modsætning til mange andre for et forandringens univers. Det er ham, der er ophavsman til sætningen: 'Man kan ikke bade i den samme flod 2 gange'. Han konstaterede at: 'Vejen op er ligeså lang som vejen ned'. Det går hurtigt op for en, når man lærer ham at kende, at han i virkeligheden er: taoist ! Jeg har før konstateret, at Platon har visse taoistiske træk i hans ideal for ledere af staten. Heraklit taler om Enhed i modsætninger. Det er simpelthen: Lao Tsu, den gamle mester. De er også næsten samtidige, men igen som Platon med ca. et par hundrede års forskydning, så der kan faktisk have været et skjult flow den vej.

Han stammede fra Efesos i Lillasien (Tyrkiet) og årstallene er 535-475, 60 år var stort dengang. Han var ud af aristokrat-familie. Vores kilde er 'manden i tønden': Diogenes. Han betragtede sig som selvlært, også interessant. Han er af eftertiden blevet kaldt 'Den obskure' eller 'Den grædende filosof' pga. af sin ringe agt for menneskeheden. Hmm, han så vel blot, hvad vej vinden blæste, og man må sige, at han fik ret.

Heraklit: 'Alting er i overensstemmelse med Logos'. Det kunne uden at blinke oversættes til Lao Tsu's: 'Alting er i overeenstemmelse med Tao'. Og det senere kristne: 'I begyndelsen var Ordet' er oprindeligt: 'I begyndelsen var Logos' og derfor: 'I begyndelsen var Tao'.

Beretningen om ham siger, at han plejede at spille spil med de unge i det berømte Artemis Tempel, et af antikkens 7 vidundere. Nedbrændt af manden, der ville være berømt for enhver pris, Herostrat, i øvrigt samme nat som Alexander den Store blev født. Senere sagde man for at forherlige ham, at Artemis var så optaget af det, at hun glemte at beskytte templet. Senere genopbygget og til sidste lukket af de kristne. Nogle af søjlerne er indbygge i Hagia Sophia, hmm.., den vidunderlige suppesten, som kulte bliver kogt på…

Når Heraklit og de unge diskutterede politik sagde han, at forfatningen var 'forkert' eller problematisk. Han var i stærk opposition, for han så, at allerede det tidlige demokrati var i forfald. Det havde sin egen 'entellegi', kunne man sige (med Aristoteles), altså indeholdende frøet til sin senere fulde udvikling. Den ser vi så i dag, og hvor fantastisk har det vist sig at være? I sin bløde, humane udgave beskytter det mod overgreb og despoti i en vis grad, i sin hårde inhumane udgave er det 'amerikansk', dvs. quasi-fascistisk, manipuleret, koorporatiseret, syndikaliseret, militariseret, ...

At Heraklit var selvlært, betvivles af en mand kaldet Sotion, der siger, at han var 'tilhører' til Xenofan. Artemis-templet var datidens visdoms-skole, kultsted, mysterie-center. Kult og videnskab var ikke adskilt. Hmm … er den nogensinde blevet det? Senere kom den katolske kirkes kult + videnskab og i dag har vi videnskabe … der er stivnet som en kult med dogmatik, jf. Thornhill, Taylor, og mange, mange andre. Forskellen er, at de dengang vidste de det, senere blev det uklart, og i dag er det helt skjult.

I det omfang Heraklit så forfaldet og så at sige fokuserede på det, isolerede han sig fra mennesker og blev en misantrop. Han stod i opposition også til de andre filosoffer og tænkere. Han blev ensom og vandrede rundt i bjergene og 'åd græs', sagde man. Han udviklede ødemer og døde af det - eller hvad de nu var, han døde af, misantropi, eller som Theofrast sagde: melankolia.

Han beskrives som en af naturfilosofferne. Paradoksalt i så fald, at det var naturen, der fik ram på ham. Han skrifter overlever kun som referater fra andre. Det kan skyldes, at han gav sine bøger til Artemis-templet, og det blev jo nedbrændt (skal vi gætte på, at Herostrat var en agent for et bestillingsarbejde, som vi nok aldrig får at vide om). Verdenshistorien er fuld af historier om galninge, der er helt og ganske alene om deres dåd. Men det viser sig ved nærmere eftersyn, at der står andre og mere magtfulde personer bag. Vi nævner i flæng: Rigsdagsbranden, Kennedy-mordet, Luther-King-mordet, Palme-mordet, 9/11, …

Det var Demokrit, der kaldte ham 'den grædende' - selv blev han kaldt 'den leende'. Sotion i det. 1. årh. siger at de begge blev overtaget af henv. latter og gråd, altså hver sin arketype. Shakespeare bruger disse to typer i 'Købmanden i Venedig.
Logos: Logos er evig, men mennesker forstår det hverken før eller efter, de har hørt om det. Fordi vi ikke har erfaring med det, ved vi ikke hvad vi skal stille op. Vi glemmer hvad vi har drømt, når vi er vågne. Dette er en ret præcis beskrivelse af menneskets adskilte bevidsthed, det store skisma, dualiteten, dagsbevidsthed (4%) og underbevidsthed (96%). Logos er fælles for alt, men mennesker lever, som om de har en privat forståelse af det. Selv ordet Logos er privatiseret. Snart betyder det Ord, Opregning, Plan, Formel, Opmåling, Proportion, Orden, Udregning. Eller fornuft. Eller System. Eller …
Stoikerne forstod det senere som 'den orden, der styrer alt. Hippolyt i det 3. årh. identificerer det som de kristne: Guds Ord. På vedisk ville det være OM.

*Alting Flyder*, ΤαΠάνταῥεῖ(ta - panta rhei. Det er ikke hans eget ord, men Simplicius' karakteristik af ham. Denne flyden i opadgående og nedadgående strøm, mellem Himmel og Jord, er meget taoistisk og meget alkymisk. Det er elementernes udveksling og transformation. Vi har også resterne af den ægyptiske viden, som Pythagoras efter sigende bragte hjem fra sit lange ophold (han sagde 25 år i ægyptiske templer og mysterieskoler). Heraklit havde ikke så meget tilovers for Pythagoras (men han havde ikke meget tilovers for ret mange…).

'Ildens død er vandets fødsel, vandets død er luftens fødsel..' - sådanne udsagen er meget alkymiske. Men han får en skævhed, da han bekender, at ilden er det vigtigste, at vi består af ild og vand, og at vi skal stræbe efter at blive til ild. Ild er mavens element i taoistisk alkymie / elementlære. Her skal alle 5 elementer afbalanceres. Heraklit døde jo også af fejlernæring og melankoli.

Taoismen er også tydelig i, at alt er er en vekselvirkning mellem at bygge op og bryde ned. Yang-Yin.
Platonismen er anderledes. Her er der uforanderlighed bag de foranderlige fænomener. Ideerne er statiske, så på den måde er Platon bestemt ikke taoistisk. Tao er foranderlig … og dog uforanderlig. Tao kan kun defineres som både-og og hverken-eller - på samme tid. Som paradoks. Det lå Platon fjernt. Han var en mand af orden (den statiske betydning af Logos).

Man kan sige, at Verden styres af to væsensforskellige principper samlet i et tredje. Det maskuline er Logos: struktur, væren, orden, tilstand, mønster. Det feminine er skabelse, visdom, fødsel, proces. Det samlende princip indeholder dem begge. Det er Tao, kærligheden. Alt er Tre-i-en. Senere Treenigheden. Det er egentlig utrolig så lidt de kristne får ud af treenighedsprincippet, og det er underligt, at det er overlevet og ikke blevet udraderet som i Islam.

Logos er for Heraklit en Zeus'isk kvalitet. Det er 'tordenkilen' den evige elektricitet, der styrer universet. Så vi kan næsten ane en plasma-universel forståelse af Kosmos her. Et link til Wallace Thornhill og den 'farlige' gren af kosmologien, der trænger sig på i dag - farlig for mainstream, der har så mange forklaringsproblemer. Og mindsanten om ikke kirkefædrene, Hippolyt fx. anklagede Heraklit for kætteriets fader. Interessant. Romerne var interesserede i et statisk 'univers' = Pax Romanorum. Ligesom romerkirken senere i et statisk, non heliocentrisk univers. Man ønsker selv at være Solen / verdens omdrejningspunkt, og kejserne lader sig da også udråbe til gud - ligesom paven 'guds søns stedfortræder på jordj'. Og Paven elsker jo Big Bang og det lineære univers med fx. en masse Dark Matter / mysterium - jf. hans hyldest i 1953 til fremkomsten af Big-Bang-teorien, der var ligesom 'Fiat Lux. Viden er magt - folkets uvidenhed, vor magt. Løgn og latin.

______________________________

Alan Wilson & Baram Blacket - Kong Arthur er ingen skrøne
Det kan nok lige være, at verdenshistorien bliver skrevet om! I det næste århundrede vil der være fast arbejde til en hær af arkæologer og historikere - rigtigehistorikere, ikke bare skriverkarle, der udfører bestilt arbejde for konger, regenter, paver og bankmænd.

Nu bliver det engelske imperiums historie, dvs. det tidlige historie, væltet. Og de to forfattere deres research i orden, ingen letkøbte gætterier. De har arbejdet på det i 30 år.

Så Wilson og Blacket fortæller med klukkende walisisk humor, at det hele var nemt nok, for de behøvede bare at tale med de lokale i Wales, de vidste det hele. De kloge herrer i Oxford og Cambridge vidste ikke en dyt. Alt var nedfældet, markerne lå der, navnene var der, stenene stod der, sporene var lagt ud. De næste 30 år var det, som de siger, bare at følge dem. Hårdt arbejde, men de behøvede ikke at være i tvivl om, hvad arbejdet bestod i, for det stod ret hurtigt klart.
For at starte et sted: Kong Arthur. Myte og legende? Svaret er nej! Et problem, siger andre historikere - ikke noget problem siger Forfatteren. Website: kingarthurslegacy.com Kong Arthur var deres udgangspunkt i 1976, da de startede deres forskning.

Det hele er et sprogproblem.
Det er skæbnens ironi, at der er Imperiets egen brutale undertrykkelse, der er med til at bevare historien intakt midt i al denne historieforfalskning, der har fundet sted gennem århundrederne, og som nu sllår revner. Ironien består i, at englænderne helt tilbage til Henrik d. Fjerde totalforbød det walisiske sprog kaldet khumry og deres skriftsprog kaldet coelbren, der er streg- eller kilebaseret, ligesom runer, ligesom etruskisk, ligesom assyrisk, ligesom sumerisk skrift. Forbudet kom i flere omgange. En senere engelsk konge fyrede alle skolelærere i Wales og ansatte englændere for at lave etnisk udrensning i sproget. Når man udraderer sproget, udraderer man også historien og folks kendskab til, hvem de er. Herved bliver de historieløse = kraftesløse gopler i tid og rum, der er villige vasaller, slaver, undersåtter i Imperiet. En fuldendt romersk strategi. Man tramper på deres lig ved at udradere både de dødes og de overlevendes sjæl oveni. Man kan kalde det folkemord på et mytologisk plan.

Men strategien har den bivirkning, at englænder heller ikke forstår walisisk, de kan ikke læse deres gamle optegnelser, deres fortællinger, deres lokale historieskrivning. Og hvad værre er: de synes ikke, de har noget behov for det. Fortællinger og legender ER historie, ikke skrøner, men vi er opdraget via historikere og skolebøger og kristendommen til at tro, at alt, der ikke er blåstemplet fra 'sejrherrernenes historie' er skrøner, overtro, hedenskab og underholdende, uvidende folklore. Tyv tror, at hvermand stjæler - it takes one to know one - det er nemt at få øje på splinten … osv. - altså: en kulturel-ideologisk projektion. Dengang i 13-1400-tallet vidste man udemærket, at historien var myrdet, i dag tror vi, at den enten ikke fandtes eller at fortællingerne var opdigtede. Det er sket et glidende skit fra en oprindelig bevidst viden om en udåd til ubevidsthed og uvidenhed. OG: uvidenhed er her ikke umælende uvidenhed, men stor-mælende, indbildsk og totalitær ILLUSION om viden.

Lidt mere i detaljer: I 1846 fyrede det engelske parlament alle skolelærere i Wales. Man kalder det 'The Traitury of The Blue Book' - evt. TTBB-syndromet (forrædderiet om den blå bog). Walisisk kultur blev myrdet - for tredje gang. Først gjorde romerne det, så gjorde de engelske konger (Richard d. 3 og Henrik d. 4) det i 1400-tallet, og så gjorde man det igen i nyere tid. Kongerne i 1400-tallet gjorde det forbudt at eje pen og papir i Wales ! Waliserne løste problemet, da deres sprog bestod af lige streger, som man kunne skære ned i træ uden pen og papir. I 1474 ankom trykkekunsten til London, og med det samme forbød parlamentet al trykning i Wales, hvilket lykkedes indtil 1692. Men da var der allerede gjort stor skade. Folk, der talte med walisisk accent, blev fremover betragtet som andenklasses mennesker.

Syrien og Tjoja
Der er altså en walisisk historie, der går tilbage til 1500 f.Kr. og angelsaxere, der invaderer 1500 e.Kr., som intet aner om fortiden. Walisernes fortid er langvejs fra. Disse keltiske stammer er fra Syrien, og en princesse Albine ledte dem. Den syriske konge havde 33 provincer, som han satte sine døtre til at bestyre.

Udgravning i Syrien i byen Ur (var det ikke Irak?) er gjort mellem 1922-34 og blotlægger et stort bygningskompleks, et Nekropolis for det 3. dynasti i Ur, 2 etager over og to etager under jorden. En af kongens fjender var hittiterkongen Labana og han hærgede territoriet. Et særlig rum med et bord i midten og særlige artifakter, knælende tyre og lam, runde krystalkugler. Da man udgravede Lexton-højen i Culchester, England fandt man artifakts mage til.
Khumry er det originale navn for Wales. Den anden invastionsbølge var via Brutus fra Troja, barnebarn af Æneas (Æneiden) af Troja 500 f.Kr. Frankerne har en lignende stamtavle fra en anden trojansk fyrste. Romerske matematikere, ikke historikere, stadfæster den trojanske krig til omkr. 100 år før. Også her var historikeren Josefus Flavius aktiv (ham, der var 'inde i' Paulus). Han havde adgang til alle arkiver i Rom, bla. dem, der var stjålet fra jøderne af Titus.
I Rom findes en etruskisk statue af Brutus af Troja. Der er en inskription rundt om figuren med nøjagtig det samme streg/kile-alfabet, som britterne havde oprindelig. Cæsar beskriver britternes alfabet som værende lig det græske. Tjojanerne > Etruskerne > Britterne. Sten i England, Skotland og Wales bærer inskriptioner i dette alfabet.
Tilbage til Kong Arthur. Man har erklæret ham for 'umulig', altså en legende. Det stammer fra Henrik d. 8's historieskriver Virgil, der konstaterede, at Arthur kæmpede mod både romerne og senere saxerne. Så må han være 250 år gammel og derfor en myte. Men det er meget simpelt, for der var to Kong Arthur, kongen med to hjerter, og walisiske annaler beskriver begger personer. Disse folk var yderst nørdede med genealogier / stamtavler. Der er en massiv bunke beskrivelser om disse konger, og de fortæller endda, nøjagtig hvor de er begravet.

Man hører fra de officielle historikere, at ingen kan finde bestemte slag, kaldet slaget ved Beaton og slaget ved Camlan. Men de er nøjagtigt beskrevet i legenderne = historiebeskrivelserne, stederne findes i dag med de samme navne, og de lokale folk ved alt om det. Bare ikke de fine herrer fra Oxford og Cambridge, for de har aldrig læst walisisk en overhovedet ikke talt med de lokale. I Wales og Bretagne står gravsten for de navngivne deltagere i de arthuriske slag.

Det hannoveranske svindelnummer
Genomskrivningen = totale forfalskning af engelsk historie sker så sent som 1815. Der synes næsten ikke at være nogen sammenhæng mellem historieskrivningen før og efter. Albine-indvandringen forsvinder, Brutus af Troja forsvinder, man hævder ovenikøbet, at Troja aldrig har eksisteret, Kong Arthur den første og den anden forsvinder helt (selv om de allerede var betvivlet af Henrik d. 8 historieskriver). Og man gør det udfra politiske og religiøse årsager. Og udrensningen blev fuldbragt i walisiske skolebøger og undervisning, men så sent som 1920 kunne man stadig finde rester enkelste steder, hvor Kong Arthur bliver fremstillet som en virkelig person. Så forsvandt det fuldstændig.

Hanoveraneren George 4 var på tronen, revolution truer i Amerika. Alle nationalistisk rørelser skal neddysses, fortiden skal sløres. Ud med Kong Arthur x 2, der jo bekæmpede romere og saxere (både Hannoveranerne og Habsburgerne ser sig som arvinger til Det Hellige Romerske Rige). Historie er det vigtigste af alle politiske våben. Det virker langsommere end at smide en bombe eller slagte en hær, men det virker ligeså lammende, for det trænger ind under huden og demotiverer - og det er langtidsholdbart, når det først har sat sig i sulet. Man udnævner en fundamentalistisk ex-biskop, Stubbs, som rektor ved Oxford Universitetet. Alle jordens forlkeslag stammer lige pludselig fra Noa. I Cambridge er der Edwin Guest, en fanatiker af fundamentalist-kristen, der bliver indsat som historie-professor uden overhovedet at have søgt stillingen. Begge skal arbejde indædt på at genskrive historien til at passe kongefamilien og kirken.

Men på sin vis mislykkedes det for dem, for Kong Arthur stod som en klippe i folkets bevidsthed. Man dukkede nakken, man man glemte aldrig historien. Hannoveranerne på deres side har midt i deres royale tro på egen udødelige fuldkommenhed og gudsgivne, evige ret til at herske over menneskeheden en lurende rædsel for, at de skal blive afsløret som netop det, de er: pølsetyskere. Derfor omdøbte de sig jo til The Windsors. Interessant på engelsk: germans - germs.

