Pacquiao vs Bradley Live Stream Watch HBO PPV Boxing 2014 Google Side

'Watch' Pacquiao vs Bradley Live Stream HBO "PPV" Boxing 2014- In een rematch van een van de meest controversiële beslissingen in het boksen geschiedenis, zal Manny Pacquiao Timothy Bradley dan Las Vegas op 12 april.

Pacquiao zal vechten voor het maken of breken. Met een overwinning, zal hij zijn plaats als grootste punt stollen, maar een nederlaag kon zijn carrière te beëindigen. Bradley, die altijd al een goede vechter en de waarheid te testen is die het verdient om te winnen in 2012?

Genaro Diaz en Lennard Actie" Jackson expert, Church Street Boxing Gym Boxing coaching buiten. Ze wonnen de strijd als beide vechters hun voorspellingen zal geven op te breken en te zien wat er gedaan moet worden.

Manny president Clinton, Politiek, zijn vrouw is zwanger van haar vijfde kind, en Timothy Bradley praat over zijn volgende gevecht.

O " 24/7 " keert terug vanavond, top welterweights Manny Pacquiao en Timothy Bradley, die voor het eerst ontmoette in 2012, die 12 april rematch pay- per-view deze tijd. Op 9 juni van dat jaar, Bradley ( 31-0, 12 KO ​​) won een schokkend en zeer controversiële split decision.

Gaan op de strijd, een overwinning voor Bradley leek garant voor een terugkeer in november, maar Pacquiao ( 05/02/55, 38 KO ) en meer de voorkeur dat de grote strijd, sensatie, Juan Manuel Marquez zal vechten op het moment van bepaalde google. Pacquiao neergehaald Marquez in de zesde aanval. Brandon Rios Pacquiao comfortabel in Macau in november toen de outpoint, Bradley, Ruslan Provodnikov en Marquez had een paar indrukwekkende overwinningen in 2013.

Nu , twee jaar na het eerste gevecht, Pacquiao en Bradley line-up om het opnieuw te doen, en ik hoop dat de afrekening. Beide mannen hebben een veel te bewijzen. Op 35, Pacquiao wil nog steeds bewijzen dat hij een elite vechter. Bradley, ondertussen, hij is echt een belangrijk man, en hij kan verslaan Manny zonder debat , dat op zoek is naar bewijs van enige resterende sceptisch.
24/7 " begint om 22:00 EDT Leef HBO Boxing After Dark baimanikara later zal beginnen.
Comments