Nyheter og utstillingsplaner


Fun City

med
 JameOne 
Maleri / installasjon 

30.4.-20.5.2015
torsd kl 15-19 lørd/sønd kl 12-16

Velkommen til vernissage 30.4. kl 18JameOne (1971) bor og arbeider i Oslo og har holdt på med graffiti i snart 30 år. Han bruker teknikker som spraymaling, akryl og tusj på lerret.

Tittelen på utstillingen «Fun City» refererer til den første graffitipiecen kunstneren så - eller i hvert fall la merke til, og passer godt til bildene han maler i dag. Arbeidene som vises på denne utstillingen kan beskjrives som abstrakt graffiti, kalligrafi og skriblerier blandet med det figurative,  og har sterke referanser til oppveksten i en drabantby med en miks av blokker, asfalt og skog - og senere t-banen til sentrum og de andre linjene rundt i byen. Dette er en utstilling der mange vil kjenne seg igjen!

Kunstneren har bred utstillingserfaring fra både separat- og gruppeutstillinger, har avholdt en rekke workshops og foredrag i inn- og utland, og har gjort ulike utsmykningsoppdrag både for KORO og andre offentlige og private aktører i hele Norge.

JameOne er representert i mange ulike publikasjoner, både i- og utenfor Norge og gav selv ut Norges første graffitifanzine i perioden 1992-96.

Du finner en fullstendig vitaeliste og flere bilder  her:

http://osloprosjektrom.blogspot.no/ 
http://www.jameone.no/


Kontaktinformasjon Oslo Prosjektrom:

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Comments