Αρχική σελίδα

Ενδοσκοπήσεις μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγος, φάρυγγος, λάρυγγος, ΓΟΠ.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες ΩΡΛ ιατρείου, νοσήματα, και ιατρικά θέματα, στην επίσημη σελίδα    www.orlkarelas.gr

ΩΡΛ Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλίας - Καρδίτσα  Τρίκαλα  Λάρισα  Βόλος

 


Κάνετε κλίκ σε ότι σας ενδιαφέρει.

Λάμπρος Καρελάς
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου
Ειδικευθείς στην ΩΡΛ Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών
Μετεκπαιδευθείς στη Δυτική Γερμανία HNO Κλινική του Πανεπιστημίου Ερλάνγκεν Νυρεμβέργη
Ν.χαρίτου 7 Καρδίτσα τηλ 2441029674


Κάνετε κλίκ σε ότι σας ενδιαφέρει

Υπηρεσίες - τμήματα - εργαστήρια του ιατρείου-- ΩΡΛ Παίδων Ακουολογία

-- Νευροωτολογία, Εμβοές, Ίλιγγος

-- Αλλεργική ρινίτιδα, test αλλεργίας

-- Ενδοσκόπιση μύτης, φάρυγγα, λάρυγγα.

-- Φωνιατρική (πολύποδας λάρυγγα)

-- Ροχαλητό Άπνοια Κρυο Ηλεκτρο Χειρουργική

-- Καταδυτική ΩΡΛ Ιατρική

-- Ρινοπλαστική Ωτοπλαστική

-- ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΩΤΙΤΙΔΑΣΓεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1955 και μεγάλωσα στην Καρδίτσα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσα τις γυμνασιακές μου σπουδές. Συνέχισα το 1973 τις Πανεπιστημιακές μου σπουδές στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά εισαγωγικές εξετάσεις από όπου αποφοίτησα το 1979 με το βαθμό ''ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ''. Υπηρέτησα στο Αγροτικό Ιατρείο Φαναρίου και μετά ως ιατρός στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Αρχισα την ειδικοτητά μου στο Νοσοκομείο Λάρισας και την τελείωσα το 1987 στην ΩΡΛ Κλινική του ''Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών'' στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να ειδικευτώ και να αποκτήσω πλουσιότατη εμπειρία πάνω σε όλους τους τομείς της ΩΡΛγίας και μάλιστα στην Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου υπό τον Καθηγητή Γ.Αδαμόπουλο, στην Ωτοχειρουργική υπό τον Καθηγητή Ε.Φερεκύδη και στην Ακοολογία Νευροωτολογία υπό τον Καθηγητή Κ.Παπαφράγκου και Σ.Κορρέ.

Όλο το μετέπειτα διάστημα μέχρι και σήμερα διατηρώ Ιατρείο και παρακολουθώ στενά όλες τις εξελίξεις της ειδικότητάς μου και της επιστήμης, συμμετέχοντας σε σημαντικό αριθμό συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλα πρωτοπόρα κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού, εφαρμόζοντας εν συνεχεία με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια τις νέες γνώσεις και χειρουργικές τεχνικές.

Στα πλαίσια αυτά έκανα μετεκπαίδευση στη Δυτ.Γερμανία συμμετέχοντας στις εργασίες της HNO Κλινικής του Πανεπιστημίου Ερλάνγκεν Νυρεμβέργη.

Διετέλεσα Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος της κλινικής Νικολάου και επιστημονικός συνεργάτης της ΩΡΛ κλινικής Αλέξη στα Τρίκαλα.

Είμαι επιστημονικός συνεργάτης του ''ΙΑΣΩ Θεσσαλίας'', και του ''Κυανούς Σταυρός EUROMEDICA'' στη Λάρισα.

