SAIL market zondag 29 juli 2018 | LEIDEN

11.00 tot 17.00 uur
Herengracht (bij oude Haven), LEIDEN

beschikbare kramen:    50
entree:                gratis!


Tijdens Sail Leiden 2018 zullen de schepen afmeren aan kades in de binnenstad vanaf de Morspoort tot aan de Zijlpoort. Een looproute, de ‘Blauwe Meander’ zal bezoekers vanaf het station langs de schepen leiden. Op verschillende plekken langs de route zullen markten, optredens, buurtacties en (culturele) activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden. Het gebied rondom de Zijlpoort zal het hart van de manifestatie vormen.

Speciaal voor Sail Leiden organiseert ORIGINAL market de SAIL Market; wat staat voor uniek, authentiek, origineel en altijd met een mooi verhaal. Veel van onze verkopers komen uit Leiden en de regio. Struin langs de kraampjes en ontdek onze bijzondere producten, net even anders dan anders!

ASSORTIMENT
Op deze markt bieden we graag een afwisselende mix van producten 'met een verhaal'; van handmade en vintage tot duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp en fair trade ingekocht. In het bijzonder zijn ambachtelijke en streekproducten welkom, en natuurlijk alles 'ORIGINAL' wat een link heeft met nautica!

STANDPRIJZEN*
grote kraam (4 meter) | € 55
kleine kraam (2 meter) | € 40
grote grondplek (10 m2) | € 45
kleine grondplek (5 m2) | € 30

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

LINKS

aanmelden_Leiden