LIFESTYLEMARKT @ Yoga Festival
zondag 16 juni 2019 | LEIDEN 

11.00 tot 17.00 uur
MUSEUMTUIN VOLKENKUNDE, LEIDEN

entree:
markt & yogi square    gratis!
lessen                 passe-partout koop je
                       hier!
activiteiten           aparte betaling

Dit jaar slaan Yoga Festival Leiden en ORIGINAL market de handen ineen om samen een event neer te zetten wat draait om bewust leven. Maak er een ultieme zen-dag van met een dagticket voor het festival waarbij je toegang hebt tot alle activiteiten, of kom alleen een rondje struinen langs de fijne kraampjes.


PROGRAMMA
Met een ticket voor het festival kun je de hele dag door diverse yogalessen volgen in verschillende stijlen op meerdere plekken in en om het museum. Daarnaast is er tijd om te chillen in de tuin met een heerlijk hapje en drankje (natuurlijk biologisch!) en kun je lekker shoppen bij de kraampjes met bijzondere producten waar je blij van wordt.

ASSORTIMENT
We zoeken standhouders met producten die bij het publiek van het festival passen. Dit hoeven niet per se yogaspullen te zijn, ook mooie handgemaakte producten, vintage, fair trade artikelen, huisgemaakte (gezonde) lekkernijen, duurzame woonaccessoires en fijne kleding kunnen hierbij passen. Op basis van jouw aanmelding wordt gekeken of dit past in het festivalconcept.


STANDPRIJZEN*
grote kraam (4 meter) | € 67,50
kleine kraam (2 meter) | € 47,50
grote grondplek (10 m2) | € 57,50
kleine grondplek (5 m2) | € 37,50
horecagrondplek | in overleg
stroom (eigen groep 220V max 3600W) € 30

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

NB. De locatie van de markt hangt af van de hoeveelheid kramen!

LINKSaanmelden_Leiden