DE WEBSITE "OUD BERKEL RODENRIJS" GAAT VERDWIJNEN !!
                          
Deze website is gestart op 18 augustus 2014 via de Google-websitestructuur. Google heeft al enige tijd geleden aangegeven de ondersteuning aan deze structuur te beëindigen en heeft een nieuwe structuur ontwikkeld en aangeboden de oude websites om te zetten naar de nieuwe structuur.  Deze nieuwe structuur is echter beduidend minder flexibel en werk-intensiever. 

Afgezien daarvan is het resultaat van de overdracht van de oude naar de nieuwe structuur desastreus. Teksten en foto's komen op andere, verkeerde plekken terug, de tekst-structuur is chaotisch en ga zo maar door. Van de overgezette nieuwe structuur weer een mooie website maken, zeker van een zeer grote website als Oud Berkel Rodenrijs, zou vele, vele maanden werk zijn.
Dit ga ik als beheerder helaas niet meer doen. Na vele maanden werken aan de opzet, na 7 jaar (veel) beheer en onderhoud en na circa 70.000 bezoeken aan deze website waarop vele verhalen, feiten, filmpjes en circa 3.000 foto's van Berkel en Rodenrijs.
Tot uiterlijk september 2021 blijft deze website nog in de lucht, daarna is het helaas over en uit.

De Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs heeft, mede gezien de historisch belangrijke inhoud van deze website, aangeboden om alle pagina's om te zetten in pdf-structuur en dit op de (foto)collectiebank van de Historische Vereniging te plaatsen. Met dit ook intensieve project is men bezig maar nog (lang) niet gereed. 
U kunt reeds een kijkje nemen : https://hvbr.collectiebank.nl/

En waarom niet ook lid worden van de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs, met ieder kwartaal een mooi verenigingsblad vol met oude verhalen en foto's, en dat slechts voor 12,50 euro per jaar. Zie de HV-website: www.histverberkelenrodenrijs.nl

‘Wie het verleden vergeet, verliest de toekomst.’

Ed Jensen ; e.jensen@live.nl