OZONATOR ZA VODU


Sterilisanje sudova, pribora za čaj i flaša za mleka:
Sterilisanje opranih noževa, viljuški, činija, štapića, šoljica i flašica za bebe, aktivnim kiseonikom sprečiće pojavu zaraznih bolesti.

Prečistite vodu za piće i sami napravite mineralnu:

Aktivni kiseonik ubija bakterije u vodi, uklanja hlor i miris, oksidiše jone teških metala, rastvara različite substance i povećava količinu kiseonika, čuva korisne minerale i mikroelemente, čineći vodu ukusnom, neškodljivom i hranljivom.

Funkcija pročišćavanja vode:

 ozon rastvoren u vodi oksidiše teške metale, eliminiše sulfide i pesticide - hemijiska đubriva iz vode i tako je pročišćava.


Funkcija sterilizacije:

  Ozon je vrsta rasprostranjenog, visoko efikasnog i brzog agensa za sterilizaciju. Rezultati sterilizacije ozonom su jači nego kod formaldehida, 6 003 000 puta je brži sterilizator od hlora i može da ubije bakterije u nekoliko sekundi. Ako gustina živog kiseonika dostigne kritičnu vrednost: uraditi sterilizaciju u kratkom vremenskom periodu.


Funkcija dezinfekcije:

  Ozon razgrađuje pesticide i hemijiska đubriva kao što su organski fosfor, herbicidi i hlor koji se zadržavaju na  voću i povrću, a u isto vreme uništava hormone i antibiotike zaostale u hrani. Ozon, takođe,  oksidira sa štetnim gasovima poput monoksida (CO), azot-oksidom (NO), vodonik sulfidom (H2S), usled čega oni prestaju da budu otrovni.


Da bi dobili kompletne informacije o proizvodima Tiens upiši Ime i e-mail klikom na link dolePrednost proizvoda: Lako za korištenje i nošenje,ekološki čvrsta ambalaža.


Tiens kvalitet dostupan svima!

Probajte najkvaliteniji OZONATOR u novom izdanju po najpovoljnijom cenom do sada

Cena već od 26.400,00 dinara

Benefiti i popusti za članove Tiens Kluba.
Prijavite se na Kontakt listu sa naznakom:
Kako postati član Tiens Kluba.POKLON SKRIPTA

Unapredite svoje zdravlje. Popuni kontakt prijavu dole sa naznakom u komentaru: POKLON SKRIPTA KLIKNI ZA KONTAKT FORMUComments