Το όραμα μου

  Φίλες, Φίλοι,

  Η εμπιστοσύνη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου και η αγάπη μου για τα Λατσιά όλα αυτά τα χρόνια, η επιθυμία και διάθεσή μου για προσφορά, διεδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στο να επαναδιεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Λατσιών. Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να συνεχίσουμε μαζί τη πορεία μας για την εκτέλεση έργων, ικανών να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων, αυτοχθόνων και προσφύγων.

  Το όραμά μου σαν Δήμαρχος είναι να καταστούν τα Λατσιά μας μια πόλη σύγχρονη, Ευρωπαϊκή και ανθρώπινη, φιλική προς το περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες  της. Τα Λατσιά να είναι μια πόλη ζωντανή και καθαρή, με λάμψη και ομορφιά που να κάνει κάθε Λατσιώτη περήφανο που ζει και εργάζεται σ’ αυτή την πόλη.

  Με σκληρή δουλειά πετύχαμε όλοι μαζί να βάλουμε τα θεμέλια για ανάπτυξη και αναμόρφωση της πόλης μας και θεωρώ ότι έχουμε πετύχει την πορεία αλλαγής στα Λατσιά. Έγιναν πολλά και έπονται ακόμη περισσότερα.

  Στα χρόνια που έρχονται είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα Λατσιά μεγάλα σε έργα και ζηλευτά σε συνθήκες και ποιότητα ζωής, ολοκληρώνοντας τα έργα που προγραμματίσαμε και δημιουργώντας νέα, όπως:                                                  

• Εξωτερικά Ιατρεία Λατσιών

• Περιβαλλοντικό πάρκο “Παλλουρόκαμπου”

• Αξιοποίηση Φαραγγιού Κακκαρίστρας

• Ανάπλαση του πυρήνα Λατσιών

• Συνέχιση της ανακαίνισης των προσφυγικών οικισμών

• Ολοκλήρωση του Γραμμικού Πάρκου “Άγιος Γεώργιος”

• Δημιουργία Γραμμικού Πάρκου “Αποστόλου Λουκά”

  Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση σας και είμαι πεπεισμένος ότι εσείς, οι συμπολίτες μου, θα δώσετε  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο που έγινε επί Δημαρχίας μου και θα διασφαλίσετε ότι το έργο αναμόρφωσης, μεταμόρφωσης, αειφόρου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού των Λατσιών θα συνεχιστεί για να ολοκληρωθεί.

  Γι’ αυτό και σας καλώ να συστρατευτείτε γύρω από το ίδιο όραμα για το Δήμο μας και...  

         ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!


Παναγιώτης Α. Κυπριανού
Δήμαρχος Λατσιών