ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Το Ιταλικό Κέντρο Σπουδών "ITALINGUA-LILIOPOULOS" ιδρύθηκε από τον Άκη Ν. Λιλιόπουλο και θεωρήται ΗΓΕΤΗΣ στην Ιταλική Εκπαιδεύση διότι  από το 1990 ασχολείται   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την Ιταλική Γλώσσα και τα Ιταλικά Πανεπιστήμια.
Προσφέρουμε και ενισχυτικά μαθήματα για τους φοιτητές της Ιταλικής Φιλολογίας των Πανεπιστημιών Αθηνών και Θεσσαλονικής.
Ατομικά μαθήματα και μαθήματα σε τάξη γίνονται καθ' όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ                     ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΥΠΕΡπροσφορά !!!! ΔΩΡΕΑΝ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 !!!!!!!!

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Νέα Τμήματα προετοιμασίας για Ιταλικά Πανεπιστήμια. αμέσως μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις 2012
Όλες οι Πανεπιστημιακές Σχολές, Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική, Αρχιτεκτονική, Πολυτεχνείο, Νομική, Ψυχολογία, Γυμναστική Ακαδημία κ.α.
Η προετοιμασία σου είναι δική μας υπόθεση. για πληροφορίες www.italingua.gr ή καλέστε το 210.3303695

 
http://www.italingua.gr
Πλήρες ενημερωμένο site για ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Σίγουρη και εγγυημένη ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τις περισσότερες Σχολές


Κάνε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ είναι το ίδιο με την Ελλάδα και τα Πανεπιστήμια άμεσα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)
Εξειδικευμένο Ιταλικό Κέντρο Σπουδών ITALINGUA-LILIOPOULOS
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
210.3303695 6973.745645
ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ-ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Βαθμός Πρόσβασης κάτω του 10!  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !


Italingua-Liliopoulos Σπουδές στην Ιταλία

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡOΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
LEONARDO DA VINCI
 
Ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ιταλικά ΑΕΙ.
Κατά την διάρκεια παραμονής στο κολέγιο διδάσκονται: Βιολογία ,Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, Τεστ Λογικής - Κατανόηση Κειμένων και Γενικής Κουλτούρας, Σχέδιο, Ιστορία Τέχνης, Ιστορία της Ιταλίας, Δίκαιο - Σύνταγμα και άλλα μαθήματα που αποτελούν εξεταστέα ύλη για την Εισαγωγή στα Ιταλικά ΑΕΙ. Η διδασκαλία γίνεται στην Ιταλική γλώσσα. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ύλη που δεν έχει διδαχθεί στο ελληνικό Λύκειο. http://www.italingua.gr

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 ώρες ημερησίως κάθε Σάββατο εξομοίωση εξετάσεων διάρκειας 3 ωρών .
Το απόγευμα οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν τις βιβλιοθήκες του κολεγίου, για μελέτη υπό την επίβλεψη των Καθηγητών, στους οποίους μπορούν να απευθύνονται ανά πάσα στιγμή, για τυχόν απορίες.
Εξομοίωση εξετάσεων κάθε Σάββατο.
O σκοπός του κέντρου μας , δηλαδή η εισαγωγή των μαθητών μας στα ΑΕΙ της Ιταλίας, επιτυγχάνεται και με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εξομοίωσης των εξετάσεων.
Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής επαναλαμβάνει και αφομοιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξεταζόμενη ύλη, καθώς η εξέταση αυτή περιλαμβάνει θέματα προηγούμενων χρόνων, έχοντας ταυτόχρονα την μορφή των πραγματικών εξετάσεων. Η παραπάνω μέθοδος παρέχει ενδείξεις και για πιθανά κενά.

Για τους μαθητές που δεν έχουν εξετάσεις είναι καθοριστική η τελειοποίηση της Ιταλικής γλώσσας και η προσαρμογή στο περιβάλλον της Ιταλίας. Επίσης, είναι απαραίτητη η σωστή καθοδήγηση και ο σωστός προσανατολισμός στην επιλογή του Πανεπιστημίου.
Για κάθε υποψήφιο γίνονται 3-4 αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις στις πόλεις (Κεντρική – Βόρεια Ιταλία) που ξέρουμε ότι έχουν παραδοσιακά χαμηλές βάσεις. Έχοντας καθημερινή επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια, υποδεικνύουμε στους υποψήφιους το Πανεπιστήμιο όπου υπάρχει η μικρότερη συμμετοχή.Επιπλέον παρέχεται συνοδεία στην πόλη προορισμού και βοήθεια στην εξεύρεση κατοικίας. (για όποιον το επιθυμεί με οικονομική επιβάρυνση) Η υπηρεσία μας αυτή, βοηθάει σημαντικά τους υποψηφίους από ψυχολογική άποψη, καθότι παραμένουν αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στη μελέτη τους και στις εξετάσεις τους. Διαμονή  σε διαμερίσματα εκτός Κολεγίου νοικιασμένα αποκλειστικά για τους μαθητές. http://www.italingua.gr

Διατροφή στο Εστιατόριο του Κολεγίου
(Mensa)

Το Κολέγιο μας παρέχει πλήρη διατροφή. Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό. Οι μαθητές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πρώτα πιάτα (ζυμαρικά), και δύο δεύτερα (κρέατα), πίτσα, σαλάτα και φρούτα.

Διαδικαστικό τακτοποίησης δικαιολογητικών, στη γραμματεία, έκδοση Ιταλικού ΑΦΜ , Άδεια Παραμονής στην Αστυνομία, Αιτήσεις γραμματείας, Έκδοση παράβολων κ. ά.Το Κολέγιο αναλαμβάνει την τακτοποίηση των δικαιολογητικών εγγράφων των υποψηφίων στη γραμματεία, έκδοση του Ιταλικού ΑΦΜ (codice fiscale), την έκδοση κάρτας αδείας παραμονής από την Ιταλική Αστυνομία (QUESTURA) και αγορά παράβολων από τις τράπεζες της Ιταλίας. Με αυτό τον τρόπο δεν αποσπάται η προσοχή του υποψηφίου από την μελέτη και δεν αγχώνεται με την ψυχοφθόρα αλλά και χρονοβόρα τακτοποίηση των δικαιολογητικών. Κάθε δε, πρόβλημα έκδοσης κάποιου δικαιολογητικού από την Ιταλική Αστυνομία, επιλύεται με την επέμβαση του Κολεγίου, με την προϋπόθεση ότι όλα τα δικαιολογητικά από το Ιταλικό Προξενείο στην Ελλάδα είναι επικυρωμένα. Η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στους υποψηφίους μέλη της Ε.Ε. όπως πολύ περισσότερο στους υποψηφίους μη μέλη της Ε.Ε. (extracomunitari κυρίως αλβανικής καταγωγής)