Εκτός του ιατρείου μου δημιούργησα και οργάνωσα δύο ιατρικά κέντρα υψηλής τεχνολογίας, το ένα ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ και το άλλο ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Έχοντας ανθρωποκεντρική αντίληψη και φιλοσοφία, ανέπτυξα κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Μεταξύ των άλλων διετέλεσα, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών φοιτητών, Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτικών Γιατρών Καρδίτσας, και ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.
Φωτογραφίες ιατρείουΩΡΛ ιατρείο

Ενδοσκοπήσεις μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγος, φάρυγγος, λάρυγγος, ΓΟΠ.Το ιατρείο βρίσκεται στην Καρδίτσα Ν.Χαρίτου 7, στεγάζεται σε χώρο 150τ.μ, καί αποτελείται από, δυο γραφεία, την εξεταστική αίθουσα, την αίθουσα του Χειρουργείου καί Ενδοσκοπήσεων, την αίθουσα του Ακουολογικού και του εργαστηρίου Ιλίγγου - Νευροωτολογίας.
Τα τελευταία χρόνια η με ταχύτατους ρυθμούς εξέλιξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας, οδήγησε στην κατασκευή ιατρικών μηχανημάτων τα οποία διευκολύνουν την καθημέρα ιατρική πράξη και εξελίσσουν περαιτέρω την ιατρική επιστήμη. Πολύτιμα διαγνωστικά μηχανήματα (Ακουστικά προκλητά δυναμικά, Ωτοακουστικές εκπομπές ''ΟΑΕs'', Νυσταγμογραφία), ελέγχουν δύσκολες περιοχές ενώ σύγχρονες χειρουργικές συσκευές και εργαλεία συντομεύουν τον χειρουργικό χρόνο και επεμβαίνοντας ελάχιστα, θεραπεύουν ανώδυνα και με ασφάλεια, παθολογικές καταστάσεις σε δυσπρόσιτα σημεία του ανθρωπίνου σώματος (Ενδοσκοπική χειρουργική, Ηλεκτροχειρουργική με Ραδιοσυχνότητες, χρήση Laser, αλλά και Υπερήχων)
Ετσι η ωτορινολαρυγγολογία έκανε άλματα και αναδείχτηκε σε κορυφαία ειδικότητα, αφού εκτός των άλλων, απέκτησε πολύπλοκο και ως εκ τούτου ακριβό διαγνωστικό και χειρουργικό εξοπλισμό.
Το ιατρείο διαθέτει όλον αυτόν τον σύγχρονο εξοπλισμό.
Στο ιατρείο εκπαιδεύεται και ο Ιωάννης Καρελάς γιός του γιατρού, πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πάτρας, ειδικευόμενος ΩΡΛ. ΩΡΛ Καρδίτσα (ωριλα, ωρυλα) Ιατρικό κέντρο

Ο γιατρός είναι μέλος των Εταιρειών.


•Της Πανελλήνιας εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

•Της Πανελλήνιας Ιατρικής Ακουολογικής Νευροωτολογικής Εταιρείας.

•Της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών

•Της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας

•Της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών

•Της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

•Της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής

•Της Ελληνικής εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

•Της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
  European Academy of Facial Plastic Surgery, «Josef Society»