Historien om de barbariske britere, der mødte romerne, er en del af dette nonsens. De var overhovedet ikke barbarer, men sofistikerede mennesker. De var også lærde. De havde fx. folk, der talte flydende græsk. De sendte druider ud, der var rådgivere for de græske filosoffer. De havde skibe, der kunne udmanøvrere de romerske. De er også store taktikere. Da Cæsar går i land med sin enorme hær, har de luret ham. De giver ham lov til at rykke helt op til The Midlands. Hele tiden irriterer de den tunge romerske hær med lynangreb, hele tiden sørger de for at alle forsyninger og dyr / afgrøder bliver bragt ud af sigte. Den romerske hær går død som en anden napoleonsk eller hitlersk arme i Rusland, og de må vende slukørede tilbage. Det er så ikke lige den historie, Cæsar vælger at skrive ned i sine berømte 'Gallerkrige', som vi jo er en del, der har læst i latintimerne i skolen.

I Amerika findes der spor af en større immigration. Her var der indianere, der talte coelbren, skrev khumry på sten og gik i tøj svarende til waliserne. Det nævnes tal som 70.000 mennesker, der emigrerede. De havde efterkommere, da englænderne ankom mange år senere. Her har man måske yderligere en årsag, en skjult og aldrig formuleret supplerende årsag til alle de myrderier, der skete af de amerikanske indianere. Kong Arthurs efterkommere skulle udraderes. De har et helt andet udseende end andre indianere, og kaldes noget i retning af Melongerne.

Et paradoks er, at Arthur-historien er en af de mest veldokumenterede i hele Europa, og alligevel er den i dag fuldstændig fraværende i officiel historieskrivning. SÅ effektiv har englændernes kampagne været.

Hvad kan så ikke være forfalsket, hvis dette kan lade sig gøre så gennemgribende? Svaret er jo desværre, at ALT kan lade sig gøre. Kirken fx. Ingen har bemærket så venskabelige den engelske dronning og paven var ved hans seneste besøg. Ingen kender de tætte bånd, der altid har eksisteret mellem det engelske kongehus og pavestaten. The City of London kaldes dog 'Det Andet Vatikan', og 'The Roman Square Mile'. Men ingen aner, hvor sandt det er.

Skriftsproget khumry findes i Tyrkiet, hos etruskerne, hos waliserne. De hed også khimererne (gad vist om khumry / khimerer og kimbrer er det samme ord?) Men khumry er også af de engelske 1800-tals historikere og frem til i dag blevet erklæret et falsum. Det må også lede til overvejelser om, hvordan det er muligt for bevilgerne og arbejdsgiverne for alle disse universitetsforskere at styre forskningen med benhård hånd. Royal Society bærer meget af svaret, for det peger blot ved navnet på det faktum, at 'kongen bestemmer, hvad der er videnskab', altså hvad der er sandhed og virkelighed, og hvad folket skal vide. Men der findes muligvis folk indkaplset i disse videnskabs-selskaber, der så at sige 'skummer fløden'.

Khumry er et ægte skriftsprog. Cæsar bemærker det i år 55. Lwelling Shawn (15616) og John Williams (1846) er to mænd, hvis arbejde har været med til at bevare det forklaret på skrift. Det minder om den måde, man noterede græsk på Cæsars tid. En anden samtidig historiker, Marcelanus, sagde, at grækerne har fået deres skriftsprog fra briterne. OK ! Man er vant til at tænke den anden vej. Historikerne fortæller kun om en bølge, der skyller mod vest og ikke omvendt. Men det er også noget, der hører med til den stor forfalskning. Tsarion kan også berette om det. Han skriver mest om irerne, og her er det fønikerne og skyterne, der nævnes. Men vi må huske at assyrerne og fønikerne havde en symbiotisk sameksistens, krigerstaten og handels- og arkitektur-staten, løven og hjorten levede side om side. Fønikerne byggede huse og sejlede skibe for assyrerne. De skaffede dem metaller og varer fra overalt.

Der er beretninger om en druidisk rejseaktivitet til grækenland 500 f.Kr. Lærerne i hvidt linned. Merlin / Taliesin var Arthurs lærermester. Han var den oplyste, manden med det høje intellekt.

En prins Madoc er en person, der med skibe sejlede til Amerika og vendte tilbage 10 år efter. Hvor har du været så længe, for dine skibe kan ikke holde til 10 år på havet. Han fortæller om dette land og angiver stjernepositionerne. Man beslutter sig til at sende en anden kaptajn ud for at at afprøve påstanden, og han vender tilbage og bekræfter. Jo den er god nok! Vi er i 500-tallet e.Kr. her. Arthurernes tid.

I 562 sker der en katastrofe. En komet slår ned og ødelægger kæmpe områder af England og Irland. Noget af den rammer også Frankrig. Den impakt kan spores helt over på den anden side af Atlanten til Bolivia, da den åbenbart har en sidelæns indflyvning. I England omkommer omkr. 10 millioner mennesker. I de såkaldte arthuriske legender, altså historiske beskrivelser, fortælles om dette øde land, hvor der ikke kunne færdes mennesker i 10 år. Igen en historie, der er blevet henvist til skrønerne og eventyrerne, og som vi ikke har læst om i historiebøgerne.

Arthur d. 2. emigrerer til Amerika. Her er hans legendariske sværd i øvrigt fundet med coelbrin-inskriptioner. Her dør han og begraves.

Hvis vi skal sætte en navn på denne umådelige historieforfalskning er det 'hannoveranerne', altså den nuværende kongefamilie. De er, om nogen, skyldige i dette bedrag. Hvis der er en og anden englænder, skotte, irer og waliser eller cornwallenser, der bærer en vrede og et undertrykt - og nogle gange åbenlyst - had til denne verdens mest magtfulde slægt, så er det ganske forståeligt.

Og så har vi ikke engang nævnt Wilson & Blackett's vinkel om den særdeles royale familie, der slog sig ned i England år 37 e.Kr - eller skulle man sige 'under Kristus'. Da de romerske invasionsstyrker og de kristne (missionærer har altid været en del af stormtropperne) ankom, var englænderne allerede kristne !! Og det var iflg. Wilson & Blackett først efter mødet med disse urkristne, at man under Constantin d. Store besluttede sig til at overgå til kristendommen. Det må siges at være noget af en historie, men de mener i deres kommende bog at kunne lægge vægtig research på bordet til at underbygge det. Den katolske kirke har naturligvis allerede meldt ud, at de ikke kan lide historien.

______________________________

Sufi-musik
listen stammer fra en dokumentarfilm om levende sufimusik, også ny fusionsstil. Filmen hedder Sufi Soul og kan købes via World Music Network. Den kan også findes på YouTube, da det er en Channel Four produktion. Meget smukt!
http://www.youtube.com/watch?v=ha0T5Vro6_w&feature=related

Der er 5 afsnit, der linker til hinanden eller kan nemt downloades vha. Download Helper plugin'et til Firefox.
Navnene er: Mercan Dede (Tyrkiet), Youssou N'Dour (Mali), Rahat Fateh Ali Khan (Pakistan), Abida Parveen (Pakistan), Sain Zahoor (Punjab), Galata Mevlevi Ensemble (Tyrkiet), Kudsi Erguner (Tyrkiet), Goonga and Mithu Sain (Punjab), Junoon and Abdennbi Zizi (Punjab?). Det bemærkes, at et område mangler, som burde være repræsenteret (Rumi blev født der): Iran. Det er åbenbart lykkedes iranerne at undertrykke sufierne der. Men på den anden side er der Rumi, som er en stor skikkelse, svær at udradere. Måske har instuktøren blot haft svært ved at få lov til at filme i Iran.

Istruktøren og kommentatoren i filmen, William Dalrymple, siger, at sufi'erne er vigtige i nutidens polariserede verden. Den er fredselskende, pluralistisk og tolerant. Sufismen er en tilføjelse til alle de stereotyper, vi har om Islam. De har altid produceret nogle af de mest overvældende kunstformer, musikformer og digterkunst. Selvom de altid fået modstand fra ortodokse og puritanere, er de yderst populære og højt elskede af folk i den islamiske verden.

En af musikerne i film, Sain Zahoor, siger, at vejen til Gud er lang, men at det kærlighed til Gud og ikke gudsfrygt, der ligger i hjertet af sufismen. Bemærkelsesværdigt, når nu ordet Gud ofte ses i selskab med ordet frygt, hvilket altid har fået lamper til at lyse hos mig.

Vi burde tage det med i betragtning, når vi dømmer 'muslimer' over en kam og hyler med på Flemming Rose og Kjærsgaard / Krarup / Langballe's synspunkter - også uden at vide det. Blot en enkelt bombe, der falder, og så mangedobles antallet af mennesker, der hyler og forbander og sender deres sønner i krig, afgiver frihedsrettigheder. Islam er kuppet af de samme kræfter, der bor i Rose og Kjærsgaard, det samme afmontererede, stupide vrede og had mod noget, der anfægter én, betvivler ens eksistens. Nok om det, det deprimerer, det bringer os nedad.

Sufierne (Mevlavi-ordenen, de hvirvlende dervisher) taler om Sema, det der bringer os op. Der er fire trin: Il'Allah (hen imod Gud), Ma'Allah (med Gud), B'Illah (i Gud)og Min'Allah (fra Gud, tilbage til menneskene). Sufien kysser alt levende i taknemlighed, Gud er i alt levende. De er klædt i hvidt hyldet af sort. Der er både lyset og livet og mørket og den 'kiste, der krop vil ligge i engang'. Den høje hat er gravstenen.

I mennesket er der altid denne længsel efter at kende, vide og være i det guddommelige nærvær.
Den hvirvlende ceremoni er transcendent, egoet forsvinder og enheden med Gud opstår. Tiden stopper, tankerne stopper. Det foregår i et stort rundt rum. Der er i den gamle stil (Mevlavi er dannet af Rumi for over 700 år siden) er der søjler i en rund plads, et gulv i midten. Lederen, sheikh'en måske er i midten, de andre drejer i en cirkel udenom. Musikerne sidder i kanten af cirklen. Det har en stor skønhed, selvom æstetik ikke er målet. Derfor er der også lavet fake's, show og tourisme på det. Not the real thing.

Puritanere til alle tider har set musik som en distraktion, noget urent, noget ukontrollerbart. Også i Islam. Men der er intet i Quran'en der understøtter det.

Det er svært at sige, hvornår sufismen opstod. Der det ultimative statement fra Kabir Helminski, der beretter om en gammel Sheikh, der siger, at det første billede af et ansigt er 25.000 år gammelt. Hvordan ved du det, bliver han spurgt, hvorefter han ser overrasket på manden og siger: 'Hvad mener du? Vi har da optegnelser!' Men indenfor overskuelig gammel tid ved man, at der boede grupper i huler i Syrien i førkristen tid, og de kristne eneboere kom til dem i den byzantinske periode. De var ørkenfædrene. De havde viden, der allerede var gammel, mens de var unge. Suf betyder uld, og det var den dragt, der blev båret af ørkenfædrene og dernæst overtaget af de grupper, der senere blev kaldt sufierne, de uldklædte.

Det bliver ofte glemt, at Islam adopterede meget fra de såkaldt 'tidlige kristne', hvoraf mange intet havde at gøre med, hvad vi forstår som kristendom i romersk-katolsk-paulinsk og senere protestantisk forstand. De var langt mere 'pagan' (hedensk er et møg-ord) end kristne. Det var også langt mere jødiske (hvad det så vil sige). Den månedslange faste blev til ramadan, praksis med at tage skoene af, før man gik ind i helligdommen er oprindelig kristne.

Iflg. ortodok Islam skal Gud kontaktes umiddelbart, sufier i den folkelige praksis foretrækker helgener, Jomfru Maria fx. I 9/11, neo-con og 'clash of civilisation'-tider er det helt skævt at konstatere, at muslimer, kristne og sefardiske jøder har delt helligdomme i Mellemøsten med stor selvfølge. De har med ligeså stor selvfølge tilbedt Gud via de samme urfædre og profeter. 

De første sufier var eneboere, men i det 8. århundrede sås de også i grupper i de nye islamiske byer. I Aleppo i Syrien er der stadig i dag 100-vis af huse, måske gemt lidt væk i sidegaderne, hvor man finder disse sufi-grupper. På visse dage afholder de en zikr, en ihukommelse af Gud med bøn og sang. Guds navn gentages igen og igen. De første byzantiske munke gentog Jesus' navn igen og igen. Same-same.

Mevlavi Jalal ud Din Rumi er den kendteste digter og sufimester til alle tider og regnes for stifteren af ordenen. Faktisk er han ikke født i Iran, men hvad der nu er Afghanistan, men endte i Konya i Midttyrkiet. Så stærk var hans indflydelse, at selv i 1990'enes USA var han 'best-selling-poet'. Rumi sagde, faste og ritualer er for asketerne og munkene, kærlighed er for alle, for det er overalt. Han var et tydeligt eksempel på den enhed i forskellighed, der var i de 3 religioner oprindelig.
Mevlaviernes hvirvlen er meget interessant. En sheikh, Nail Kesova,  siger: alt i Universet hvirvler, fra det mindste atom til den største galakse. Hvirvlen er ikke en dans, det er en bøn, der henvender sig til denne hvirvlen i Universet og dermed til Gud. Det er ren astro-kvante-fysik. Man drejer mod uret, armene løftede, venstre hånd nedad, højre hånd opad, venstre fod som akse, højre for sætter af. Hvorfor mod uret? Man stopper tiden. Rumi: 'Det er natten for Sema. Vi er berusede, men ikke af vin'.

Musikken er fløjter og trommer. Rumi siges at være bragt i en tilstand af ekstase, da han gik i bazaren og hørte kobberslagernes hamren på fadene og kanderne. Fløjten er det beåndende menneske, det er sivfløjten, Nei. Ånd er åndedrag er beånding.

I den hvirvlende bøn findes de fire stadier: hen mod Gud (dansen starter, der tunes ind), med Gud (resonnansen og det ubesværede er opnået), i Gud (foreningen og ekstasen har indfundet sig) og tilbage fra Gud (missionen med livet). Rumi kommenterer missionen: vi er kommet her for at forene, ikke for at splitte.

Men det var det, Kehmal Atatürk faktiske gjorde, selvom han skabte det moderne Tyrkiet. Han lukkede sufierne mødesteder ned og splittede dem fra resten af samfundet ved en fordømmelse i fremskridtets navn. Som følge deraf kan man i Tyrkiet i dag sagtens finde turist-sufisme i form af danse-show-forestillinger, men ægte sufisme er stadig bandlyst, som om det var den kurdiske separatiskbevægelse. De har i dag forladt deres smukke gamle bygninger i fx. Istanbul og er flyttet ind i kældre og på lofter. De er gået under jorden og er blevet selvbeskyttende mod indtrængen. Kudsi Erguner, en berømt nei-spiller siger, at selvom sufismen stadig officielt er forbudt, foretages der ikke arrestationer længere, de bliver tolereret. Det ser heller ikke så kønt ud for en stat, der gerne vil accepteres som demokratisk, at man paranoidt forfølger henrykte, kærlige langskæggede gudstilbedere, somom de var terrorister. Hvor stor er man så i det gode selskab?
Der meldes også om, at i Iran er der en stigende popularitet blandt i ungdomskulturen for sufismen. Det er underligt at tænke sig, at et så livsbekræftende og fredselskende fænomen kan opfattes som en trussel fra både ortodokse, fundamentalister og ateister.

Et tegn på en ny tid og en opblødning i Tyrkiet er en ung sufi-musiker som Mercan Dede, der kombinerer vaskeægte sufisme med rødder tilbage til Rumi og moderne club-musik-kultur. Tekno-sufisme. Hvorfor ikke? De unge søger rent faktisk ekstasen i teknoen. Problemet er blot, at det miljø er blevet så tilsvinet af de hyæner, der lusker rundt dér, stofferne / misbrug / pusherne, de hjernevaskende lyddesigner-manipulationer, pornoficeringen, dødskulten. De unge ved ikke, hvad det er de længes efter, og bliver korrumperet undervejs. De er lette at narre. Men Mercan Dede går en helt anden vej. Hans stil er clean, spirituel, forenende - ingen hyæner her. Og folk behøver ikke længere at være ung-kult-fascistoide, men kan mødes gammel, ung, jøde-kristen-muslim, bøsse-hetero, osv.

Pakistan opfatter vi normalt som et strengt muslimsk land, men sufismen har det ikke ganske utåleligt der. Det kan måske skyldes, at nogle af de rigtig store musikere Nusrat Fateh Ali Khan over alle men også den kvindelige sufisanger ! Abida Parveen er tilbedt af folket ud over al beskrivelse. De er folkehelte, og hvis myndighederne skulle finde på at pille ved dem, ville der udbryde oprør. Qawwali-stilen, de står for, er meget sofistikeret og virtuos. Men der findes også en meget rå praksis, der minder om de hvirvlende dervisher, blot hvirvles der med en stor tromme. Det virker helt shamansk.

Sufismen har også været i stand til at bygge bro mellem hinduer og muslimer. I 1200-tallet var den en mediator og en del hinduer valgte Islam pga. sufismen. Her var den ekstase, de kendte fra deres eget. Qawwali-stilen er meget 'indisk' i sit koncept.

På det seneste er der meget fundamentalisme og vold mellem indere og pakistanere. Det skyldes bla. Saudisk-sponsorerede 'madras'er' - koranskoler - der præker seperatisme og had. Saudierne, kongefamilien, BinLaden'erne, Bush'erne osv. er alle hovedaktører i både indførelsen og den hykleriske 'bekæmpelse' af verdensterrorismen for tiden. Bibelbaskere / neo-cons i vest og oliedespoter og salafister i øst har en uhellig og giftig alliance.

