Nyheter og utstillingsplaner i Oslo Prosjektrom

From Triangle

Østlig tankegang møter nordisk vinter lys i hypnotisk papir rendering


Jingxin Geng

 

Utstillingsperiode: 21.09 - 08.10.2017

Åpningstider: torsdag kl 15 - 19, lørdag - søndag kl 12 - 16

Velkommen til åpning 19.9. kl 18.00

 

Jingxin Geng er en kunstner som bruker repetisjon som en måte å uttrykke seg på. Hennes papirkollasjer og tegninger begynner ofte med en enkelt form, som repeteres og kombineres til den blir til noe større, noe som gjør at verkene hennes virker organiske og massive. Repetisjoner er en viktig del i hennes arbeider,  og hun erkjenner den som er måte hun kan se vår verden og eksistens på.

 

I utstillingen “From Triangle” i Oslo Prosjektrom viser  Jingxin en samling av ferske papirkollasjer og tegninger. Arbeidene fremstår som abstrakte organiske mønstre, formet av triangler som et basiselement. Hver kollasje er sammensatt av tre lag hvitt tegnepapir med utskjærte mønstere. Lys skaper nye detaljer i verket og gir det mer mangfold i dybde, nivå og rom. Kunstneren sier hennes arbeider “kommer til live når lys får leke med skyggene i verket”

 Jingxin er fra Kina men med fast bopel i Norge. Hun har sin kunstutdanning fra Beijing og Kunstakademiet i Oslo, hvor hun fullførte sin

Master i billedkunst i 2008.


Kollasjene hennes er med på den årlige utstillingen “Paper.Supreme”, som for tiden reiser rundt og stilles ut i Shanghai, Beijing og fem andre byer i Kina.

 

Utstillingen “From Triangle” åpner den 21. September, kl 18:00, i Oslo Prosjektrom, Platous gate 18. Kunstneren er tilstede både på åpningen og i utstillingsperioden der hun gjerne snakker om arbeidene sine med alle som har lyst til å vite mer.

 

For mer informasjon kan du gå til https://www.facebook.com/events/1418315754948489/ eller www.osloprosjektrom.no

  

Kontaktinformasjon:

Oslo Prosjektrom

Platous gate 18

tlf: +47 993 22 597

osloprosjektrom@osloprosjektrom.no

www.osloprosjektrom.no

 

For visning utenom åpningstid, kontakt galleriet eller ring +47 984 65 850


SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Comments