Santamäen Palokärjet - partiotoimintaa Launosissa

Santamäen Palokärjet on Lopen Launosissa toimiva yhteislippukunta, meillä partiota voivat harrastaa tytöt ja pojat. Jäseniä on tällä hetkellä noin 70. Lippukunnanjohtajana toimii Piritta "Pirre" Ruuskanen. Jos partiotoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan!
PARTIOON?

Haluatko aloittaa partiossa?

Partion voit aloittaa, sinä vuonna kun täytät 7 vuotta. 

Myös vanhempana ja jopa pääset aikuisena pääset mukaan toimintaamme.

Tule ilmoittautumaan partioon ja kuulemaan infoa uudesta hartastuksestasi yhdessä vanhempiesi kanssa maanantaina 28.8. Klo 18.00, kololle, Kartanontie 8, neuvolan pääty. Seuraa partiobanderolleja!
Täytä tästä jäsenhakemus
 Jo mukana olevat partiolaiset: Syksyn toiminta jatkuu syyskuussa. Ryhmänjohtajasi on sinuun yhteydessä kokoontumispäivästä. Jos jäät ilman viestiä, ole yhteydessä piritta.ruuskanen@gmail.com

Sudenpentulauma Delfiinit (8-9-vuotiaat tytöt) torstaisin klo 17.30-19.30
Sudenpentulauma Superkanat (7-9-vuotiaat tytöt ja pojat) tiistaisin 17.30-18.30
Seikkailija- ja tarpojatytöt (10-13-vuotiaat) tiistaisin 18.30-20.00.
Seikkailijapojat (10-13-vuotiaat) keskiviikkoisin 18-19
Tarpoja-samoajapojat (13-17-vuotiaat) maanantaisin 18-19


SANTAMÄEN PALOKÄRJET  KUTSUU SINUA AIKUINEN MUKAAN  TOIMINTAAN. 


PARTIO KUULUU KAIKILLE!

"Aikuinen toimii partiossa lapsen tai nuoren oheiskasvattaja. Tätä tehtävää hän voi toteuttaa monella tavalla, kuten opettamalla tiettyjä taitoja, olemalla sopivalla tavalla läsnä, näyttämällä esimerkkiä, sekä luomalla puitteita, joissa nuori voi toimia. Varsinkin nuoremmissa ikäkausissa aikuista tarvitaan jokaisessa kokoontumisessa. Aikuisen tehtävä on varmistaa turvallinen toiminta ja partiomenetelmän toteutuminen. Vanhemmissa ikäkausissa aikuinen toimii enemmän isosiskon, -veljen tai vanhemman ystävän tavoin."Palokärkihupparit, -takit ja -pipot ovat nyt tilattavissa.


6.12. Itsenäisyyspäivän lipunnosto, soihtukulkue ja juhla
9.12. Launosten joulupolku
16.12. Metsäkirkko