Shah Abdul Latif var en 1700-tals sufipoet og -musiker og han regnes som den største til alle tider. Hans musik er opført hver dag siden han døde i et bestemt tempel i Lahore. Hans poesi bruger ofte billeder om de elskende som metaforer.
En ung pakistansk sanger, der bruger traditionen og kombinerer den med pop-rock har ofte fået at vide fra fundamentalistiske mullaher, at musik er syndig. Han svarer dem med et smil og siger: kampen mod sufisme er et tabt slag for jer. I kan ikke forhindre folk i at udtrykke deres Guds-kærlighed.

I Marokko er der også en spændende tilstand. Universitetet er gammelt, 200 år ældre end en Oxford og Cambridge, et af centrene for viden i den arabiske verden. Sufi-retningen her hedder Aissawa. De er kendt for en spektakulær stil. Den kan sammenlignes med New Orleans Jazz på steroider. Marokkanerne er for stor del berbiske, og der er også noget meget gammelt og shamansk over stilen. Ved den årlige fest for profeten får den ikke for lidt. Der udøves også healing af familiære problemer, mental-psykologisk assistance. Musikke drives frem af heftigt trommebeat, og skingre skalmeje-type-blæsere improviserer henover. Andre steder i Marokko, ude på landet, ser man ofte kvinder udøve den. Der er et levende matriarkat her. De er berømt for deres spirituelle healing-evner. De bringer den syge eller ulykkelige ind i en trance ved at 'læse' vedkommenes temperament og bruge det i musikken.

Sufismen fanger overalt den lokale ånd, den lokale ekstase. Den er kosmopolitisk i sin ånd, den har ingen begrænsninger, den pådutter og dikterer ingen ortodoksi, den kender menneskers skønhed og svaghededer hvor end den forekommer, den tilgiver - som kristne burde øve mere i ikke blot at sige, men at gøre.

______________________________

Michael og Robin Mastro  - Vastu Shastra
Vastu er den gamle indiske videnskab om verdensenergierne og dit livsrum. Med andre ord, indisk Feng Shui før denne blev opfundet.

Det stammer fra den del af vedaerne, der hedder Athar Veda. Rishierne, de gamle seere, observerede hvordan miljøet påvirkede mennesket. I Athar Veda findes Ayur Veda, som er healing og medicin, Dana Veda, som er selvforsvar og Jyothish, som er indisk astrologi, og yoga, meditation og Vastu Shastra (viden om bygning). Det er viden om forandring af energien indenfor et rum. Menneskers rum er bygninger.

Vastu er 8-10.000 år gammel og for 3.000 siden blev det taget over bjergene til Kina, hvor det tilpassede sig forholdene der og blev til Feng Shui. Målet er begge steder at hæve livskraftens energi. I Indien hedder der Prana og i Kina hedder det Qi. Og altin handler om at afballancere de fem elementer: jord, vand, ild, luft og rum (æter). Og til jer, der ikke har opdaget, at man har rykket i arkæologien: 10.000 år er ikke engang så gammel, som vedaerne og de vediske lærde i dag selv siger, det er et forsigtigt kompromis af et bud. Men man har altså fundet Krishna's by i havet vest for Indien - et stort kompleks, der som minimum er 9.200 år, som det ligger der - hvilket så ikke siger, hvornår det er bygget.

Der er en horisontal-vertikal kraft for mennesker på Jorden. Solens energi har at gøre med Jordens spinn, den går øst-vest. Jordens energi er aksen, den går nord-syd. Der er en yang-kraft, der er dynamisk, der er en yin-kraft, der er statisk. Solen er maskulin, dynamisk, vertikal, spinn. Jorden er horisontal, statisk. Vastu tilpasser menneskets placering i en gunstig position i forhold til disse energier, så man ikke arbejder imod dem. Naturen arbejder med dig, og stress opstår ikke. Overflod og succes bliver mulig af sig selv. Bill Gates lod sit første Microsoft-hovedkvarter opbygge efter Vastu-principper fra Michael og Robin Mastro, og han må siges at have haft en vis succes - hvadenten man kan li' manden eller ej. De har haft en stribe af ret store kunder undervejs.

Intention er ikke uvæsentlig. Man kan sige, at lykke og succes er afhænging af to sfærer: naturens uforanderlighed og intentionens foranderlighed. Vi er også skabere. I Vastu gør man det primært ved at bygge sit hus fra starten, så det understøtter / ikke modarbejder naturkræfterne. Dernæst ved at oprette 'altre' i rummene, steder hvor den menneskelige intention kan påkalde og møde den universelle energi. Mantras - Yantras. Ord-lyde-frekvens-geometri-harmoni.

______________________________

Joe Slate - psykisk vampyrisme
Emnet er 'Psykisk vampyrisme, energi-rovdyr og sjælens energi'. Sådan!

Vampyrisme: Joe Slate er psykolog med et CV, der er enormt. Universitetsprofessor, hypnotisør, professor emeritus i Athens, æresprofessor i Motevallo. Hans reserarc unkluderer helse-fitness, helbred, livsforyngelse, smertebehandeling, reinkarnation, astralprojektion og den menneskelige aura. Han har stiftet selskaber og er medlem af de betydningsfulde indenfor sit felt. En af hans fonds-ydere har været den amerikanske hær, hvilket jo er interessant, når man ved lidt om, hvad de har haft gang i. Man skal jo leve af fondsmidler i USA, og meget kontrol kommer ind her. Men det kan også hænde, at en fondsyder siger 'haps', det er lige noget, vi kan bruge - bagefter. Derom senere.

Hans interesse for dette brogede felt af psykiske og para-psykiske emner stammer fra en afdød tante, der besad særlige psykiske evner. Hun var meget fokuseret i sit liv på livsforyngelse og mente, at hun skulle leve for evigt. Hun havde lavet velgørenhedsarbejde i Indien og som tak fået en meget stor smaragd af en lokal fyrste. Denne strøg hun altid med hånd, og hun levede til hun blev over 100. Hun var også lidt skræmmende, og når hun var på besøg, var det, som om ildstedet 'døde ud'. De lille Joe spurgte hende en dag hvorfor, og hun sagde direkte, at hun trak energi ud af det! Hun var ligesom
Karen Blixen og besad en særlig kraft og især indflydelse over unge mænd. Hun hev også kraft ud af dem.

Her startede Joe Slate's interesse for at forstå, hvad psykisk vampyrisme er for noget. Vi kender det allesammen, for alle har visse træk eller tendenser mod det. Derfor er det vigtigt at forstå, at det ikke kun handler om egentlig misbrug. Der er tale om en psykisk udveksling af energi mellem personer- helt generelt. Vi har alle oplevet situationer, hvor vi oplever at blive opfyldt af energi via en interessant samtale med en person. Vi har også oplevet det modsatte, hvor vi ønsker at slippe ud af en samtale/samvær med en person, men hvor vi kan mærke, at vedkommende 'hager sig fast'. Det er energi-overskud og underskud og udvekslingen af energie. Det misbrugeriske, det vampyriske, kommer ind, hvor der er et mål af ufrivillighed, en bøddel-offer-relation eller skulle man sige: en parasit-værtsdyr-relation. En vampyr spørger ikke om lov, den gør det bare, og dem, det går ud over, bemærker det ikke før måske bagefter.

Folk har forskellig sensitivitet overfor den slags. Men vi har som mennesker, hvad psykologien har kaldt 'behov for social distance'. Vi har et felt, der kan overskrides af andre, og hvor vi føler et behov for at 'trække os tilbage'. Når man møder en vampyr, træk dig tilbage.

Vi taler her om 1-1-relationer, men det involverer ofte flere mennesker. Det findes i den mindste skala og helt op til den største skala. En verdensomspændende organisation, der udnytter andre, suger deres ressourcer, efterlader folk som ofre udplyndrede, forgiftede, undertrykte ville man være nødt til at kalde: organiseret vampyrisme. Interessant. Den amerikanske stat har været sådan en organisation overfor resten af verden. Alle Imperier indeholder elementet.

Udtrykket vampyrer et hårdt ord. Der er intet formildende over det. Det skulle da lige være i den underlige ungdomskult, der er opstået - især blandt anæmiske unge piger - der dyrker fænomenet. Det har brug for en modificering, for det er svært at bruge i situationer, hvor der er en frivillighed over det, og hvor der er en gensidig udveksling af positiv energi. Og alle gradbøjningerne mellem det og et seriøst misbrug.

Men den organiserede vampyrisme, hvor man trækker ressourcer ud af planeten uden at give tilbage er klart vampyrisme. Men her bliver det sofistikeret, for der er mange, der har fornemmet dette, og en stigende frustration og indignation er opstået. Deri ligger der en kraftig energi. Det, der så er sket, er, at de vampyriske organisationer har opsuget denne energi og kanaliseret den over i svindelnummeret 'menneskabt global opvarmning og CO2-forurening' for at twiste energien væk fra dem selv og over i nye beskatninger og restriktioner = vampyriske udsugninger. Miljøbevægelsen er blevet vampyriseret og er hoppet med samlede ben over i den - bla. ved at blive bestukket med rigelige fondsmidler, fine kontorbygninger og tilstedeværelse i de fine selskaber. Alle taler nu om det som en selvfølge, ingen anfægter selv præmissen. Usugningen er i fuld gang. Og hele verden er tilsyneladende hoppet på det. Hvor bliver den dimension af, Lomborg? Du går imod strømmen her, men du nævner ikke så meget om, hvem der kan have intessesse i den politisk korrekte agenda. Var det fordi Fogh Rasmussen indsatte dig i eget institut for at lave rav i den - inden han havde snakket med Blair og Bush og selv lige pludselig fik en sjov miljøhat på?

Her begynder man at ane en mekanisme, der, når den bliver håndteret på den seriøst udspekulerede måde, kan stille enorme mængder af energi til rådighed for i virkeligheden en ganske lille gruppe mennesker i denne verden i meget lang tid. De store revolutionære bevægelser har - lige siden man for alvor systematisk begyndte at eksperimentere med iscenesættelsen af den slags i 1700-tallet - altid drejet sig om kanaliseringen af energi, så den for det første ikke ramte en selv (magthaverne, kontrollørerne, vampyrerne) og dernæst udløste ressourcer til gavn for en selv på andres bekostning. De store krige i det 20 århundrede har været sådanne arrangementer i stor skala. Det militær-industrielle kompleks efter 2. Verdenskrig. Organiseringen af verdensøkonomien, så der var sugerør i olielednings-størrelse ned i folks og nationers lommer (Federal Reserve > den løbende finanskrise, der startede som en øvelse med Argentina for år tilbage og som siden har lagt en række nationale økonomier ned, fx. Island, Grækenland, Irland kommer nu, Spanien skulle ha været lagt ned, men så vandt de EM, Portugal, … osv.). Det medicinal-industrielle kompleks, hvor man har millioner af mennesker, der er medicinerede på livstid, det katolske svindelnummer, det oppiskede civilisations-sammenstød med Islam, det olie-energi-industrielle kompleks, hvor vi er 100% afhængige af en forældet teknologi, der barer giver så fantastisk et afkast osv., osv… Hele det 2000-år gamle (romerske kan vi kalde det) paradigme bygger på dette misbrug og denne: vampyrisme i stor skala og på alle niveauer.

Joe Slate taler om en 3. form for vampyrisme, som han kalder 'parasitisk'. Den involverer interne strukturer, der opleves som drænende for ens energi. Fobier, frygt, paranoia, mindreværd. Faktisk var begrebet 'parasitisk vampyrisme' en term, der figurerede i 1800-tallet-diagnosticering af bestemte menneskelige tilstande. Den er så siden gledet ud. Hmm .. kan det mon skyldes, at selve psykiatrien er en vampyrisk struktur (automatisk medicinering af mennesker uden at kurere dem, de kollosale beløb medicinalindustrien skovler ind på diagnosticering, sygeliggørelse, medicinering og afhængighedsskabelse). Altså kunne det skyldes at denne diagnose lidt for præcist ramte det, de selv havde gang i?
En neurose er en form for vampyrisme. Det minder faktisk om tidligere tiders opfattelse af menneskesjælen og 'besættelse'. Eller om healer- og clairvoyance-verdenens opfattelse af væsener, naturkræfter kaldet 'elementaler', der kan sætte sig som parasitter i ens energisystem og suge det. Disse væsener er en del af en gammel af de kristne fejlagtig benævnt: overtro. Igen ligesom psykiatrien: ud røg den viden / diagnose, for det mindede for meget om det, de selv havde gang i. Religion er i allerhøjeste grad en parasitisk struktur, når den bliver institutionaliseret og parrer sig med magtstrukturer. Det er Sjælens Imperium.

Joe Slate's forskning er som bekendt fonderet (er det et ord?) af det amerikanske militær. Det siger han uden at blinke. Han satte et laboratorium op, der brugte den teknologi, der var udviklet i Rusland under navnet Kirlian-fotografering. Mange affotograferinger af et menneskes energisystem over længere tid viste, at mennesket har et unikt energi-fingeraftryk, en elektromagnetisk struktur, der ikke forandres over tid. Det er altså muligt at måle 'sjælens energi'.
Næste skridt var at kortlægge, hvordan forskellige tilstande og psykiske-sociale input påvirkede energisystemet: former for stress, sociale faktorer, interaktion med andre. Der dukkede hos nogle mennesker et fænomen op, de ikke havde set før. Kirlian-fotografering er jo billedet af auraen / energifeltet. Hos nogle mennesker var der ligesom mørke tentakler, der rakte ud af auraen, og disse mennesker viste symptomer på psykisk vampyrisme. De dobbelt-tjekkede med folk, som var anerkendte clairvoyante, og disse bekræftede deres målinger. Der var en skygge-effekt, der slørede energien hos en person med disse træk.

Her bliver det uhyggeligt. I parterapi, hvor to personer er til konsultation pga. en seriøs stress-situation i deres forhold, kan der måles en slags barriere mellem deres energifelter. Men så kan man se, hvordan den ene person pludselig kan gøre et udfald og udsende en tentakel, der gennembryder barrierer og gennemtrænger den andens hjerteområde. Dette er et uhyggeligt billede på den magt-manipuleringskamp, der foregår mellem dette par - for det er jo det, der foregår, og vi ved det rent erfaringsmæssigt - vi har måske endda prøvet det. Som mand ved jeg af erfaring, hvordan kvinder kan være expert-manipulatorer, og fornemmelsen af at 'nu er hun inde og trykke på knapperne og dreje på håndtagene' og så skal man være på vagt og prøve at reparere sit eget system. Ofte klarer vi det som mænd ikke, for kvinder kan være meget, meget dygtige til det - også uden overhovedet at være fuldt bevidste om det selv. Det kan være strategier i afmagt. De er bare vokset op, har gået i livets kyniske skole, har øvet sig og mestrer det til sidst. Der findes bestemt også mandlige mester-manipulatorer, men de opererer ofte i gruppe-magtstrukturer: politik, virskomheder, organisationer, hvor man smager magtens sødme, vampyren suger sit blod. 

Strukturen i den omtalte parforholds-situation er en person der bliver offer for en vampyrisering. Slate's laboratiorium begyndte at tilbyde forskellige energi-forstærkende foranstaltninger for hver person. For at have et harmonisk forhold skal begge parter være stærke, ellers træder vampyrisme-mekanismen ind. Slate er meget omhyggelig med ikke at være dømmende her, for, som han siger, disse situationer optræder indimellem i alle parforhold. Særligt grelt i decideret misbruger-forhold, hvor der er alkohol, stoffer, incest, vold osv. involveret. Men også i ganske normale forhold. I de omtalte par-sceancer havde det overskredet grænsen for det normale, det typiske. Og de metoder til at forbedre deres energisystemer gav udslag i dramatiske forbedringer af forholdet, samtidig med at det var måleligt i kirlian-scanningerne.
Et pars skæve forhold er allerede fra starten kommet i stand via personernes eget indre forhold. I forelskelsens stund øjner vampyren, som kan bo i dem begge, en mulighed for at hage sig fast. Der skal to til et parforhold. Den ene part kan have ligeså stort behov for at overøse den anden med energi, simpelthen for at blive accepteret og 'elsket'. Der opnås bekræftelse via at stille sig til rådighed som værtsdyr for en parasit. Man bliver med-misbruger, når man er så afhængig af bekræftelse.

Joe Slate er selv lidt forbeholden overfor ordet vampyrisme, og overvejede at finde et andet ord netop pga. det negative konnotationer. Spørgsmålet kommer ret hurtigt op: hvorfor er mennesker havnet så massivt i en parasitisk kultur? Det er næsten som Mr. Smith i The Matrix, der siger om menneskene, at de er en virus. Slate siger, at en forklaring kan være, at vi har affotograferet de biologiske grund-organismer, der danner vores sammensatte organisme. For disse organismer er der mulighed for at leve i gunstige miljøer i en tilstand af vækst og høj kvalitet / fuldt potentiale, men også i et fjendtligt miljø af frygt, flugt, kamp eller stivnet forsvar.

Når naturen, økosystemet af organismer, funger perfekt, er der en gensidig udveksling af given og modtagen, der ikke er destruktiv. Der er symbiose til alles fordel. Mennesket er den eneste organisme på planeten, der synes at stille sig udenfor denne naturlov og har dannet et samfund, der fungerer i en tilstand af udplyndring, tagen for sig af retterne på andres bekostning, 'survival of the fittest'.

Som energivæsener er vi her med to formål: at nå vores højeste potentiale i udvikling og at hjælpe andre med det samme.
Mht. de militære interesse udtaler Slate, at militæret dengang i 1977 var interesseret i muliheden for at udvikle sikkerhedssystemer baseret på det unikke menneskelige energimønster. Han siger så også, at efter han havde udført det job, er han klar over, at forskningen er fortsat under andre rammer … og antyder hermed en udvikling indenfor militærets egen klassificerede status i dag kan have gået i ekstreme retninger. Det er der meget, der tyder på, og andre beretter om disse 'black projects' og om, at teknologien sammen med et utal af okkulte og esoteriske teknikker er fuldt implementeret og bruges hele tiden. Ingen nævnt, ingen glemt her. Efter 1977 har Slate selv taget den i retning, som er gavnlig for mennesket og som er beregnet på frigørelse af vores potentiale. Vi må så håbe, at folk med hans agenda når at overhale de folk, der ønsker en forståelse af det vampyriske kompleks for egen vindings skyld på vores allesammens bekostning. Slate nævner selv, at mulighederne for brug - og dermed også for misbrug - er ubegrænsede, og at nogle retninger ville være ganske aldeles skadelige. Men, som han rigtigt siger, det gælder for al viden. Hvis nogen har viden kombineret med en psykopats og en forbryders tankesæt, så kan alt misbruges.