ΩΡΛ Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλίας - Καρδίτσα  Τρίκαλα  Λάρισα  ΒόλοςΩΡΛ ιατρείο, Υπηρεσίες - τμήματα - εργαστήρια
Παιδο ΩΡΛ, Παιδο ακουολογία, Νευροωτολογία, Ακουολογία, Εμβοές, Ίλιγγος, Αλλεργική ρινίτιδα, test αλλεργίας, Ενδοσκόπιση μύτης φάρυγγα λάρυγγα, Ενδοσκοπική χειρουργική, χειρουργική με Ραδιοσυχνότητες, Laser, Υπερήχους, Φωνιατρική πολύποδας λάρυγγα, Ροχαλητό άπνοια Ραδιοσυχνότητες, ΩΡΛ Ιατρική Καταδύσεων, Ρινοπλαστική Ωτοπλαστική, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΩΤΙΤΙΔΑΣ, Διαγνωστικές εξετάσεις παιδιών, Απλή ωτοσκόπηση, Ωτοσκόπηση υπό πίεση(Single), Videoωτοσκόπιση, Ωτοσκόπηση με μικροσκόπιο, Ενδοσκόπιση μύτης λαιμού, Ενδοσκόπιση για κρεατάκια,  Παιδο ΩΡΛ, Παιδο ακουολογία, Διερεύνηση και μελέτη της παιδικής βαρηκοΐας, Ακουολογικές εξετάσεις παιδιών, Παιδικό Ακοόγραμμα, Παιχνιδοακουομετρία, Τυμπανόγραμμα, Τυμπανομετρία, Ωτοακουστικές εκπομπές (ΟΑΕς ), Ακουστικά προκλητά δυναμικά, Νυσταγμογραφία, Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογία, ωτίτιδα, ρινίτιδα, αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, ατρησία του λάρυγγα, η ατρησία των ρινικών χοανών, η ατρησία των έξω ακουστικών πόρων, η απλασία η υποπλασία πτερυγίων, η συγγενής βαρηκοΐα, η υπερωϊοσχιστία (λαγώχειλο - λυκόστομα), Χειρουργικές επεμβάσεις σε μικρά παιδιά, αμυγδαλεκτομή, αδενοειδεκτομή (κρεατάκια), μυριγγοτομή (αφαίρεση υγρού από το αυτί με παρακέντηση τυμπάνου και σωληνάκια),  αποκατάσταση σχιστιών (λαγώχειλο και λυκόστομα), κύστη Θυρεογλωσσικού πόρου - συρίγγιο, αφεστώτα ώτα (πεταχτά αυτιά) Ωτοπλαστική, βατράχιο(κύστη σιελογόνων αδένων στο έδαφος του στόματος), βραχύ(κοντό) χαλινό γλώσσας και χείλους, τραύματα γλώσσας, μύτης, πτερυγίων αυτιών, ξένα σώματα στόματος, μύτης, αυτιών, οισοφάγου και τραχείας
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΙΩΝ   
Βαρηκοΐα, Εμβοές, Ίλιγγος, ίλιγγος θέσης, Παιδική βαρηκοΐα, Ωτίτιδα στα παιδιά, Μέση ωτίτιδα, Εκκριτική ωτίτιδα, Εξωτερική ωτίτιδα, Χρόνια μέση ωτίτιδα, Χολοστεάτωμα, Συμφυτική ωτίτιδα, Ρήξη τυμπανικού υμένα (διάτρηση, ή τρύπα στο τύμπανο), Βουλωμένα αυτιά, Εξωτερική ωτίτιδα, Νόσος του Meniere, Αιθουσαία νευρωνίτιδα, Λαβυρινθίτιδα, Ακουστικό νευρίνωμα, Περιλεμφικό συρίγγιο, Αιθουσαία ημικρανία, Ανεπάρκεια σπονδυλοβασικής, Αυχενικό σύνδρομο, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Γήρανση ζάλη και ίλιγγος, Ζάλη ανισορροπία αστάθεια,
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΛΑΡΥΓΓΟΣ
Πολύποδας λάρυγγα, όζοι, κάλοι κομβία των αοιδών (τραγουδιστών)
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΥΤΗΣ
Βουλωμένη μύτη, Χρόνια ρινίτιδα, Υπερτροφία κογχών, Υπερτροφία κογχών στα παιδιά, Σκολίωση διαφράγματος, Εγχείρηση διαφράγματος, Αλλεργική ρινίτιδα test, Ροχαλητό, Αποφρακτική υπνική άπνοια
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
ΕΡΠΗΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, Ερπητική ουλοστοματίτιδα
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΦΑΡΥΓΓΟΣ
Αμυγδαλές, κρεατάκια, Υπερτροφία αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), Εγχείρηση αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, Αμυγδαλίτιδα, Φαρυγγίτιδα, πονόλαιμος, Αμυγδαλεκτομή, ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΡΠΗΤΙΚΗ ΚΥΝΑΓΧΗ, Λοιμώδης μονοπυρήνωση, Ροχαλητό, Υπνική άπνοια
Κέντρο μελέτης εμβοών ιλίγγου

Κέντρο μελέτης εμβοών

 

 Κάθε ίλιγγος χρειάζεται Ωτορινολαρυγγολόγο και μάλλιστα επειγόντως

 Έλεγχος ιλλίγου με νυσταγμογράφημα

• Ο δεκάλογος των γιατρών για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των εμβοών.

