Programma


De vijfde editie van de Nederlandse Panoramio meeting zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei 2013 in het mooie Brabantse Heusden
Vrijparkeren in Heusden
Er zijn ook een aantal locaties binnen Heusden Vesting waar je gratis kunt parkeren. Al de gratis parkeerplaatsen liggen net buiten het directe centrum van Heusden. Zo kun je op heel de Demer gratis parkeren en ook in de Putterstraat en de Hoogstraat is het gratis parkeren. Deze plaatsen zijn vooral relevant als je doordeweeks Heusden bezoekt. In het weekend zullen deze gratis parkeerplaatsen vaak vol zijn. Daarom zijn er ook nog een tweetal parkeeropties net buiten de vesting. Het parkeerterrein bij de 'Vestingstraat' is een goede optie. Van daar uit kom je door de borden 'centrum' te volgen bij 'Kareltje' uit waar we verzamelen. 


 

Route naar Kareltje


Rond 11:00 uur wordt iedereen verwacht voor een kop koffie/thee en een lekker stukje gebak in restaurant 'Stadsherberg Kareltje'. De kosten hiervan bedragen € 6,75.

Van daaruit gaan we op fotoavontuur door de vestingstad Heusden. 

Rond 17:30 uur verzamelen we voor het diner, ook in Kareltje.

Geheel in Brabantse stijl wordt een Bourgondisch menu geserveerd.
De kosten daarvan zijn € 27,50. (indien U niet wenst deel te nemen aan het diner, geef dat dan even door bij de organisatie samen met uw inschrijving)