Viden er magt. Det der afgør udfaldet er sand eller falsk magt, konstruktiv eller destruktiv, sund eller syg, ballanceret eller uballanceret, empatisk eller non-empatisk. Magt er ikke bare magt, magt har en kvalitet bestemt af intention. Intention bestemmes af menneskets spirituelle udviklingsniveau og dets grad af ansvarlighed for sig selv og andre. Traumatisering bliver ikke nævnt, men det spiller uden tvivl en rolle her. Det er meget nemt at tage viden med et stort gavnligt potentiale og forurene det på alle mulige måder. Men det bør aldrig, siger Slate, forstyrre vores søgen efter viden, der skal blot altid akkompagnere denne aktivitet.

En af de retninger, som Slate og hans teams har forfulgt, er noget, der for mange vil være ude på overdrevet. Det ligger lige til højrefoden, når man er gået i gang med at 'fotografere sjælen', nemlig dens udødelighed. Og det vil så sige den reinkarnerede sjæl eller sjælens konstans på tværs af fysiske eksistenser. Når kirlian-fotografiet viser en uforanderlig grundstruktur, så er det - i hvert fald teoretisk - muligt at lagre informationer om denne grundstruktur og dermed bevise, hvis man skal bruge det ord, to ens aftryk. Det ene fra en lagret aftryk af en afdød person og det andet fra et nyt aftryk af en ung levende person. Det er i virkeligheden det, tibetanerne gør, når de skal identificere en ny lama, Dalai Lama fx., men det bruges også for andre højt udviklede lamaer. Men deres tests er ikke så hi-tech som Slates, det består af prøvelser, hvor det lille barn skal genkende genstande, der har tilhørt den afdøde.

Kirlian-teknikken blev opdateret via den mest avancerede teknologi på den tid. Russeren Kirlian selv gjorde sine fund i 1939, og et kvalificeret gæt er, at russerne selv har videreudviklet teknikken sidenhen, men at vi ikke ved ret meget om forskning i Rusland, der stadig på mange måder er et lukket land. Vi minder om den lukkethed, der var om Hartmut Müller, før han 'blev frigivet' til videre forskning i Tyskland af global skalering. Vi har ingen anelse om, hvor avanceret og omfattende deres forskningsprogrammer er, og i det komende årti vil det sikkert komme ganske meget frem. Men det har vi heller ikke om de amerikanske, for en stor del af dem foregår i klassificerede, hermetisk lukkede miljøer, som ingen medier får adgang til.

Kommentar: Det forekommer lidt problematisk, at der ikke gradbøjes vha. terminologi. 'Vampyrisme' er et så stærkt og ladet ord, at det er svært at goutere, at det kan dække noget, der ikke er et seriøst, patologisk misbrug. Det burde forbeholdes den ekstreme stadie af energetisk udveksling > afhængighed > misbrug > vampyrisme. Joe Slate gør selv opmærksom på problemet, men har alligevel valgt at beholde ordet. Det dækker hele spektret fra nærmest sunde, afballancerede, naturlige personlige relationer, hvor to helstøbte personer har et forhold til dybt patologiske, musbrugeriske relationer, hvor udnyttelse, udsugning, underskud er sagen. Det virker som en udvanding af ordet. Det må og bør være muligt at skabe en terminologi, der skelner og gradbøjer. Energi er energi, den kan være bundet og twistet, og den kan have et frit flow.

______________________________

Carl Munch - The Code
En amerikansk ingeniør og matematiker, der har arbejdet med hellige steder, proportioner, tallet π, gematria, koordinater og proportioner for pyramidiske strukturer overalt på jorden.

Der findes pyramider de mærkeligste steder. På Sicilien, ved Monks Mound, Illinois lavet af forstærket jord, Kina, Mexico, Peru, Bosnien, Japan under vandet. Munch gør opmærksom på et bestemt hint, der giver et GV, en Giza-Vector. I udkanten af det tre store pyramider ligger der 2x3 små pyramider i række. hvis man trækker en streg gennem dem 2 og 2 får man et retvinklet koordinat med et skæringspunkt. Dette er Giza-Vector. Vha. tallet π opstår en række koordinater på jorden, der peger på Stonehenge, Teotihuacan, Monks Mound, osv. Han når helt til Sedonia-sletten på Mars.

På trods af omfattende, langvarige undersøgelser af stedet gjort på kryds og tværs af alle slags videnskabsfolk, mest arkæologer, betyder det endnu ikke, at vi i realiteten ved noget om bygningskomplekset, hvem der byggede det og hvorfor. De aztekerne ankom, var det allerede en ruinby. Videnskaben hævder og gisner og (bort)forklarer, de dænger deres viden op og stiller til skue, men de ærligste blandt vil indrømme, at de faktisk ikke aner det.

Der henvises til Munch fra James Furia, der har en musikteoretisk indfaldsvinkel på det. Geomusic er Furia's concept, hans formel, der konverterer musik til formler. Det er i familie med gemmatria, kabbalistisk (ægyptisk) tal-videnskab.
Det er iflg. Munch og Furia på de gamle hellige steder, man finder denne videnskab i komprimeret form. Alle disse steder er der en tæthed i tal og proportioner, de er så uhyggeligt gennemtænkte. De er alle efterladenskaber og tegn lagt af en avanceret civilisation, der fandtes på Jorden engang, og som på mange måder har slettet - eller fået slettet - deres spor.
Furia's system er både kabbalistisk og pythagoræisk. Senere blev det særdeles flittigt studeret af Kepler og .... lang liste af navne, hvoraf mange var forgængere til eller selv oplysningstids-personer. Men her i 1700-tallet sker der så et stort brud med fortiden, og denne viden skyder sig ind under vores egen tids viden som en understrøm, der ikke kan ses længere. Videnskaben blev skitzofren.

Hvis man i tallenes musikvidenskab skal genskabe de hellige tal og proportioner, skal man gå bort fra stemning 440 og gå tilbage til 432. Disse talproportioner findes i alt fra Bibelen til Borobudour, der største tempel i verden i Indonesien (i øvrigt også i pyradideform), i Ægypten og i Mexico, overalt. Borobudour betyder i øvrigt 'Templet med de talløse statuer' - der ligger allerede et hint her, og hvis man tæller dem, er der der: 432 statuer!

Furia anbefaler alle at lærer musik. Han henviser til undersøgelser, der viser, at folk, der er trænet i musik, har en højere funktionalitet i hjernen generelt. Det er en viden, der i hvert fald har været kendt i nyere tid i Ungarn, hvor musikundervisning har været systematiseret. Det har en gunstig indflydelse også på matematik, sprog, osv.
Teori: kvintcirklen er standard i alm. musikteori. Furia giver den en drejning og transformerer den til geometriske former. De 12 toner forbundet som kvinter giver en cirkel, dur giver trekantet geometri, mol giver firkantet geometri. Andre intervaller giver andre former. Emotioner får derved også en geometri.

Geomusik er ikke en musikform, det er en neo-pythagoræisk teori, der sammenkæder musk / frekvens med matematik / gematria og derved med alt muligt. Alt er tal, sagde pythagoræerne og dermed også de ægyptiske skoler, han havde lært fra.

Pyramider synes at være bygget på steder, hvor der er naturlige kilder og undersøiske vandløb tæt ved overfladen. Vand er naturlig bærer af elektromagnetisme og bygningerne på toppen af dem synes at relatere og forstærke denne energi. Vi er ovre i discipline akæo-astrologi, eller som Munch siger: arkæo-kryptografi.

Indrømmet: dette er en anelse tyndt, for der gives ikke så meget ved dørene i den korte fremstilling. Furia har lavet 2 DVD'er, der sælges sammen med Carl Munch's 4 DVD'er som virker ret bemærkelsesværdige, men man skal nok være til grundlæggende matematik. Furia har hæftet sig på Munch, men hvorvidt hans ud-af-en-streng med matematikken i musik har substans, er ret usikkert. Det må komme an på nærmere eftersyn.

Men Munch selv rager op i det spegede felt af pyramideteoretikere. Han har helt sin egen benhårde matematiske indgangsvinkel. Der findes 3 lange videoclip startende her:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s7Te08rDvis

______________________________

Den ekspanderende jord
Der er brygget videre på tanken siden Jules Verne og Adolf Hiltler: 'Den Hule Jord'. Tibetanske buddhister har i virkeligheden ideen som en fast del af deres filosofi, og den nuværende Dalai Lama har svaret direkte på et spørgsmål og sagt, at Agartha er et materielt sted på planeten og ikke kun et spirituelt sted. De tibetanske lamaer siges at vogte over indgangen til den hule jord, og der gisnes også på, at det er medvirkende til, at kineserne er så interesserede i Tibet. Der findes flere hundrede versioner af historien i mytologierne, fortællinger fra diverse folkeslag og kulturer på jorden gennem tiderne. De går alle på, at der bor mennesker og væsener i 'The Middle Earth', som både Tolkien og C.S. Lewis udtrykker det. Blot et eksempel: eskimoerne peger mod nord, når de skal fortælle, hvor de kom fra.

I sin fulde udgave er den meget omfattende og i sandhed fantastisk. Derved bliver den også svær at håndtere, ligesom Atlantis. Faktisk er Atlantis lang mere indenfor rækkevidde, da en vandstigning og dermed en sænkning af flere områder på Jorden, hvor der været civilisationer, bestemt er mulig. De dukker for tiden op omkr. Indien og Japan.
I Den Hule Jord lever vi på en skal. I midten er der en central sol, der er have og kontinenter … og beboere! Det må også betyde, at tyngdekrafter ligger inde i skallen og ikke i kernen. Om disse beboere er der særdeles varierende beretninger, ligefra rædsler til Paradis. Og der figurerer også avisklip fra amerikanske aviser, hvor der er folk, der siges at have fløjet gennem hullet. Der tillades ikke overflyvninger direkte over Nordpolen og midten af Antarktis. Den officielle begrundelse er magnetiske forstyrrelser og navigation.

Vi behøver ikke at beskæftige os så meget med teorien, selvom den er facinerende og medmindre vi er til skrøner. Én ting: hvorfor er det lige, at der ikke er flere, der har vovet pelsen og rejst gennem hullet? En del af svaret kunne være, at hvis en civilisation er så avanceret, som det påstås for den indre jords civilisation, så har de nok fundet på en voldsom smart løsning til at forsegle åbningerne. Disse skulle også findes som smalle passager i Tibet og Brasilien. Well...
Den ekspanderende Jord. I en mere begrænset og mere relevant-sandsynlig version drejer det sig om en ekspanderende planet, hvor vandet er kommet indefra og har skabt den store oversvømmelse. Tyngdekraften skal omdefineres. Der er taget billeder af andre runde planeter, der viser en form for åbning med en belysning ved polerne. Rigtig hardcore 'hule-jord' tilhængere har i øvrigt indkorporeret den ekspanderende jord i deres univers.

Hvis geofysikere skal forklare tektonikken og kontinenternes vandring gennem år-millionerne er de nødt til at rode sig ud i de vildeste omrokeringer. Men hvis man derimod lader planeten trække sig sammen og lader kontinenterne gribe om hinanden, falder de i hak som brikker i et puslespil.

Hvis man skal holde sig helt til det sobre, er der en tysk dokumentar af Franz Fitzke. Ingen gisninger om hul jord. Videnskabelig tyngde, selv om folk med tyngde sagtens kan være marginaliseret i main-stream videnskab. No problem - det sker overalt og hele tiden!

Tiden er ikke, hvad vi regner med. Vi måler den i rotation om aksen og får derefter de 24 timer. Men der er noget, der tyder på, at for millioner af år siden var den kun på 18 timer. Prof. Konstantin Meyl, felt-fysiker, har studeret denne bremsen op i rotationshastighed og kæder den sammen med en voksende planet. Farten sænkes med 0.7 sekunder om året, hvilket svarer til en vækst på 19 cm.

Væksten er årsag til jordskælv. Den nu mainstream-anerkendte pladetektonik skyldes polarforsker Alfred Wegener (1880-1930). Han konstaterede den ret indlysende pasform mellem Afrika og Sydamerika. En ekspansion af Jorden var aldrig på tale, så der måtte være tale om et tidligere kontinent, hvor landene var samlet, kaldet Pangea. Ott Christoph Hildenberg indførte i Wegeners livstid ekspansionsbegrebet. Prof. Karl-Heinz Jacob, geolog, fortæller, at teorien er blevet bandlyst i videnskaberne. Når blot navnet nævnes, bliver de ophidsede. Men i 50'erne slog den meget kendte prof. Hans Haber til lyd for den.

Dannelsen af bjergkæder kræver også en anden forklaring. De opstår ikke som i den kendte tektonik ved, at plader skyder sig ind under hinanden og presser dem op. De opstår ved at den mindre kugle retter sig ud. Hans Haber bruger billedet af en knytte hånd. Når man folder den ud, opstår hudfolder på overfladen.

Dinosaurer er et stort problem. Problemet består i at forklare, hvordan en 80 ton tung øgle overhovedet har kunnet bevæge sig. Fysikeren Meyl konstaterer uden at blinke, at med den nuværende tyngdekraft ville de falde sammen under deres egen vægt. Knoglerne ville ikke kunne holde til det. Men med en halvering af tyngdekraften / klodens størrelse giver det pludselig mening.

For at planeten kan tiltage i masse, kræves der næring til det. Den kan kun komme fra rummet. Vi taler ikke om stof i håndgribelig form, der vælter ind og kolliderer med Jorden. Der må være tale om subatomare partikler. Så på en måde havde Hildenberg ret i, at det sker via 'æter'. Solen producere neutrinoer. Jorden absorberer og materialiser disse subatomare partikler, iflg. Meyl's teori. Han husker i respektfuld og ægte videnskabelig ydmyghed at sige 'teori'. Det virker, som om at geologien også hører til de videnskaber, der har deres store urokkelige dogmekompleks, der får videnskabsfolk til at glemme at sige 'teori' om den tektoniske model, der helt op i forrige århundrede selv led denne skæbne: at blive dogmatisk fordømt.

Tesla beskriver allerede i starten af forrige århundrede neutrinoen som den stråling, der udgår fra Solen bestående af partikler i en ukendt lille størrelse, der med stor fart gennemtrænger fast materiale. Tesla påstod ovenikøbet, at denne stråling var hurtigere end lysets hastighed. Derfor blev han dømt ude af det gode fysikerselskab med Einstein i spidsen - det zionistiske sammenrend. Resultatet var - og er i dag - en amputeret videnskab, der har bevæget sig i forkert retning.
Neutrinoerne gennemtrænger altså Jorden. Deres ustoflighed bliver stofliggjort i jordkernen, hvorved Jordens masse og dermed også størrelse vokser med tiden.

Når månen skyder sig ind forand Jorden og danne solformørkelse, kan der måles uregelmæssigheder i masse og rotation. Det skyldes at neutrino-strømmen bliver bremset af månen. Fouccault's store pendul hænger bla. i Münster. 6 timer før og efter en solformørkelse viser det afvigelser i sin jævne bane på op til 10 grader. Og moderne præcisions-penduler bekræfter det. Det betyder også, at det ligeså præcise atom-ure, der holder øje med tiden kræver, at der bliver puttet ekstra kompensations-sekunder ind i ny og næ. Tidens gang er ikke stabil. Siden 1990 har dette ikke været nødvendigt, da Jorden er begyndt at rotere hurtigere.

Ved en solformørkelse for nylig opstod der umiddelbart efter kraftige jordskælv i Tyrkiet med 20.000 omkomne. Mayl kæder det sammen.

Ikke kun Jorden vokser. Det gør Solen også (og de andre planeter?). Her kunne man gå videre med scenarier om forestående polskift, tilt af jorden og … syndflod. Det gør vi så ikke her.

______________________________

Øldåse-kraft - ja-tak!
Hvor simpel kan teknologi være? Her er et eksempel.

Alle kender til solpanelet og har en fornemmelse af, hvad det er. Det er dog ikke en helt enkel teknologi, fordi vi taler om at transformere sollys til elektricitet. Dette her, derimod, er noget, der er så nærmest banalt, at det åbenbart har undgået opmærksomhed fra videnskaben. Vi taler om at bruge solvarmen til at varme et panel op og sende den opvarmede luft videre.

Vi ved allesammen, hvor varmt, der kan blive under et bliktag om sommeren. Metallet leder varmen, varmer luften op indenfor, hvor den så bliver - til ingen nytte.