 Οι εμβοές και το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης και αντιμετώπισης των εμβοών


Αλλεργικά tests

 
 
Ο γιατρός έχει εκπαιδευτεί στη διερεύνηση και αντιμετώπιση του αλλεργικού ασθενούς.
 
 
 
 

Αλλεργικά τέστ

Ο γιατρός είναι  μέλος των Εταιρειών.
 
•Της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών
•Της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας
Εργαστήριο ενδοσκοπήσεων

 
 

 
 ΤΕΛΟΣ τα κλάματαΩτορινολαρυγγολογία Παίδων

Γρήγορη και άμεση ενδοσκόπηση του τυμπάνου σε δευτερόλεπτα για να μην κλάψη το παιδί και μετά προβολή του υπό μεγάλη μεγέθυνση σε οθόνη για λεπτομερή ανάλυση, μελέτη και εκτύπωση. 

 Videoωτοσκόπιση
ΒΙΝΤΕΟ - ΩΤΟΣΚΟΠΙΣΗΩτοσκόπιση με ψυχρό φωτισμό και μεγέθυνση (λούπες)
 
Σήμερα πλέον χρησιμοποιούμε ωτοσκόπια με ψυχρό φωτισμό, που είναι ισχυρός και μοιάζει ποιό πολύ με το φυσικό φώς. Ο καλός φωτισμός είναι το Α και το Ω της καλής ωτοσκόπισης. Η χρήση μεγέθυνσης βοηθάει ακόμη περισσότερο.
Εμείς στο ιατρείο, στην ωτοσκόπιση αλλά και σε όλες τις ιατρικές πράξεις και χειρουργεία χρησιμοποιούμε μετωπιαίο φωτισμό με μεγέθυνση (λούπες), ένα σύγρονο εργαλείο που έχει τα πλεονεκτήματα του χειρουργικού μικροσκοπίου και είναι φορητό.
Μας είναι αδιανόητο να κάνουμε σήμερα ιατρικές πράξεις χωρίς τη βοήθεια αυτού του εργαλείου.    
 


Οξεία μέση ωτίτιδα, ωτοσκόπιση

• Κάθε κοκκίνισμα του τυμπάνου δεν είναι ωτίτιδα, αλλά και κάθε ωτίτιδα δεν θέλει αντιβίωση.

Το ερύθημα του τυμπάνου, η μυριγγίτιδα, και η συλλογή διαφανούς υγρού, δεν αποτελούν οξεία μέση ωτίτιδα, και δεν χορηγείται αντιβίωση.
 
• Σε υγιή παιδιά άνω των δυο ετών, με οξεία μέση ωτίτιδα και ήπιο πόνο και πυρετό, δεν χορηγείται αντιβίωση.
 
 
Μπορεί να βαθμολογηθεί η βαρύτητα της ωτίτιδας του παιδιού σας γιατί μπορεί να μην χρειάζεται αντιβίωση


Μοντέρνα ανώδυνη πλαστική ρινικού διαφράγματος.

 
Φύλλο απορροφήσιμου υλικού PDS flexible plate
 
• Μεμβράνη - φύλλο από αποροφήσιμο υλικό (PDS) για την αποκατάσταση και των πιο δύσκολων περιπτώσεων στραβού ρινικού διαφράγματος.
 
• Αποροφήσιμο ράμμα αντί της επώδυνης  γάζας- φόβητρο στη μύτη των ασθενών.Χειρουργικές Επεμβάσεις

Χειρουργείο αμυγδαλές, κρεατάκια, σωληνάκια, ρινικό διάφραγμα, πολύποδες ρινός, πολύποδας λάρυγγος,  ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, τυμπανοπλαστική.

