Interaktivna putujuća predstava-igraonica
Ova putujuća predstava-igraonica, utemeljena je na izviđačkom životu i programu! Vidimo, uočavamo i znamo da je, svugdje gdje je djeca gledaju, izvrsno primaju!


Putujuća predstava-igraonica zamišljena je kao jedinstvena cjelina s određenom tematikom (život u prirodi), sastavljena od
niza atraktivnih "sličica" (prikaza) i raznih igara, dakle, kao interaktivna u potpunosti. Tijekom predstave djeca skoro cijelo vrijeme u njoj aktivno sudjeluju.


Trajanje predstave je oko 45 – 50 minuta (ovisno o komunikaciji s publikom) za škole i oko 60 min za vrtiće.

Mogućnost vrlo lake prilagodbe kojem bilo većem prostoru ono je što krasi ovu predstavu i na taj način smo djeci i odraslima (pedagoškim djelatnicima) bliži, jednostavniji, štedimo im vrijeme.

Važno je napomenuti da predstavu-igraonicu izvodi jedan izvođač.

Opća je ocjena, nakon dosadašnjih izvedaba na SVIM mjestima i u SVIM gradovima/mjestima, da je predstava-igraonica izvrsno zamišljena i postavljena, te da polučuje vanserijski uspjeh kod djece, a i prosvjetnih djelatnika i odgojitelja.

Izvode se dvije različite predstave, jedna je prilagođena vrtićkom, a druga školskom uzrastu, uz dodatnu, treću predstavu - također za vrtićki uzrast:
  • za vrtiće i dječje rođendane, dob 4+: POTRAGA ZA MEDVJEDOM
  • za vrtiće i dječje rođendane, dob 4+: "Blago vile Zloćkice" (nova predstava)...
  • za škole, dob 7+: OVO JE SJAJNO!


Kontakt mobitel 091 363 99 42
P
OGLEDAJTE RUBRIKU
"NOVOSTI" I PRATITE PUT I USPJEHE OVE PREDSTAVE!!!