Opskriften er simpel. Du vil næsten kunne gøre det ved at læse den:
 • man bygger en flad kasse med isolering i bund og sider
 •  der skal bruges et antal dåser, øl-sodavand el. lign., hvor der bores hul i begge ender svarende til midterstykket af dåsen (80% af diameteren)
 • dåserne stables til lange rør og limes med fugemasse
 • kassen fyldes med så mange rør, der er plads til - kassen er selvfølgelig lavet, så den passer med x-antal rør med x-antal dåser
 • kassen fyldes dog ikke helt ud forenden af dåse-rørene, men der efterlades plads til et tværgående aluminiumsrør, gerne firkantet, hvor der bores huller til at fastgøre dåserne
 • forneden kan der være et lignende rør eller blot en bræt med huller i og et kammer forneden
 • dåserne males sorte med spraymaling
 • kassen lukkes med et låg af plexiglas
 • der bores en hul i kassen i det nederste kammer til luftindtag
 • røret i det øverste kammer stikker ud i den ene ende til luftudtag
 • fra luftudtaget føres den varme luft ind i huset
Dette øldåse-solvarme-panel placeres ligesom et solpanel på husets side med en hældning, der svarer til gennemsnittet af solens hældning i løbet af en dag. Når solen varmer panelet op, sker der følgende:
 • temperaturen stiger gradvist inde i kasse helt op til omkr. 100 grader !!
 • luften udvider sig og søger opad og udad gennem luftudtaget og ind i huset. Det er bedst, hvis det sker foroven i rummets væg. Der sker derefter en cirkulation i rummet blot vha. varmen. Man kan yderligere hjælpe ved at installere en svag blæser, som evt kunne være drevet med et minisolpanel, eller et mini-solpanet kunne lade batterier op, der kunne drive den.
 • luftudtaget i rummet placeres forneden, hvor den mindre varme luft havner. Begger rør, der forbinder panelet med rummet i huset isoleres ligesom selv panelet for at den varme luft holdes i systemet.
Selvom det lyder som ren klondyke - det er det egentlig også - er det meget effektivt og kan snilt varme rum op i et mindre hus. Ellers kan man blot dimensionere panelet eller have flere. Selvfølgelig virker det ikke om natten, men også i let overskyet vejr har solen en effekt. Der vil kunne spares voldsomt på varmeregningen.

Andre simple teknologier
Og dette er i øvrigt kun en af de horder af simple og for en handyman fuldstændig overkommelige teknologier, vi kommer til at se meget til fremover. Ved søgninger på nettet kan man finde opskrifter på fx.:
 • solpaneler: man kan købe billige solceller på eBay og selv samle dem i paneler. Disse paneler kan serieforbindes til at dække fx. et helt tag. Det skønnes, at prisen vil kunne formindsket til op til 1/10 af prisen for færdige panel-installationer.
 • vindmøller: vi taler selvfølgelig ikke om Vestas-størrelse, hvilket heller ikke er ønskværdigt. Faktisk må jeg indrømme, at de er grimme ad h.. til og skæmmer landskaberne. Vi taler om små møller, som man ofte før i tiden kunne se på landet til at drive en vandpumpe. Det var i øvrigt en folkelig ting med små vindmøller for ca. 50 år siden og også før den tid, men elselskaberne har været med til systematisk at smadre den tradition, og i dag tror vi, at man er nødt til at være på nettet. Der vil sikkert også komme en større udbredelse af de nye by-vindmøller, hvor rotoren sidder lodret monteret. I Japan er de ved at få stor udbredelse ovenpå huse, hvor de stort set ikke kan ses.
 • el-generatorer via e-magnetisme: er ved at komme frem. Der er muligvis en del brugbare modeller på nettet, men opskrifterne er noget mangelfulde, og det er svært at få styr på, om de rent faktisk virker. En opskrift fra et australsk firma (magniwork) virker som den mest detaljerede
 • elektrolyse-indsatser til bilmotorer: der er en del opskrifter på nettet, der med ret stor sandsynlighed er brugbare. De danner brintgas (hydroxy-gas) fra destileret vand, og der er en del især i USA, der kører rundt på dem.
De internationale patentorganisationer har gjort alt, der står i deres magt for at at forhindre disse opfindelser i at blive patenteret og masseproduceret. Det ville være interessant at undersøge, hvordan disse institutioner er organiseret og kontrolleret, siden det har kunnet foregå.
 • jordvarme: er efterhånden anderkendt teknologi. Det er muligt at lave en komplet jordvarmeløsning for mellem 20-30.000 kr. Ikke helt billigt, men alternativet er 70.000 kr. og en total opgravning af haven. Denne model involverer lodrette nedboringer af spiralrør, hvilket blot kræver et ret stort bor (monteret på en traktor - ikke noget man lige 'låner'). Disse rør skal så forbindes og linkes op til en varmtvandsbeholder og en pumpe. I modsætning til solpaneler virker det hele året med samme effektivitet, da jorden altid er varm i en vis dybde.
______________________________

Philip Gardiner - endnu en moderne gnostiker
en moderne gnostiker. En af hans hovedteser er slangekulten, som man finder overalt før og under religionerne. Slangen er en arketype. Det er et mangelaget symbol. Han ser også Salomons Temple som en analogi for oplysning. De to søjler skal afbalanceres, før man kan træde ind i helligdommen. Templet er dimensioneret som mennesket.

Han påpeger ganske rigtigt, at Salomons Tempel ikke fandtes, og i hvert fald ikke i Jerusalem. Der er intet tilbage af dem, der er ingen tegn på, at det skulle ha været der, og Jerusalem var en landsby med får og geder. Det fandtes muligvis et andet sted, men så er vi ovre i Ralph Ellis's historieskrivning, hvor det hele er forskudt til Ægypten.

Analogien Salomons Tempel er langt mere kabbalistisk, og handler om at finde balancen mellem de to energier. Der er også her slangen kommer ind. Slangen er livsenergien, man finder afbildedet i cadeceus-staven, hvor der er de to slanger, der nærmest som en dobbelt-helix / dna-streng snor sig op mod kronen / solen. Igen et mangetydigt tegn, der også kan linkes til hellige svampe og den gamle kult, der var om disse.

I vedisk tradition er livsenergien også afbiledet som slanger, de hedder blot nadier, og energien er kundalinien. Staven i midten er den centrale kanal, der skal åbnes.

Sufierne er også bærere af en gnostisk tradition. De tre søjler: styrke, vilje og viden stammer herfra. Disse søjler skal være i balance.

______________________________

Alevierne
er en folkelig sufi-retning. Den falder mest ind under shia-grenen af Islam, men egentlig falder den lidt ved siden af Islam. Meget tyder på, at den reelt intet har med Islam at gøre, men blot har lært at overleve under islamisk overherredømme. Det er den såkaldte Baktashi-linie, opkaldt efter en helgen fra det 13. årh. Det er en anatolisk trosretning, og der er levende elementer i den fra den ældgamle tyrkiske shamanisme kaldet Tengrisme. Der er også træk fra parserne / Zoroaster, gnosticisme, armensk kristendom, og flere andre kilder. De er synkretistiske og pragmatiske i deres væsen som få trosretninger. Det skulle lige være Bahai. Nogle forskere ser det som en præislamisk troskultur ligesom Yezidi, den kurdiske tro. Derved får de indo-iranske rødder og ikke mellemøstlige.

Ligesom kurderne har alevierne været undertrykt og forbudt i Tyrkiet, men der er alligevel 15-20 millioner af dem, der kalder sig selv Alevi.

De samles ikke  moskeer men i forsamlingshuse. De vender ansigterne mod hinanden og ikke mod Mekka. De er fredelige og 'familiære' mennesker.

Deres forståelse af centrale elementer fra Islam som fx. de 12 imamer er allegorisk. Det er ikke messianske verdensførere, det er aspekter af Universet og mennesket. Det er sufistisk. Ibn Arabi spiller en rolle her. Gud inkarnerer og manifesterer sig - den nedadgående kraft - det spirituelle menneske følger en strøm, der går den anden vej - den opadgående kraft. Gud er sandhed (haqq). En af deres idoler er en en 10. årh sufi, der blev henrettet for at sige: Jeg er Sandhed.
Der er ikke krav om bønner 5 gange om dagen. Pigerne går ikke med tørklæder - medmindre de har lyst, og så er det også i orden. De går ind for at gøre det, man føler er rigtigt. Man kan sagtens være sækulariseret og være alevit på samme tid. Tolerance og solidaritet er kerneværdier. Gud er ikke en straffende Gud, har hygger sig.

Her kunne mange af de store religioner lære noget, og i fremtiden bliver de også nødt til det, for eller vil folk forlade dem. Man fristes næsten til at sige med C.G. Jung: 'Religion er et forsvar MOD religiøse oplevelser'.

I 1993 var der en massakre, hvor alevier bliver brændt af en rasende muslimsk folkemængde. Anslaget var, at en tyrkisk forfatter ville oversætte Rushdies bog og udgive den. Massakren betyder, at man kommer ud af busken og genopliver den gamle tro. Der dannes 1000'er af foreninger i hele verden. De søger nu anerkendelse som selvstændig tro og vil gerne frigøres fra deres tilknyttelse til Islam. Det er samtidig en ihukommelse af de mange forfølgelser og massakrer, de har oplevet gennem historien helt tilbage fra det Ottomanske rige. For fundamentalister er fredselskere åbenbart det mest anfægtende, der findes. Det opfattes som en anklage mod deres krigeriskhed og kynisme, det trigger deres samvittighed, så 'dø skal de, vantro hunde'.

Cancer - en menneskeskabt sygdom
Videnskaben har for nylig rykket på et vigtigt felt. Særdeles omfattende studer med seriøst mange date ned gennem historien og inkluderende ægyptiske mumier viser, at cancer stort set ikke forekom. Der er fx. kun 1 tilfælde, hvor man kan spore cancer hos mumier. Og det er ret sikkert, da man ved, at cancerceller faktisk bliver bedre bevaret end andre celler ved mumificering.

Cancerformerne kommer først for alvor frem, når mennesket går bort fra sin naturlige og enkle diæt, når bestemte misbrugsvaner (snustobak er et eksempel), og når koncentreret forurening fra industrialiseringens tidlige tid slår igennem.

Man ser de første egentlige tilfælde og beskrivelsen af dem i 1700-tallet.
De tilfælde af cancer blandt dyrefossiler, man kender til, er alle temmelig diskutable. Dyr bliver selvfølgelig i dag udsat for den globale forurening ligesom mennesket.

De videnskabsfolk, der har gjort disse undersøgelser, siger også, at der ikke er noget i naturen, der i sig selv kan frembringe cancer. Dr Rachel Thompson fra World Cancer Research Fund udtaler: 'Denne forskning udgør en meget interessant læsning'.

Vi nærmer os en forståelse af, at cancer er et 100% menneskeskabt fænomen.

______________________________

Peter Levenda - alkymi og kinesere
har i årtier haft handelsforbindelser med Kina. Han har samtidig interesseret sig for alkymi både i Europa, hos araberne og den kinesiske. Interviewet her drejer sig egentlig mest om politik.

Han læser perfekt mandarin for at kunne læse de oversete alymiske skrifter. Der er et kontinuum af viden i den form for litteratur.

Kina oplever i dag en uhørt kapitalisering. Det giver samtidig en åndelig krise. Men den havde man allerede under Mao, hvor al religion blev udraderet. Især gik det ud over daoisterne, som var farlige pga. af deres betoning af det individuelle fremfor det kollektive. I dag er templerne genåbnet, men kineserne har mistet fornemmelsen for det. Det er mest turist-show-off.

Under maoismen byggede man stalinistisk. Der var russiske ingeniører tilstede. I dag er arkitekturen overvældende og fantasifuld. Ikke to bygninger er ens.

Og det er kinesiske penge, der bliver brugt. I det omfang, der er vestlige penge involveret, er det penge vesten skylder dem. Amerikanerne især. Kina er i dag ikke længere den våde drøm, som fx. det engelske imperium havde om det store ressourcefelt af villige slaver - forgiftet med opium. Ejheller er det et logrende halehæng til Sovjet.

Alkymi: er næsten, hvad kineserne gør i dag: forvandler bly til guld. Men dette er i øvrigt en metafor, hvilket de gamle kinesere forstod. Det var ikke det evige liv, men det lange og ophøjede liv, man tilstræbte.

Karlsvognen og Nordstjernen er omdrejningspunktet for Himlen, da den er det eneste, der står stille. Det er navet i Hamlets Mølle, det store himmelhjul, der drejer (ultimativt galaksen). Og dette koncept findes i både jødisk, babylonisk, ægyptisk og vestlig alkymi - og kinesisk. Denne konstellation er 'stairway to Heaven'.

Kineserne har i øvrigt deres egen zodiak, da de læste stjernerne i andre grupper. Men karlsvognen er også en vogn i Kina. Det er vognen, som Ezekiel omtaler. Han var i Babylonisk fangeskab, og hvert år på et bestemt tidspunkt beskriver han synet af konstellationen, og han kalder det Merkabah. I Merkabah-Kabbalisme er der 7 tronrum, 7 angeliske væsener og 7 trin, der leder til Gud.

Alle folk på den nordlige hemisfære har Nordstjernen tilfælles og som navigationspunkt var den uomgængelig. I dag aner vi intet om den slags, vi ser ned og ikke op.

De gamle var ikke dumme. De var udmærket klar over, at Solen og Månen ikke var planeter som de andre. De har et ritual, hvor de vandrer fra stjerne til stjerne i et karlsvogn-diagram, og nøjagtig det samme ritual findes hos jødiske mystikere.
Alkymien døde ud i Europa undtagen måske hos visse frimurergrupper. Men daoismen bevarede en ubrudt tradition indtil den blev smadret af Mao i 1949. Der er på papiret frihed for religion, men i praksis var det umuligt. Medlemskabet af partiet stod på spil og derved deres liv.

Tibet: Kineserne var hele tiden opmærksom på fx. buddhismen. Da den 2.mest betydningsfulde lama, Panchen Lama, skulle findes sidste gang, blev han kidnappet af kineserne og der blev placeret en dummy i stedet. Det samme med mytologien om Tibet, hvor man hævder at det er en del af Kina baseret på meget obskure historiske hændelser som fx. et ægteskab mellem en kinesisk princesse med en tibetansk prins - som tibetanerne aldrig har hørt om - og en påstand om, at de ofrede og åd mennesker, fordi der indgår hovedskaller og knogler i deres relikvier og ritualer (rester af bön-kulturen). Seksuel udnyttelse og økonomisk ditto var også en del af kampagne-myten. De fleste kinesere er opflasket med at tro, at det er sådan, og at Kina kom og 'reddede' de vilde tibetanerne fra deres onde styre. Tibet var et teokrati, men menneskeædere var de næppe !

Falun Gong-bevægelsen, der er en historiserende revival af taoisme, QiGong blandet med indisk yoga blev anset for samfundsskadelig. Ikke på grund af, hvad de udøvede så meget som at deres popularitet anfægtede styret. De rivaliserede om folkets gunst og blev derfor undertrykt.

Nazisterne var som bekendt i Tibet og var 'ude efter noget'. Sikkert noget med deres Atlantis-myte og Shambala, indgangen til den hule Jord fra Tibet. Mere interessant er det dog, hvad der blev af alle de hellige skrifter fra de tibetanske templer. Kineserne har næppe brændt dem af, men hvor findes de i dag?

Man tænker på Kina som én nation. Men ser man på sproget har fx. mandarin og kantonesisk intet med hinanden at gøre. Andre regioner har det samme. Men det kinesiske kaligrafi er lidt af en genistreg, for vha. de samme tegn kan man skrive på helt forskellige sprog, sige forskellige ord, udtale forskellig. Så hvis nogen skriver noget ned, kan det læses direkte af andre, der ikke forstår et ord = talt ord.

Mao adapterede marxismen-leninismen, men han lavede sin egen version, alle kunne blive enige om. Man kan sige, at han gjorde det samme som konstantin og kristendommen, der skabte enhed i romerriget. Mao skabte enhed via maoismen, og folk købte den, fordi den udgjorde en garanti for beskyttelse mod de udenlandske indtrængende. Det var et forsvars- og identitets-projekt. Et af de store kollektivistiske, sociale eksperimenter fra det 20. årh. Samtidig var det et massemord uden lige, og Mao har 100 millioner døde kinesere på den samvittighed, han ikke ejede.

Vesten havde infiltreret og korrumperet det kinesiske styre for Mao. Shang Kai Shek sås som en forrædder, kejserinden 'gik i seng med' imperialisterne, billedligt talt, hun solgte ud.

Problemet med kommunismen var, at iflg. Marx var kommunismen ikke mulig i Kina, for de havde ikke været igennem den industrielle fase. Det var i virkeligheden det samme  i Rusland. Iflg. Marx sker det af sig selv, når staten har været igennem denne fase. Af samme grund lykkedes den ikke, hvis man skal læse Marx, som han skrev det. På underlig vis, kan det tænkes, at kineserne ser den nuværende udvikling med industrialisering og kapitalisme som en vej til 'rigtig' kommunisme. Det nuværende kommunistparti er blot en pladsholder.

Man kan sige er, at kineserne modbeviste den vestlige myte om, at kapitalisme og demokrati er forudsætninger for hinanden. De har kapitalisme i dag, men den er kontrolleret af staten.

Kineserne er ude over kopi-stadiet af teknologi. De har styr på det selv nu, de har både råd og folk med intelligens til det. Det er råmaterialer, der er deres svage punkt. De køber op i hele verden for tiden, Afrika for tiden. De er nødt til at skabe et industri og teknologi-mirakel, og dertil kræves der råvarer. Det meste af Kina er faktisk ørken, og ret uegnet til landbrug.
Der vokser for tiden en middelklasse frem. De regner med, at sålænge de og folket har 'brød og skuespil' vil de ikke kræve demokrati. Kineserne inkl. den nye middelklasse er tilbøjelige til at bøje sig for staten. Et problem er de fattige, og dem er der mange af. 'Jern-risbollens' tid er slut. Det var den garanti, man i mao-Kina havde for, at alle fik noget at spise, uanset hvor fattige - og uduelige - de var. For et faktum var, at man så dem sidde på gaden og i fabrikkerne under Mao uden at lave en skid, for de var inkompetente og dermed også fremtidsløse. I dag bliver de ikke længere forsørget på samme måde, og de folk er nu vrede på udviklingen og regeringen. Der laves store sociale programmer for dem.

Levenda har observeret dem i over 20 år, og han siger, at bortset fra Tien An Min-pladsen har kineserne ikke rigtigt lavet store afgørende fejl i al den tid. Og hele den episode blev flittigt brugt af Vesten og vores propaganda. Men kommuniststyret og staten har faktisk gjort hele studenteroprøret til skamme, der dengang gik ud fra som en højere sandhed, at kapitalisme fordrede demokrati. Eller rettere: de ønskede egentlig ikke demokrati, men den fordel, de mente det kunne bringe dem: kapitalisme. Men de var blot 5. kolonne for Vesten. Og så kan man så lide eller ikke lide kommunisme.