Οι υπερτροφικές αδενοειδείς εκβλαστήσεις, θα πρέπει να μικραίνουν με τη χρήση ενδορρινικών τοπικών κορτικοστεροειδών και χορήγηση αντιβιοτικού  για 3-6 εβδομάδες. Αν δεν εχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να γίνεται αδενοειδεκτομή

Μάθετε, Τα νεώτερα δεδομένα στην αντιμετώπιση της υπερτροφίας των αμυγδαλών και των αδενοειδών εκβλαστήσεων, και αποφύγετε την εγχείρηση

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΗ αισιοδοξία είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για καλύτερη πρόγνωση σε κάθε πάθηση.
Ότι η αισιoδoξία απoτελεί μια κατ’ εξoχήν βoηθητική για τoν oργανισμό ψυχική κατάσταση δεν απoτελεί μιαν έκφραση ευσεβoύς πόθoυ, αλλά μιαν αναμφισβήτητη πραγματικότητα πoυ μπoρεί να απoδειχθεί με τις τελευταίες έρευνες της ιατρικής επιστήμης. Η αισιoδoξία εμπεριέχει την ελπίδα, δημιoυργεί μια καλή διάθεση και ηρεμία πoυ επιτρέπει στoν oργανισμό να λειτoυργεί με oμαλό ρυθμό. Αν αντί της αισιoδoξίας υπάρχει άγχoς, δηλαδή αγωνία και ένταση, είναι φυσικό να αναστατώνoνται oι σωματικές λειτoυργίες, να αρχίζoυν νευρoφυτικές και oρμoνικές διαταραχές και να μην μπoρεί να oργανωθεί μια απoτελεσματική άμυνα έναντι μιας νόσoυ. Αν πάλι υπάρχει απαισιoδoξία, έλλειψη ψυχικoύ σθένoυς, αυτό δημιoυργεί ως αντίκτυπo μιαν υπoτoνία όλων των συστημάτων, υπoλειτoυργεί όλη η ανθρώπινη μηχανή ―ψυχική και σωματική― και χάνει τις δυνάμεις της για αντιμετώπιση των εχθρικών πρoς την υγεία στoιχείων.

Η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη στον γιατρό σας είναι τα κλειδιά της καλής σας υγείας.ΠΡΟΣΟΧΗ
Το περιεχόμενο των σελίδων είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.Δημοσιεύτηκε από τον χρήστηΙπποκράτειος όρκοςΒΟΛΟΣ ΩΡΛ ΒΟΛΟΣ ΩΡΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΩΡΛ ΤΡΙΚΑΛΑ ΩΡΛ ΛΑΡΙΣΑ ΩΡΛ ΒΟΛΟΣ ΩΡΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΩΡΛ ΩΡΙΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΩΡΙΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΩΡΙΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΩΡΙΛΑ ΒΟΛΟΣ ΩΡΙΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΩΡΙΛΑ ΩΡΥΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΩΡΥΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΩΡΥΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΩΡΥΛΑ ΒΟΛΟΣ ΩΡΥΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΩΡΥΛΑ ΩΡΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΩΡΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΩΡΛ ΒΟΛΟΥ ΩΡΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΩΡΛ ΩΡΛ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΩΡΛ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ ΩΡΛ ΚΑΡΕΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΩΡΛ ΚΑΡΕΛΑΣ γιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος  γιατροί ΩΡΛ Ωτορινολαρυγγολόγοι ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ γιατροί ΩΡΛ Ωτορινολαρυγγολόγοι ΤΡΙΚΑΛΩΝ γιατροί ΩΡΛ Ωτορινολαρυγγολόγοι ΛΑΡΙΣΑΣ γιατροί ΩΡΛ Ωτορινολαρυγγολόγοι ΒΟΛΟΥ  γιατροί ΩΡΛ Ωτορινολαρυγγολόγοι ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ karelas-otorinolaryggologos-karelas-orl-karelas-orl-karditsa-orl-karelas-karditsa-karelas-otorinolaryggologos-karditsa-otorinolaryggologos γιατρός ΩΡΛ ΒΟΛΟΥ  ΩΡΛ ΒΟΛΟΥ ΩΡΛ γιατροί
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του κ. Λάμπρου Ι. Καρελά.
© 2012 Λάμπρος Ι. Καρελάς                                                                                                                                                                                          lkarelas@yahoo.gr