Otac govori Svojoj djeci Ad Patrem, per Jesum, in Spiritu Sancto, cum Maria


Ova je stranica posvećena nebeskom Ocu. Prvenstveno se bavi objavama vezanih uz jednu malu redovnicu, majku Eugeniju Ravasio, kojoj se objavio Bog Otac. Jedinstvene su po tome što ih je Crkva nakon desetogodišnje istrage prihvatila kao autentične, tako da predstavljaju zaista nešto jedinstveno.

U Fatimi Djevica je pozvala troje djece da se predaju Ocu te da utješe žalosno Srce Očevo. Za nas, koji smo naviknuli doživljavati Boga Oca kao nekoga dalekoga, od čijega nas pravednoga gnjeva jedino štiti Isus i Marijin zagovor, ova poruka predstavlja sasvim novi jezik koji nas zaprepašćuje: prihvaćamo Sina koji je umro na križu, ali ožalošćeni Otac predstavlja nam apsurd.                                                                                                     

Objava je sadržana u djelu «Otac govori Svojoj djeci». To je poruka koja nadahnjuje, uzdiže nas iz mlakosti k revnosti i srdačnosti, potiče da se potpuno predamo Gospodinu. 

Mnogobrojna su svjedočanstva diljem svijeta onih koji nakon što su pročitali poruku napokon «otkrili» nježno Lice Očevo. 

Bog je u Starome Zavjetu govorio kroz ljude koje je odabrao kako bi prenijeli Njegovu volju Njegovom narodu, koji je skrenuo s pravoga puta koji je Gospodin zacrtao po Mojsiju.                                                                 

Nisu li danas više nego ikada potrebni Gospodinovi proroci kako bi vratili Njegov narod na put koji je on Osobno pokazao prije 2000 godina?

 

Izgubljeni sin   (Luka 15;11 - 15;32)

I nastavi: "Čovjek neki imao dva sina. 12Mlađi reče ocu: 'Oče, daj mi dio dobara koji mi pripada.' I razdijeli im imanje. 13Nakon nekoliko dana mlađi sin pokupi sve, otputova u daleku zemlju i ondje potrati svoja dobra živeći razvratno."

14"Kad sve potroši, nasta ljuta glad u onoj zemlji te on poče oskudijevati. 15Ode i pribi se kod jednoga žitelja u onoj zemlji. On ga posla na svoja polja pasti svinje. 16Želio se nasititi rogačima što su ih jele svinje, ali mu ih nitko nije davao." 17"Došavši k sebi, reče: 'Koliki najamnici oca moga imaju kruha napretek, a ja ovdje umirem od gladi! 18Ustat ću, poći svomu ocu i reći mu: 'Oče, sagriješih protiv Neba i pred tobom! 19Nisam više dostojan zvati se sinom tvojim. Primi me kao jednog od svojih najamnika.'"

 20"Usta i pođe svom ocu. Dok je još bio daleko, njegov ga otac ugleda, ganu se, potrča, pade mu oko vrata i izljubi ga. 21A sin će mu: 'Oče! Sagriješih protiv Neba i pred tobom! Nisam više dostojan zvati se sinom tvojim.' 22A otac reče slugama: 'Brzo iznesite haljinu najljepšu i obucite ga! Stavite mu prsten na ruku i obuću na noge! 23Tele ugojeno dovedite i zakoljite, pa da se pogostimo i proveselimo 24jer sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!' I stadoše se veseliti."

 25"A stariji mu sin bijaše u polju. Kad se na povratku približio kući, začu svirku i igru 26pa dozva jednoga slugu da se raspita što je to. 27A ovaj će mu: 'Došao tvoj brat pa otac tvoj zakla tele ugojeno što sina zdrava dočeka.' 28A on se rasrdi i ne htjede ući. Otac tada iziđe i stane ga nagovarati. 29A on će ocu: 'Evo toliko ti godina služim i nikada ne prestupih tvoju zapovijed, a nikad mi ni jareta nisi dao da se s prijateljima proveselim.

 30A kada dođe ovaj sin tvoj koji s bludnicama proždrije tvoje imanje, ti mu zakla ugojeno tele.' 31Nato će mu otac: 'Sinko, ti si uvijek sa mnom i sve moje - tvoje je. 32No trebalo se veseliti i radovati jer ovaj brat tvoj bijaše mrtav i oživje, izgubljen i nađe se!'"

 

Ovdje možete skinuti biografija majke Eugenije u pdf formatu

(You can read here the biography of mother Eugenia in pdf form)  

Život za slavu Očevu (Biography of mother Eugenia in Croatian)

Per la gloria del Padre (Biography of mother Eugenia in Italian) 

 

 

                                Poruku možete ovdje pročitati

(You can read here the Message)

                                         Hrvatski  English

 

Molitve Ocu

Poveznice i kontakti (Links)

Dodatni sadržaj (Downloads)