I dag er der mandarin som fællessprog ved siden af de lokale dialekter, der skulle nedtones - helst udviskes, men det var ikke muligt, det vidste man. Og førhen blev man udsendt som færdiguddannet, man kunne ikke selv vælge - for at blande befolkningen.

Landene omkring Kina har traditionelt været bange for kineserne. Men Kina har vist sig mere som en ven end en trussel, så frygten er dæmpet en del i dag.

Afrika bliver for tiden nærmest udviklet af Kina. De gør alt det, som den vestlige sen- og ny-imperialisme nægtede. Og de har gjort de i årtier, uden at vi har opdaget det. Nu sker der en hovsa-erkendelse i Vesten, for de har sovet i timerne. Europa har kun opmærksomhed på Afrika, fordi vi får indvandrere derfra.

New World Order er en angel-saxisk-amerikansk opfindelse. Kina køber den ikke. De behøver ikke længere for at dele magt med nogen, der søger verdensdominans. De har muligvis deres egen orden i tankerne, og det har måske at gøre med en ny verdenskommunisme. Men for tiden er de handelsfolk.

Meget indflydelsesrige cirkler i Vesten planlægger en større krig med Kina. Propagandaen lægger, helt iflg. skemaet, allerede til medierne. Der varmes op. Hvis den plan - den angelssaksiske mission - med Israel som medspiller og Iran og Pakistan som brikker, der skal falde - hvis det kommer igennem, har vi helvede på jord. Kina skal, iflg. planen, forgiftes med en supervirus. Atomvåben og andre eksotiske energivåben vil blive brugt. 'Orden' skal skabes via det enorme kaos, der opstår.

Rusland har uden tvivl også en rolle her - vendt mod Kina. Russere og kinesere kan ikke lide hinanden, og de kredse, der har udtænkt denne diabolske plan har inkluderet dem også.

______________________________

Kymatica
er en omfattende videomontage af den samme filmmand, Benjamin Stewart, som lavede Esoteric Agenda.
Her blot et lille afsnit, jeg faldt over i form af et Göring-citat:
'
Man kan altid få folk til at underkaste sig en regering. Det er nemt. Man skal bare fotælle dem, at de bliver angrebet og dernæst anklage fredsmagere for mangel på patriotisme og for at udsætte landet for fare. Det virker på samme måde i alle lande.'

Det virker på samme måde for det enkelte menneske. Det hedder det falske ego, og det eneste ønske er at blive større, mere magfuldt og overtage styringen over det sande jeg. Alle menneskehedens problemer stammer herfra. Dette indre tyranni-slaveri manifesterer de ydre tyranner, der slavebinder menneskeheden.

Wilhelm Reich så det. Disse strukturer er parasitiske, uden at blive fodret daglig af vores energi, ville de ikke kunne overleve.

Symptomerne på denne parasitiske infektion, vores kulturelle sygdom er krige, kriser, grusomhed, undertrykkelse, udnyttelse, løgn, dominans, osv. En egenskab ved sygdommen er, at den der er inficeret, ikke selv er i stand til at identificere årsagen. Vi er alle værtsdyret for denne parasit, og vi ved instinktivt, at hvis vi udrydder den, vil vi selv dø. Vi er ude af stand til at fjerne parasittens livsbetingelser, for vi kan kun operere på symptom-niveau - ligesom aleopatisk lægevidenskab overfro sygdomme - og ikke på årsags-niveau.

Et Einstein-citat, der passende kunne gå os selv som individer og på vores regeringer og deres accept af krig:
'Definitionen på sindsyge er, at gentage en handling igen og igen og forvente et forskelligt resultat næste gang.'

______________________________

Kvantekommunikation
Quantum Communikation er en lang video med David B. Sereda som vært eller gennemgående lim på fortællingen, der kommer vidt omkring i videnskaberne.

I 1920 mødtes videnskabsfolk indenfor kvantemekanik i Bruxelles til en konference. Her måtte man foreslå sindets indflydelse på stoffet (mind over matter) for at kunne forklare de uforklarlige særheder i kvantemekanikken. De største hoveder var tilstede: Einstein, Heissenberg, Bohr, Pauli, Durac, Perry, Derogvic, Schrödinger (stavning af navne ?) for at nævne de mest kendte. Emnet 'bevidsthed' i atomfysikken var oppe og vende. Heissenberg og Bohr forelagde Einstein en ny teori: at forskernes bevidsthed, der sind, påvirkede resultatet.

Albert Einstein kunne ikke acceptere det, da det stred imod hans matematiske modeller. Senere måtte han indrømme, at det fandt sted. Han sagde:

'Enhver, der bliver seriøst involveret i dette videnskabelige felt, bliver overbevist om, at der er en spirituel kraft, der manifesterer sig i universets love, og som er mennnesket overlegent.'

Denne spirituelle kraft er ikke en naturlov ligesom tyngdekraften, elektromagnetismen eller den svage og den stærke kraft i atomet. Denne kraft er bevidsthed.

Hvorfor er det budskab, der kom frem ved denne konference, ikke bragt videre? Hvorfor er det ikke almindelig kendt i dag som en af de helt store milepæle i videnskaben. Hvorfor er det kun en lille pudseløjerlig finurlighed, en underholdende paradoks ved kvantefysikken - og hurtigt videre til det såkaldt vigtige? Hvorfor fremgår det ikke af den filtrerede og formidlede viden, vi allesammen burde have haft? Kunne det tænkes, at det hele handlede om kontrol, og at - hvis menneskene fik at vide, at der bevidsthed tilstede - at 'de', altså videnskabsmændene - de ny præster - og deres sponsorer - de nye konger, dem med magt og penge - ikke længere ville kunne regere over menneskene?

Max Planck - kvantefysikkens ophavsmand, dens 'far' sagde:

'Alt stof udspringer og opretholdes ved hjælp af en kraft. Vi må formode, at der bag denne kraft findes et bevidst og intelligent sind. Dette sind er matricen for alt stof.'

Claude Swanson, fysiker fra M.I.T.:
'Kvantefysikken kan ikke håndtere bevidsthed, for den får bølgefunktionen til at kollapse. Betragteren destruerer information. Kvantefysikken er et sæt ligninger, der beskriver denne bølge. Fysikken i øjeblikket er ukomplet, da den ikke kan håndtere en bevidsthed, der påvirker andre fysiske objekter i et eksperiment. Man prøver så meget som muligt at holde observanten 'udenfor kassen', da han ødelægger det hele 'som en tyr i en porcelænsforretning'.

Denne film linker fysik, biologi, bevidsthed, psykologi og energi sammen. Videnskabens store stupiditet består i dens fragmentering. Der linkes til cellebiologen Bruce Lipton:

'Der findes en stak meget magtfulde mennesker i dag. Og så findes der en hel masse mennesker, der overhovedet ingen magt har. Set udfra et biologisk synspunkt er det en unaturlig situation. De har kun denne magt, fordi den er frataget alle andre, ikke fordi de har skaffet sig den i sig selv. De lever af andres energi, de er en parasitisk struktur. Det, der sker i dag er, at menneskene er ved at tage denne magt tilbage, og betingelserne for en ny måde af skabe et samfund på uden dette enorme misbrug og ubalance med destruktive følger for hele kloden er langt større med en jævn magtfordeling end ved en elitær. Det betyder en tilbagevenden og omprogrammering af vores trossystem, så vi igen kan forstå, hvor magtfulde vi hver for sig er'

Eliten kan ikke håndtere deres magt længere. De tror det muligvis, og de prøver at fortælle os, at det kan de, men virkeligheden fortæller en anden historie. De forsøger konstant at omdøbe virkeligheden, at skrive og udsige historier, bortforklaringer, afgive løfter og hensigtserklæringer, manifester, kontrakter, der siger: 'kan vi ikke blive enige om, at virkeligheden ser sådan her ud? …' Men i det lange løb - og vi er for enden af det lange løb af kanonen lige nu - er det kun selve resultaterne, der tæller, ikke de fortællinger, der ønsker at omdøbe og tilsløre dem.

Professor i psykologi ved University of London, Hans Eysensech, skrev et brev til kolleger internationalt, hvori han insinuerede, at der foregik en gigantisk sammensværgelse, der involverede ca. 30 større universiteter og 100-vis af respekterede videnskabsmænd overalt i verden, og som havde til formål at tilsløre menneskets egentlige potentiale. Eysenck var ikke en hr. Hvemsomhelst med en af de mest citerede og velanskrevne i sit felt.

Efter at Kongressen i USA havde fået adgang til Stanford Instituttets forskning og lignende data fra resten af verden, blev de meget betænkelige over, hvad der ville ske, hvis mennesker blev klar over det. Det stod bla. klart, at 'remote-viewing' var muligt, mennesket kunne se ind i fortiden og fremtiden. Dette og en stribe af muligheder og potentielle evner. Medierne blev involveret i en smædekampagne til at miskreditere disse opdagelser - der jo stammede fra regeringens/statens egen forskning om sindets og bevidshedens sande muligheder. Hvis mennesket blev 'self-empowered' måtte de 'the empowered by other people' afgive deres magt.

Hvad er kvante-kommunikation?
Foregår der hele tiden en kommunikation på et kvanteniveau på tværs af systemer, stjerner, galakser, planeter på et bevidstheds- og energifelt, som vi som mennesker kan tappe ind i? Altså en direkte adgang til information, der ikke er afhængig af, at vi som små ugleunger skal æde for-fordøjetk opgylpet mad, eller gode kristne-jøder-muslimer, whatever, skal tro blindt på dogmatikken, eller som gode skoleelever skal tro blindt på videnskabens filtrering af deres dogmer ned i vores skolebøger. Og hvad nu, hvis vi kendte hemmeligheden om, hvordan man gjorde det - åh, nej, så ville vi jo tale direkte med Skaberen, naturen, vidensfeltet - og ikke mindst: hinanden. Vi ville også blive en interstellar civilisation. Og vi ville ikke have brug for 'oversættere', formidlere, filtre.

Kommunikerer vi inden vi mødes? Hvordan finder vi vores livsretning, vores partnere, vores lærere, vores udfordringer - vores Gud? Bliver vi hørt af Universet?

Michael Chaikin, hjertelæge og forsker:
'Hjertet er ikke blot en blodpumpe og en seperat enhed uden forbindelse med de andre organer. Organerne kører ikke bare deres eget mekaniske løb. Der er en mind-body-interaktion, der i negative tilfælde har meget at gøre med udviklingen af sygdomme. Stress på hjerne forårsager et output til kroppen i form af energi, der påvirker alle organerne.
Når hjernen bliver stresset = overladet, er den nødt til at aflade. Det gør den ved at smide ladning overpå som regel et enkelt organ eller område i kroppen. Nogen får hjerteproblemer, nogle får maveproblemer, nogle får ondt i hovedet eller nakken, nogle bliver ramt i ryggen. Hjernen har kun kapacitet til en vis portion stress. Adrenalinen er det stykke kemi, der skaber tilstanden. Hvert år dør der 7 millioner mennesker af hjerteproblemer.'

Howard Martin, The Heartmath Institute:
'Hjertet er et elektrisk organ. Det er det organ, der producer mest elektricitet overhovedet - 40-60 gange mere end det næstmest elektricitetsproducerende organ: hjernen. Den elektriske energi, der produceres er så stærk, at den kan måles langt udenfor kroppen, nogle målinger viser op til 3 meter i cirkulær radius. Og det er ikke subtil energi, men meget konkret.

Et almindeligt voltmeter kan måle en grund-strøm i kroppen. Det fleste mennesker har langt mindre end 1 volt spænding afhængig af, hvor man måler på kroppen og afhængig af forskellige tidspunkter og situationer i vores liv. Børn har i gennemsnit har vi omkr. 250 mv, millivolt = en kvart volt. og voksne har alt imellem 0.05 og 3.5 volt, altså svagere end barnets naturlige niveau til væsentlig stærkere.'

David Sereda har udført en række målinger på mennesker, børn, voksne, gamle, alle typer. Nervesystemet kører positive og negative ioner gennem kroppen. Der tilføres energi gennem nervesystemet og det autonome nervesystem. Folk med forstyrrelser nervøse lidelser måles til mellem 50-90 mv. Topatleter træner på at få kroppen op til omkr. 2 volt. Hvad sker der med vores evne til at kommunikere med kvantefeltet, når vi hæver vores niveau? Det kan sammenlignes med et radioapparat. Når systemet hos modtagerenheden, dets antenne, dets transistorer-transformatorer er svage, kommer det ydre signal svagt igennem.

Alle, der har prøvet at røre ved en radio- eller tv-antenne og se, at man selv virker som en antenne, har på en måde oplevet fænomenet. Hvis man ikke kan høre signalet fra sin fremtidige soulmate, kan man enten have brug for mere styrke i signalet eller en fintuning.

Kan sten og krystaller indeholde hukommelse? Ved Stanford og California Universiteterne var videnskabsmænd i 1993 i stand til at lagre en 3D-film af en kolibri og et film med billedet af Mona Lisa i en krystal - altså en stenform, en mineralsk forekomst måske hugget ud af et bjerg af særlig velordnet struktur. Hvis det synes umuligt, så behøver man blot at tænke på en DVD, der er en plastikskive med en spejl-coating på bagsiden. Man kan lagre hvadsomhelst i digital for her. Der er lavet forsøg med at præparere en sten-torus for kvanteenergi i tachyon-hastighed (hurtigere end lyset) og de frekvenser, NASA har målt som værende solens egne frekvenser. Når folk holdt denne torus mellem hænderne, steg deres personlige elektriske grundniveau til et væsentligt højere stade.

Superatleter, psykiske medier og healere har meget højere volt-energi en almindelige mennesker. Edwin Tiller gennemførte forsøg på folk, der var healere eller QiGong-mestre og fandt, at deres niveau var meget højere end andre menneskers. 50-100 mv er normalt, hvis man måler det ved fx. ørerne. Ved forsøg med healere, satte man dem ind i rum med kobbervægge og fandt, at healerne kunne forøge deres volt op helt op til 250 v ! Det er jo ellers nok til at slå en kat ihjel … Der var placeret vægge underneden, foroven og ved siderne af healeren og man kunne derved lokalisere det sted på healerens krop, hvor energien var særlig udtalt og koncentreret. Dette sted var lige under navlen i det punkt, som i QiGong-terminologien kalder TanTien, hjemstedet for Qi-energien, livskraften.

Dr. Lynn Sereda
, PhD i psykologi: Forestil dig, at du er bygget som den mest avancerede kvanteniveau-computerprocessor/løsningsgenerator på planeten Jorden. Problemet for de fleste af os er, at vi har inficeret styresystemet med en række computerviruser, 100 af de større arter, der jammer, sløver og forhindrer denne computer i at fungere på sin mest fuldendte niveau. Forestil dig på den anden side, at du applikerede et antivirusprogram, der rensede ud og tillod dette niveau at blive genetableret.

Howard Martin: Når vi føler vrede, fx. skabes der en kaotisk, inkoherent spektrum i det elektromagnetiske felt, en mængde frekvenser, der kæmper om at komme frem, samme mønster som en jordskælv. Følelsen af kærlighed derimod giver et mønster, der er meget koherrent og harmonisk.  Frekvenserne understøtter hinanden, de kæmper ikke om at komme frem. Via det elektromagnetisk felt, der omgiver os påvirker vi hinanden ved vores blotte tilstedeværelse. Hermed bevæger man sig fra biologien over i fysikken og videre i kvantefysikken. Hvordan interagerer større systemer rent elektrisk.

Det er interessant, at videnskaben om menneskets indre elektricitet og videnskaben om det elektriske univers har været tilsidesat / undertrykt i lige høj grad gennem over 100 år. Man skal meget længere tilbage, før man i mennesker havde en viden og en intuitiv fornemmelse af, at disse ting hang sammen, at vi var en del af et kosmisk kommunikationsfelt. Denne viden blev skubbet væk, latterliggjort, endda bandlyst og forfulgt og erklæret noget, der var enten hedensk eller kættersk, eller i videnskabens tidsalder underlødigt, barnagtigt, overtroisk og uvidenskabeligt = usandt. Fysisk målbarhed blev kriteriet i en tid, da måleapparaterne selv var særdeles primitive. De var kriteriet for at måle også det ikke-fysiske og det dermed ikke-målbare, da apparaterne selv var fysiske i deres natur og dermed begrænsede.

I Heartmath instituttet, siger Howard Martin, måler man energier af en ret stor densitet, og han er overbevist om, at det er en række af langt mere subtile energier, der er endnu kraftigere og mere interessante og som rækker meget længere end et par meter. Han mener, at alt dette vil blive opdaget i løbet af de næste få år. Han antyder dermed, kan man klart fornemme, at de allerede er opdaget, men at man arbejder på at konsolidere 'beviset'.

Elina Frost: Hvor stærke er tanker og følelser? For at kunne tiltrække sig, hvad man kalder en 'soulmate' er der brug for at klare sit sjæleliv, at lave sjælearbejde. Det nytter fx. ikke at udsende signaler, der har at gøre med halvhjertede forhold med det en ben inde og det andet ude eller dating-sex-signaler. Det kan tiltrække de forkerte folk, som man kan forveksle med den rette sjæl. Vi taler om kommunikation og signalgivning, der er afklaret.

John Grey (PhD, konsulent, healer, forsker og forfatter): Når vores 7 energicentre udsender lys og frekvenser (lys er bare et frekvensområde ligesom lyd eller mikrobølger eller frekvenser på den anden side af lyset). Ethvert mennesker har et unikt frekvenssignatur, som ikke forandrer sig + frekvenser, der skifter. Nogle dele af vores energisystem kan være de-aktiveret, og når man er sammen med andre, kan kombinationen af disse frekvenser matche, forstærke, hæmme, trigge, konflikte med andres. To mennesker kan få hinanden til at føle sig mere intelligente, fordi de tilsammen har det fulde 'kredsløb'. Et mandligt kredsløb kan komplettere det kvindelige og omvendt. Man kan være en 'muse' for hinanden, vi kalder det forskelligt: inspiration, 'turning-on', synergiske.

