Links en Disclaimer


WEBSITE  Oud Berkel Rodenrijs

Oprichter en beheerder : Ed Jensen

De website met het grootste overzicht van Oud Berkel Rodenrijs via circa 2000 oude foto's, via 30 oude filmpjes en via vele verhalen en herinneringen uit het verleden.

FACEBOOK  Oud Berkel Rodenrijs


Oprichter  en beheerder : Marcel de Quelerij
Medebeheerder : Ruud Veldkamp

De Facebook-pagina van Oud Berkel Rodenrijs met zeer regelmatig oude foto's van mensen, gebouwen, gebieden en gebeurtenissen, met daarop het aanvullende commentaar van vele kenners!

Informatie op de website van de Historische Vereniging over de historie van Berkel en Rodenrijs, met ook verhalen en foto's.

Henk GroeneveldLeo Bolleboom en Ron Tousain met een aantal door hen geschreven boeken over de geschiedenis van en in Berkel en Rodenrijs.
De reeds lang bestaande krant van Lansingerland met recent plaatselijke nieuws


De andere gratis krant van Lansingerland met recent plaatselijk nieuws.
De superbronnen voor de aanlevering van foto's en teksten voor deze website, namelijk van links naar rechts
Aad van Herk, Ruud Veldkamp, Piet Bak, Jeanne Zonneveld en de vele, vele andere reageerders op deze website
en op de Facebookpagina van Oud Berkel Rodenrijs.
Waarvoor veel dank!Disclaimer
  Het is de beheerder van de website Oud Berkel Rodenrijs bekend dat er auteursrechten zouden kunnen gelden op de op deze website getoonde foto's.
  De beheerder zal foto's waarbij zekerheid bestaat dat het auteursrecht van toepassing is niet plaatsen, of trachten de eigenaar van de foto c.q. auteursrecht te benaderen voor toestemming voor vrije publicatie.
  Indien er onverhoopt foto's zijn of worden geplaatst waarop het auteursrecht van toepassing is en hiervoor (nog) geen toestemming is verkregen en/of de naam van de fotograaf c.q. auteursrechthouder niet bekend is, verzoekt de beheerder de eigenaar van het auteursrecht zich in verbinding te stellen met de beheerder.

  N.B. Auteursrecht is van toepassing op foto's tot 70 jaar na het overlijden van de maker van de foto. Indien de fotograaf niet bekend is, is deze termijn 70 jaar na het jaar waarin de foto (waarschijnlijk, ongeveer) is gemaakt.

  De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. De beheerder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door of in verband met het gebruik van de informatie op deze website. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies en u kunt er geen rechten aan ontlenen. Gebruikmaking van de geboden informatie is voor eigen risico van de gebruiker.

  Met betrekking tot de regels voor de bescherming van privacy is het onmogelijk om aan alle personen die eventueel op geplaatste foto's voorkomen persoonlijk toestemming te vragen; mocht u bezwaar hebben tegen afbeeldingen op deze site, bijvoorbeeld omdat u er zelf op staat of anderszins, neemt u dan contact op met de beheerder.