Oslo Prosjektrom - Platous gate 18 0191 Oslo


Aleksandra Misztur 
Solo Show 
Om kunstneren: 
77 MA Kunst (2003) PhD Kunst (2021) 
Siden debuten i 2003 har hun hatt separatutstillinger og kollektivutstillinger i Europa. Hun har flere ganger vært involvert i artist-in-residence programmer. 

Aleksandra Misztur arbeider parallellt som billedkunstner og interdisiplinær kunstner. Misztur fokuserer ofte på ideen om personlig identitet, sexualitet og metafysikk i sine arbeider. Dette kommer av nøyaktige og skarpe observasjoner av henne selv og samfunnet. Hennes enestående evne er basert på transformasjonen av disse ideene til dynamiske og essensielle malerier, tegninger, installasjoner og fotografier - sterke bilder med sterkt innhold. 

Kunstneren er tilgjengelig på instagram: @aleksandramisztur 
Salg eller kunstnerisk samarbeid: aleksandramisztur@gmail.com 
tlf 99876180

PhD i Kunst – utstilling av Aleksandra Misztur 

Installasjonen er en metafysisk og poetisk visjon av de interpenetrerende verdenene. Vrangforestillinger, illusjoner, søvn, våkne, liv og død. Sammensatt av tilsynelatende inkompatible elementer, noen ganger hvisker, noen  ganger skriker tegner bildet mitt. Registrer minner, opplevelser, viktige og tilfeldig huskede elementer. Tolkning av verden, mulig takket være prosessen med å skape kunst, muliggjør oppretting av parallelle verdener. Disse verdenene styres av individuelle regler, strukturen vi definerer oss selv for, og som viser sannheten om oss. 
Kunst er en opplevelse av transformasjon og en transformasjon av opplevelse. Jeg observerer, behandler og formulerer en ny virkelighet - privat og intim. Jeg leter etter symboler, betydninger og meldinger. Inspirasjon kan være hva som helst. Drømmer smelter sammen med virkeligheten, livet med døden, ekte med illusjonen. 

Installasjonen inneholder: 
mer enn 58 akryl malerier på canvas 
mer enn 22 pastelltegninger på papir 
mer enn 7 akryl malerier på papir 
mer enn17 fotografier gjenstander 

I sammensetningen av kunst elementer i rommet vil vi oppleve orden og klarhet, gjennom kondens, for å fullføre kaos. Alle disse stadiene danner en vanlig sak - en metafysisk visjon av verden fra mitt individuelle og unike synspunkt.

NB:  
Utstillingen kan sees som vindusutstilling pga smittevernreglerne. 
Har du spørsmål, ta direkte kontakt med kunstneren på e-post eller telefon:
aleksandramisztur@gmail.com 
tlf 99876180
.

Oslo Prosjektrom

Platous gate 18, 0191 Oslo


Tlf +4799322597

osloprosjektrom@osloprosjektrom.no   www.osloprosjektrom.no

Comments