En soulmate er den person, der får os til at åbne vores hjerte og kompletterer dette felt. Det er muligvis ikke personen, der åbner vores intellekt. De kan åbne 2 niveauer, eller de kan åbne alle 7 niveauer. Sammen med denne person bliver jeg selv en bedre person.

Folk, vi møder i vores liv, er sandsynligvis ikke tilfældigheder, men resultatet af vores personlige 'broadcasting' af energier.
Bruce Lipton: I biologien hedder det et interferens-konstrukt. Når energier med de samme frekvenser interfererer, forstærker de hinanden. Udtrykket kendes også i musikken, og det har givet det meget sigende udtryk om, at 'mennesker mødes, og sød musik opståri sjælen'. Det er faktisk mere konkret og 'fysisk' end som så, musik er frekvens, frekvens er fysik, fysik er konkret. Fysik kan være konkret på et direkte fysisk og et mindre direkte subtilt niveau, det er stadig konkret.

I menneskelige relationer er der stærk resonnans, interferens mellem mor og barn. De har begge de samme cellestrukturer, der er de samme proteinforbindelser, de resonnerer, for de har de samme receptorfrekvenser. Barnet har celler fra moderen, men man glemmer faktisk, at moderen har stamceller i sin krop fra barnet også efter fødslen.
Der er eksempler på mødre, der ved, når der er noget galt med deres barn, uanset hvor de befinder sig henne i Verden. Det tyder på, at der findes disse subtile energier med næsten uendelig rækkevidde, i kvantefeltet af information. Der foregår hele tiden kommunikation på mindst to niveauer: det fysiske, såkaldt konkrete, via kroppen, sproget, gestikken, handlingerne, symbolerne - og: via 'feltet'. To mennesker i et parforhold, der været sammen i lang tid, har udviklet en sikker kommunikation i feltet. ofte er udenforstående ikke i stand til at forstå, hvad de siger til hinanden pga. indforståetheden. De har henlagt større og større del af deres kommunikation til 'feltet'.

Frekvenser kan omsættes til tal, til digital information. På det sæt er numerologien både en oldgammel videnskab og en meget moderne ditto. Vi ser her bort fra overfladisk flirt på ugebladsniveau med dette fænomen. Vi taler om gematri, som også genfindes som totalt gennemsyrende den ny fysik og matematik: Hartmut Müller og Marco Rodin fx. Ligeledes astrologi. Vi taler om et 'blueprint', der er efterladt i vores cellestruktur og dna fra fødslen af. Hvis vi regner muligheden for et aftryk fra det større kosmos ind i det mindre, er det ikke længere ugeblads-overtro.

Der udsendes bio-fotoner fra vores dna. Men Bruce Lipton har påvist, at det ikke er dna'et, der er cellens 'hjerne'. Det er membranen. Den modtager signaler fra hjernen (formidlet fra hjertet) og genskriver dna'et. Genomet er kun 'biblioteket', reservedelslageret. Cellen kan leve uden cellekernen, den kan bare ikke forny sig selv og genskrive koden. Membranen er en halvleder af flydende krystal med porte og kanaler. Da Bruce Lipton opdagede det i 1985 blev han fornøjet, for han havde hørt den difinition et andet sted før. Det viste sig at være i en bog om at bruge computere. Det er nemlig definitionen af en computerchip. Cellekerne representerer, for at blive i billedet, en harddisk, der kan omdefineres, programmeres og lagre.

Celler er enheder, der afkoder/læser bevidsthed. Via impulser fra kontrolcentret kan de defineres som muskelceller, nerveceller, o.a. Den genetisk identiske celle vil i et andet lokalt miljø definere sig selv som en knoglecelle. Sunde celler placeret i et forkert eller sygt miljø vil langsomt dø. De samme celler genplaceret i i et sundt miljø (forsøg med petridiske) vil gendannes og opblomstre igen. Overført på mennesket er vi en enhed, en slags kæmpe petridisk. Placeret i usunde, uharmoniske omgivelse, bliver vi syge, vi skrumper, vi går i stok, vi stagnerer. Omvendt blomstrer vi i et sundt miljø.

Buddha: Vi er alle et resultat af, hvad vi har tænkt.

Hvis det, som Bruce Lipton siger, er muligt for os SELV at omprogrammere vores dna, er der et helt nyt felt af muligheder - nogen vil sige uendelige - åben for os. Det kan fuldstændig forklare, hvorfor denne åbning kan føles som en stor trussel for grupper af mennesker, der traditionelt har haft adgang til at forhindre denne åbning og derved styre vores muligheder og udnytte os som deres ressourcer. En misbrugskultur er truet.

Ikke blot er hjertet den kraftigste signalmodtager og sender, det er også det mest intelligente organ, for det kan danne 'pre-cognition', det har adgang til information om hændelser udenfor tid og rum. Der blev lavet et studie, det var omfattende og komplekst og involverede mange tests. En række personer blev 'wired', så man kunne måle respons i hjerne og i hjerte. En person sad ved en computer og udløste en knap, der med en forsinkelse frembragte billeder, nogle behagelige, andre stærkt ubehagelige. Hjernen reagerede, når billedet var fremkommet på skærmen, hjertet var i stand til at reagere FØR billedet var fremkommet. Computeren havde valgt billedet random / tilfældigt nogle sekunder i forvejen. Hjertet var i stand til at føle det og viste signifikante tegn på en respons i behagelig eller ubehagelig retning.

Der er meget stor forskel på vores evne til at træffe beslutninger og til at fungere mentalt og fysisk optimalt, når vi er i en tilstand af angst/frygt/stress/selvforsvar og når vi er i en tilstand af tillid/kærlighed/vækst. Alt for mange beslutninger på ganske højt niveau bliver truffet i en tilstand af stress og frygt, alt for mange folkelige meningsdannelser bliver truffet udfra  den samme frygt. Mellem disse to grupperinger findes en uhellig alliance, et frygtens imperium af herskere og slaver, og frygten er det giftstof, der styrer virkeligheden på totalitær vis. I den forstand er Verden ekstremt forgiftet i disse tider, mere end nogensinde. Men der har også sat en afgiftning ind, som vinder terræn dag for dag - en aftotalisering.

I 1992 opdagede prof. Walter Schemp, at atomkerner ved en højere frekvens afgav fotoner med intelligent inforamation, lys. Ved en lavere frekvens modtog de fotoner med intelligent inforamation. De opfører sig som cellerne i kroppen. De kan kommunikere med hinanden uden hensyn til afstand via 'feltet'.

Fotoner opfører sig på visse måder, der minder om menneskelig bevidsthed. I forsøg på at kvantisere deres passage gennem lag af glas, udviser de tilfældig og uforudsigelig adfærd. De opførte sig forskelligt afhængig af, hvilken person, der udførte forsøget. Spørgsmålet er, om menneskelig intention er stå stærk, at den kan få partikler til at opføre sig derefter?
PhD Stanislaw O'Jack, psykolog, har været i stand til at frembringe lysfænomener, der ikke ellers eksisterer på fotos. Disse fotos er analyseret af Kodak, og er betegnet som virkelige. Nogle af disse lysfænomener antager humanoide former. Ud af 5.000 billeder taget over en årrække, udviser 22% af dem anomaliteter i den retning. Intention? Og endnu vildere: han tog billeder med linsekapslen på !

Michale Chaikin: Quarker er subatomare partikler. Der findes 'mærkelige quarker', der har den evne at forsvinde og dernæst dukke op igen. Hvor forsvinder de hen, siden de ikke bliver til intet, men dukker op igen? Der er brug for en flerdimensional tanke. Der må finde en synkronisering sted mellem flere dimensioner. Det fremgår ikke, om Chaikin mener, at det er parellelle universer eller blot parallelle dimensioner. Dette vil også kunne forklare paranormale fænomener i det menneskelige univers: levitation, simultan tilstedeværelse, remote viewing.  Sidstnævnte er desværre end som militariseret = misbrugt paranormal teknologi. Der er hele tiden blevet argumenteret med, at 'vi' er nødt til at have de kørende, for hvad nu, hvis 'de' kom først - dengang var det russerne. Remote viewers trængte ind i russiske laboratorier for at spionere. Et nedstyrtet forsvundet russisk fly blev præcist lokaliseret i en afrikansk jungle. Man så, at russerne havde opfundet særlige svejseteknikker til meget store objekter i underjordiske faciliteter. Disse programmer startede i starten af 70'erne. Russerne har haft ligende programmer. De bruges i dag mest til civile formål, hvorimod de amerikanske militære projekter er aktive som aldrig før.

Konstantin Korotkov fra Sct. Petersburg Universitetet har opfundet det første kamera, der kan se dybt ind i det menneskelige energifelt. De kan se energicentre, hakker i auraen pga. skader på organer og højere bevidsthedstilstande, telepati og clairvoyance kan 'ses' og måles som energi. Mennesker, der er meget fint tunet til hinanden kan udveksle tanker. Der blev lavet en masse forsøg, resultaterne blev beskrevet, rapporterne var hemmelige og blev aldrig udgivet.
Bio-foton-emission kan fotograferes. Indiske forskere har taget billeder af en healer, der sender energi og en person, der modtager. Der var to bygninger imellem dem. Det ser ud som en fugl, der flyver ud af den ene og ind i den anden.
Korotkov har målt omgående effekt i tankeoverførsel på store afstande, fx. Moskva-Himalaya. Meddelelsen foregår direkte i kvantefeltet, i rum-tids-kontinuet. Selv meget store afstande synes ikke at være en begræning. Edgar Mitchell lavede et forsøg 200.000 kilometer fra Jorden med to medier, der viste, at det kunne lade sig gøre.

Korotkov fortæller endvidere ganske overraskende, at det ikke er specielt svært at gøre det. Det kræver blot noget træning. Personligt synes han, at det er trivielt at skulle ringe folk op, vente på optaget, personen tager ikke telefonen osv. Han har vænnet sig til mentalt at kontakte personen og bede vedkommende ved tankeoverførsel at ringe ham op - og det virker!
William Tiller: Subtile energier bevæger sig hurtigere end lyset. Og de kan ikke blokkeres af noget kendt materiale.

Bevidsthed må være af højere frekvens en gamma-bølge-spektret for at kunne passere igennem alle subatomare barrierer. Bevidsthed bevæger sig fra Solen til Jorden på 1/372'del af et sekund. Og det er bevidsthed (2. chackra). Hvis man går til det næste niveau, det emotionelle (4. chackra) er hastigheden 64.64 kvadrillioner mps. - altså herfra og til Playaderne på 1/4 sekund.

Lipton: Hvis man fjerne en gruppe levende celler fra en krop 40 km. og udsætter personen for en emotionel påvirkning, kan denne påvirkning spores i cellerne simultant. Så cellers identitet findes ikke i dem selv, men i et 'felt'.
Chaikin: Den nuværende fysik-model er ukomplet. Den tager de 4 kræfter og forklarer til dels, hvordan de 3 af dem interagerer. Den studerer partikler, der kolliderer ved høj hastighed og siger, at det var så det. Men fysikken har udelukket bevidsthed. Den er forstyrrende og må fortfarende lukkes ude af forsøgslokalet.

Tom Campbell, fysiker, regner bevidstheden som the missing link i kosmologien. Se 'Av min storetå', hvor TOE er Theori of Everything. Bevidstheden kan ikke udelukkes, hvis man oprigtigt ønsker et Unified Field. Subtil energi gennemtrænger alle barrierer uden kvalitetstab af signalet. Radiobølger kan forstyrres og blokeres. På Princeton Paralab har man studeret og bevist, at sindet har evne til at påvirke objekter på afstand. Med en 'random event generetor' genereres digitale 0'er og 1'er baseret på et kvantekredsløb, og det er derefter muligt at påvise, at man kan påvirke udfaldet af sekvensen uanset afstand (rundt om Jorden…).

Denne kraft, som gennemtrænger barrierer og påvirker objekter kalder russerne for 'torsion'. Det er muligvis det samme, som kineserne kalder Qi. Den påvirker rum og tid og derved alle de andre kræfter. Det kalder på en genvurdering af fysikken. Chaikin henviser til Tiller, der har påvist, at menneskelig intention kan påvirke vands ph-værdi over hvilkensomhelst afstand og gennem hvilkensomhelst barriere. Det fastslår det kartesianske verdensbillede, vores nuværende standardfysisk grundpille, ikke er muligt. Tiller nævner, at det kun var muligt for ham at gennemføre forsøgene pga., som han siger: 'en vigtigt fondering fra en privat kilde'. Her er vi ved et af hovedbarrierne for videnskaben: fondering. AL fondering går til videnskab og videnskabsfolk, der i forvejen kan dokumentere, at de ikke vil overskride 'visse normer' for forskning. Kontrollen ligger i en vekselvirkning mellem økonomiske, ideologiske og kollegialt-konservative kræfter. Der står livsværk, prestige og magt på spil i og udenfor videnskaben.

Tiller lavede forsøg med vand i et strengt kontrollet miljø. Noget befandt sig i Milano, noget i USA i et underjordisk anlæg. Ikke desto mindre var det muligt ved blot intention fra en gruppe personer at både hæve og sænke vandet ph-værdi med +- 1.7 ph-enhed.

Dr. Gary Schwartz, psykolog, har udført forsøg med fotografering af bla. planter med et stærkt nedkølet specialkamera kaldet bio-foton-fotografering. Oprindelig var de konstrueret til at fotografere i dybden i rummet og på denne måde fange galakser, der ikke sås på anden vis. Planter er levende, de forholder sig stille i lang tid også i mørke rum, og de udsender lysfotoner. Planter har ligesom mennesker en aura - et energifelt - usynlig for det blotte øje. Derfor fandtes den slags ikke iflg. positivistisk videnskab, men denne strenge metode er der for så vidt ikke noget i vejen med. Man skal bare have nogle bedre måleapparater, så auraer og energifelter generelt BLIVER synlige for de blotte øje. Det er ikke virkeligheden og i dag heller ikke måleapparaterne, der er et problem. De er på plads. Det er menneskelig forstokkethed og vægren fra videnskabens side rent mainstream ved at tage deres egen etik og essensen af den EGENTLIGE videnskabelige metode seriøst, den, de burde have lært om på 1. år af deres grundstudium (faktisk allerede i gymnasiet), men som går i glemmebogen, når systemet ruller og bordet fanger.

Vha. bio-foto-fotos kan man se planternes energifelt og hvordan de interagerer med hinanden og omgivelserne. Dernæst kan man bede en healer, en person der er trænet i at sende og modtage energi, om at få bladet på en plante til at lyse op, at forstærke dets energifelt. Man kan gå et skridt videre og gøre det fra meget lang afstand. En plante befinder sig i et lab i Tuscon, Arizona. Der er kameraer placeret på forskellige blade. En computer udvælger random et blad og sender via internettet billedet til en grupper mennesker i London, der bliver bedt om via intention af få bladet til at gløde, at lyse op. Folkene i lab'et ved ikke, hvilket billede, der sendes. Bagefter kan det ses på filmene, at de projicerede blade lyser op. Forsøget er altså opstillet for at udelukke anden påvirkning end intention fra afstand. Og det virker.

Hvis Universet et underbygget af 'feltet' og vi er underbygget af 'feltet', er dialog mulig. Dialogen må være holografisk for at lykkes. Universel information er ikke lineær eller polariseret / dualistisk. Den er holistisk. Det kræver et tankesæt, hvor man tænker sig inde i en ide, et billede, et problem og ikke ved siden af, udenom og videre. Ideen har uendelige muligheder med udgange i alle retninger på én gang. Sproger halter lidt her, kan man fornemme. Det er intuitiv tænkning og ikke deduktiv tænkning. Det er som Einstein, da han 'så' relativitetsteorien og dernæst brugte to år på at finde ud af, hvad det var, han så.

Hvori består den universelle samtale, det universelle sprog? Vand er påvist af kunne påvirkes af bevidsthed, at kunne huske og lagre information. Hydrogen har hukommelse. Solen er gjort af det samme stof som mennesket: mest hydrogen og oxygen og mineraler. Hydrogen er det mest gennemgående byggemateriale i de galaktiske arme: 75% af den synlige masse. Kan dette kontinuum af hydrogen tænkes at være den universelle hukommelse for 'feltet', det, der i det teosofiske sprog kaldes 'den akashiske hukommelse'? Er det her, vi kan hente al nødvendig information, vi nogensinde får brug for?

______________________________

G. Edward Griffin - kollektivisme
Det dybere og underliggende lag bag de store sociale eksperimenter i det 20 århundrede: nazisme, kommunisme, fascisme og deres udløbere ind i det nye årtusind, deres fællesnævner er: kollektivisme.

G. Edward Griffin har kortlagt fænomenet. Han starter sin fremlæggelse med at konstatere, at det amerikanske demokratis fædre overhovedet ikke ønskede et demokrati, men en republik. Demokrati er flertalsstyre, og det er en dækkende beskrivelse. Punktum altså, ingen yderligere finesser. Og hvad er der galt med det? Der er det galt, at en hoben mennesker, der ønsker at lynche et person, fordi de er kollektivt enige om det, derfor også er demokrati. Og det er nøjagtig, hvad man så i det gamle Grækenland. Sokrates er et godt eksempel. Platon havde af samme grund ikke noget tilovers for demokrati - pøbelvælde. I en lynchning er der kun en stemme imod, og denne stemme befinder sig for enden af rebet.

I en republik tillades mængden, hoben, pøblen ikke at udøve deres flertalsstyre på individets bekostning. Res Publica, folkets sag, er individets garanti mod overgreb fra de andre. Hoben er let korrumperbar. Når kollektive kræfter får frit løb, taler vi om meget stærke og meget berusende kræfter, og en karsimatisk og dygtig demagog kan let få hoben til de mest perverterede handlinger. Der er jo frit lejde, for man løber jo bare med i rusen. Man har lagt sin fornuft og sit individualiet fra sig.

Den amerikanske forfatning, og alle forfatninger, der tager højde for dette afgørende forhold i den menneskelige kultur, er i bund og grund et sæt foranstaltning, der begrænser hoben i forhold til individet. Uden disse stopklodser, ville rendyrket utilitarisme kunne danne afsæt for barbariske beslutninger - fx. alle over 75 år bør have pillen, for de er for dyre for samfundet - man skal blot henvise til det fælles bedste - The Common Purpose, som en af de særdeles skumle grupper, der operer i dag gør. De tilhører gruppen 'fabianerne', derom senere.

Individualisten vil spørge: 'en gruppe', hvad er det. Vis mig en. Der findes kun individer, der samler sig og opløses igen. En gruppe er en abstraktion. Ligesom 'en skov, hvad er det? I virkeligheden findes den ikke, der er kun træer. Man kan ikke se en skov, for det er også en abstraktion.

Kollektivistiske samfund bygger på en abstraktion. Individet ofres et af gangen for en abstraktion. At det er tydeligere i et kommunistisk eller fascistisk diktatur end i vores samfund, der er demokratisk rokker ikke ved det faktum. De mennesker 'vi', kollektivet, det demokratiske flertal, ikke kan lide, har vi i kollektivets navn lov til at skaffe os af med. Det er her republikken kommer. I praksis er det selvfølgelig ikke så barbarisk, og i praksis har vi en hybrid, nemlig en demokratisk republik.

Man kan sige, at både kollektivister og individualister ønsker de samme ting: fred, velstand, sikkerhed, retfærdighed, sundhed. Frihed er en tvivlsom størrelse, for mange kollektivister er villige til at afgive frihed for 'noget andet'.

Leninisme
Der er hos mennesker en gennemgribende opfattelse, at regering er løsningen på alle menneskets problemer. Kollektivisten er rede til ofre individet for den fælles sag, om nødvendigt - og det er det så ! Denne fælles sag bliver som regel oversat til 'staten'.

Marxister har en række udsagn, som de hylder som de rette, og som findes i Kapitalen og Det Kommunistisk Manifest:
- Arbejdere i alle lande, forener eder!
- Smid lænkerne fra jeres kapitalistiske udbyttere!
- Genvind kontrollen over produktionsmidlerne!
- Foren jer mod krig og racisme!
- Lad enhver nyde efter behov og yde efter evne!

Marxister er idealister og mener, at man må skabe et samfund, hvor disse principper kan komme til at gælde for alle mennesker - også dem, der ikke bryder sig om det i starten. Men marxisterne var teoretikere. Det er her Lenin kommer ind. Ingen stat, der senere har kaldt sig kommunistisk blev overtaget og forandret af marxister, men af leninister. Muligvis kalder de sig for marxister-leninister, men det rokker ikke ved noget. Det er her partiet, apparatet, kadrene, proletariatets diktatur !! (bare sig navnet…) kommer ind. Der kræves et parti, lederskab, træning, organisation, indlæring (indoktrinering).

Så der er teoretikerne, ideologerne og så er der dem, der får det til at ske, politikerne, organisatorerne, stormtropperne, whatever, hele apparatet. Og senere stikkerne, efterretningsvæsenet, militærapparatet, propagandisterne, hjernevaskerne, indpiskerne, fangevogterne, bødlerne. Eller bare de flinke socialarbejdere. Og selv i kommunismens storhedstid kaldte de fleste ledende skikkelser sig ikke for kommunister, men rent faktisk for: leninister. Både Marx og Lenin refererede til kommunismen som noget fremtidigt, for den hverken fandtes eller findes nogetsted. De skulle blot etablere en socialistisk republik. Det kommunistiske samfund ville først opstå, når mennesket var perfektioneret og staten forsvandt. De var også utopister, og det fører tanken tilbage til starten på Oplysningstiden og Rousseau, Voltaire, Den Franske Revolution - og Adam Weisshaupt og jesuitterne/Illuminati-grupperne.

Da muren faldt og med den de kommunistiske styrer, tog de gamle leninister blot deres kommunistiske kasket af og erstattede dem med en socialdemokratisk ditto. De indfører begreber som åbent marked, åbning til Vesten, talefrihed. Men politistaten fortsatte underneden. KGB tog navneforandring, men forsvandt aldrig - faktisk voksede det.

Lenin udtalte, at det var underordnet, hvor mange bøger man havde læst, hvor meget viden man havde, hvor klog man var, og hvor mange debatter man førte. Det eneste, der talte var, at man overtog magten. Når man først havde magten, kunne man føre alle de debatter, man havde lyst til - og bagefter skyde sine modstandere. Lenin beordrede personlig nedskydningen af politiske modstandere. Han sagde også: løfter er som tærtedej. De er skabt til at blive brudt… Ret beset et ekstremt amoralsk, menneskefjendsk og korrupt tankesæt, som er set udført sidenhen i praksis med ufattelige lidelser og barbari til følge.

Leninismen var særdeles vel understøttet med pengemidler. En vigtig portion kom fra de samme kredse, der understøttede nazisterne: de europæisk-amerikanske banksyndikater og de store moguler. Vi kender navnene. Lenin gav pokker i teorien = marxismen. Alt, der betød noget var at få magten. Og Lenin var en stor strateg. Som led i magtovertagelsen af en nation, gjalt det om at tale folket og deres overbevisning, deres traditioner efter munden. Overbevis dem om, at I er de bedste .. fx ungarer, de bedste nationalister i Verden, overtag magten og derefter: forråd dem, for nu har I magten. Eller hvad med en nation, hvor de ikke kan lide kommunister: kald jer for antikommunister, dan en anti-kommunistisk organisation og overtag magten. Lyv, bedrag, korrumper og stjæl magten. Sørg for at gøre velgørende ting også, skab social fremgang osv. Men kontroller jeres opposition, om nødvendig med hård hånd. Hisbollah, Hisb uth'Tahrir og Taleban har lært af dem.

Et af Lenins strategiske trick havde han lært af Tamerlan og Tsu Hzu. Det hedder falsk retræte. Man placerer sin hær så det ligneren blottelse. Ved daggry starter man en retræte og fjenden sætter efter en. Landskabet er valgt, så størstedelen af styrken trækker sig i skjul bag træer og høje mens en mindre del fortsætter ligeud og sørger for at hvirvle så meget støv op de kan med grene. Fjenden bliver derefter fanget i et baghold på netop det samme sted, hvor man havde placeret sig først, det sårbare sted.

Lenin applikerede det på diplomati. I starten af bolsjevikkernes magtovertagelse i 1917 var den russiske økonomi i frygtelig forfatning. Han overtalte kammeraterne til at lade som om de droppede retorikken og ønskede at underkaste sig kapitalismen, åbne dørene for investeringer. Vesten hoppede på den, slog sig ned, investerede, byggede industri op. Da det var sket, eksproprierede de industrien og slagtede kapitalisterne. Da muren faldt, gjorde de nøjagtig det samme. Men vi gennemskuede det ikke, for vi kender ikke længere til Lenins strategi. Hvis man lytter til ex-kommunisternes taler, er det det samme gamle shit. Og det er så, hvad Putin har gang i. Vha. oliemonopolet ønsker han at fange Vesten. Se, hvordan han afpressede Ukraine, hvor ledningen løb.

Fabianisme
Dette er den skole indenfor kommunsme, der er mindst kendt. Og alligevel er det den skole, der styrer vores liv i højeste grad. The Fabian (Socialist) Society blev dannet i England i 1848. Disse folk bruger rent faktisk navnet kollektivister om sig selv. Det er opkaldt efter en romersk hærfører Quintus Fabius, der blev berømt på sin taktik med ikke at engagere sig i direkte kamp med fjenden men at udmatte ham ved udsættelse af den direkte kamp. Han slog bla. karthagenerne (Hannibal) på den måde.

Fabianerne tog dette navn, fordi de i modsætning til Lenin - selvom de var fuldstændig enige med hans mål - ikke gik ind for revolution og blodsudgydelse og magtanvendelse. De regnede leninisterne for smådumme. I stedet planlagde de strategier for infiltration af fjendens institutioner, deres regerings- og uddannelses-institutioner, deres bestyrelser, deres virksomheder. Og på denne måde omdanne Verden i socialistisk retning. Den taktik ser man i parlamenterne i Europa, i EU og i kongressen (USA) i dag. 

Deres logo er duen. Det er symbolet på den langsomme magtovertagelse. Og hvem er de så? Arnold Toynbee, H. G. Wells, George Bernhand Shaw, Beatrice og Sidney Webb - stifterne af The London School of Economics. Bertrand Russell var medlem. Tony Blair var og er medlem af selskabet. En hel del fabianere er faktisk ikke medlemmer af selskabet, hvilket gør det hele mere grumset.

Som en del af spillet bekæmper disse grupper hinanden. Hvis man fx. ser de Forenede Nationer i dag, falder de interne grupper enten i den leninistiske eller den fabianistiske gruppe. De går alle ind for kollektivisme, en Ny Verdensorden, flere penge til et internationalt militær og ditto økonomi og overstatslige organer. Fabianerne har en lille variant, de kalder 'Den Globale Landsby'. Det eneste, de reelt kæmper om er hvem, der får de bedste job og mest magt i denne verdensorden.

Fabianerne er meget succesfulde og derfor en reel trussel for de vestlige samfund, fordi deres strategi er specielt tilpasset et velludviklet system. Med andre ord, hvor folk selv vælger deres egne diktatorer ind på posten. Blair er det mest slående eksempel. Fogh Rasmussen et andet. Sarkozy et tredje. Berlusconi er muligvis helt udenfor nummer, fordi han er så åbenlys fascist uden at vi kalder ham det. Leninisterne har specialiseret sig i lande, hvor folk er vant til diktaturer, som vi normalt kalder 3. Verdens lande, Afrika, Asien, Sydamerika.

______________________________


Edmund Marriage og Christian O'Brian - genskrivning af menneskets historie
Hvis man ikke ønsker at gå direkte til kilden, som er Christian O'Brians banebrydende, men ganske ukendte eller negligerede - alt efter temperament og fokus -  for mainstream arkæologer og historikere, så er Edmund Marriage's rolige og autoritative præsentation af hans værk, og videreførsel!, en meget fin erstatning eller introduktion. Det eneste, der afholder os fra i dag fuldt at overgive os til de nu sammenhængende, konsistente og meget overbevisende tegn på en avanceret civilisation i de ældste tider for den civilisation, vi kender i dag - og det vil grundlæggende sige mellem 3-4000 f.Kr. og tilbage så langt man ønsker, men foreløbig omkr. 8-9000 f.Kr. og dernæst en ny cirkel yderligere tilbage til 25-35.000 f.Kr. - er den stadig aktive og fastlåste binding til konformitet, der præger mainstream.

Mainstream er som en skamskudt mastodont, der endnu ikke har opdaget, at den ikke har længe at leve i, og som stadig fortsætter sin uvidende raven gennem landskabet. Det er en skinsyg ronkedor, der foragtende skyder på alt, der kommer op udenfor dens domæne. Mainstream er ude af stand til at forstå de større sammenhænge, fordi dens enkeltceller er isolerede fra hindande, er bundet op på dogmer - ikke på nysgerrig søgen efter sammenhænge og ægte viden.

Det bliver en ultrakort appetitvækker på et meget omfattende værk. Grundlæggende går det ud på, at der eksisterede en enhedskultur på Jorden i de ældste tider. En supernovaeksplosion omkr. år 37.000 f.Kr. sender i flere omgange bølger gennem galaksen. Der er en kraftig forsinkelse, og egentlige indkommende 'affald' i form af meteorer, kometer o.lign sker først senere. En af de helt store katastrofer er beskrevet hos næste alle kulturer. Platon refererer til den 'Phaeton', et indkommende stort legeme, der laver ravage i hele solsystemet. Jorden bliver også ramt, og det betyder en tilt af hele aksen for kloden fra et tidligere nordpol omkr. Hudsonbugten til, hvor den er i dag. Når den slags sker, har det enorm betydning for landmasserne, kontinenterne og ikke mindst: vandmasserne. Enorme flodbølger som følger af rotationen, jordskælv, 'mindre' nedslag af meteorer (en sten på en kilometer i bredden svarer til 100 Hiroshimaer). Isen flytter sig ligeledes, og vi beskriver det som yngre dryas eller istiden. Isen gik langt ned i Europa og helt til Mellemøsten.

Den civilisation, der var før i det atlantiske område, og som kan identificeres som det nuværende Azorerne, måtte flygte i både. En gruppe landede i det nuværende område omkring Bekkardalen i Libanon. Her var et isfrit område, der var velegnet til at genstarte civilisationen. Og det er herfra, den udgik.

O'Brian kalder dette sted for Edens Have. Stedet og den civilisation, der opstod og spredte sig derfra er nøje beskrevet i de tidligste sumeriske kilder. De 5 første bøger i den gamle testeamente er stort set genskrivninger af de sumeriske beretninger og derfor mindst 5000 år ældre, en fx. bibelforskere hævder. Men bibelforskning er som bekendt en meget bunden videnskab med stærke restriktioner og tabuiseringer. Kirken har været hundeangste for at miste sit greb om folk, og den omfattende historieforfalskning eller -sabotering, som romerne og senere Romerkirken, klostervæsenet, kirkerne generelt var tvunget til at udføre, og som senere universiteterne og videnskaben har lidt under - og stadig lider under - har gjort, at vi i dag er nødt til at nulstille hele apparatet for at forstå vores fortid. Al information er i dag tilgængelig, men meget få har vovet og evnet at bruge dem og samle brikkerne.

Denne vidensforfalskning har været systematisk og omfattende. Den skyldes ikke blot en omsiggribende fordummelse, den er den direkte ÅRSAG til denne fordummelse. Psykologien er effektiv og skræmmende i al sig enkelthed: Når vi ikke kender vores egentlige historie, bliver vi ofre for tidens magtorgan. Vi bliver slavebundet af den hånd der straffer og fodrer os. Vi bliver til hunde i lænker.

Området i Libanon, der er den egentlige Edens Have, hedder Kharsag. Basis for deres kultur var vandingssystemer. De bliver i skrifterne betegnet som de 4 floder, der udgår fra haven. Den oprindelige 'gud' hedder An. Det var hans gruppe, der ankom med skibe som de overlevende. Hans guvernører hedder Enki og Enlil. Den kvindelige lederskikkelse hedder NinKharsag. Hun er Gabriel, ærkeænglen (som ikke er en mand). De er ærkeenglene. Deres by hedder Kharsag. Folket hedder og området hedder Kana'an. De oplyste, de lysende, englene hedder Anunage. Herfra spreder bystaterne sig først videre ned gennem Bekkaadalen. Jeriko er en af de første byer. Murene om Jeriko er ikke primært forsvarsværker, men dæmningsmure. Kulturen spreder sig gennem Syrien, Irak, Iran og over til Indusdalen, hvor den næste sumeriske udpost opstår. De kaldte sig for 'arierne', de ædle. Vi tør næsten ikke bruge ordet i dag, da nazisterne har svinet begrebet til. Vi tør stort set heller ikke tale om Atlantis af samme grund. Herfra videre helt til Kina. En anden bølge går vestpå og op gennem Europa helt til England af vand- og landveje.

Der er også transatlantisk sejlads. De ældste søfolk kendte alle de oceaniske havstrømme. Sammenlignende studier mellem den sumeriske og fx. den peruvianske kultur er så slående, at det har krævet en voldsomt apparat fra mainstream at holde det nede. Vi MÅ ikke få sandheden at vide.

Vi begynder først i dag at forstå, hvor avanceret denne tidlige kultur var. Det var ren hi-tech. Det foretog genetisk manipulation, de lavede stenværker med præcision som Hubble-teleskopet. Det kendte til laserteknik. Det havde den mest avancerede agrikultur. De podede planter. De løftede sten op til 1000 tons (Baalbek). De kendte alt til astronomi og matematik - der blev undervist i de pythagoræiske principper flere tusinde år før Pythagoras.

De havde ikke religion. Det er kun vores hjerner, der kun fatter deres viden i den skrumpeversion. De havde 'en måde at gøre tingene på', men det er ikke religion. Religion er det, der ankom, da egentlig viden forsvandt. De havde stor viden om navigation. Fønikerne, eller kana'an'itterne, som de egentlig bør kaldes, havde stadig bevaret den viden som navigatører. Og som bygmestre. Vores viden om arkitektur overgår ikke deres, den er underlegen deres.

Hvis man skulle beskrive der teknologiske overlegenhed, ville listen blive lang. De ægyptiske såkaldte 'templer' var bemalet indeni. Der er ingen vinduer og der er ingen tegn på sod fra lamper. Og apparaterne er fundet: de kendte til elekticitet. De kendte til elektromagnetisme, hvilket de monolitiske strukturer vidner om.

Og de kendte til naturkatastrofer, og de vidste, hvad man kunne forvente af det ydre rum. Guds vrede kunne være stor. Frygt Herren = tag højde for, respekter de bombardementer, der kommer ned fra Himlen. Vi har glemt dette i dag - hvornår kommer den næste bølge. Det siges at blive i de næste 100 år. Men de gamle havde taget højde for det, hvilket konstruktionen og soliditeten af deres 'templer' vidner om. De har uden tvivl haft mange formål, men et af dem var beskyttelses- og overlevelsesrum. De enorme tunnelsystemer under de ægyptiske pyramider vidner om, at de også havde taget højde for frisk vand. Husk også, at foran Khufu's pyramide lå der en stor båd. Hvad skulle den bruges til. Iøvrigt en meget avanceret båd.

Genetiske studier af de tre hovedtyper, den hvide, den sorte og den gule race, viser, hvor ens de er. Ikke hvor forskellige de er. Det er uhyre små og ubetydelige forskelle, der skiller dem. Vi er alle det samme menneske fra starten.