PRAKTISCHE INFO ORIGINAL @ Bevrijdingsfestival 

TIJDSCHEMA
09.00         terrein open: uitladen en parkeren
11.00         het terrein moet autovrij zijn
11.00 - 12.30 inrichten stands
12.30 – 19.00 markt
19.00         start inpakken
19.30         auto's tot aan nooduitgang (zie kaart) voor inladen
20.30         alle stands dienen leeg te zijn

LOCATIE & LADEN / LOSSEN
Aanrijden gaat bij opbouw via de hoofdingang, navigeren naar: Kievitslaan 25 Rotterdam [zie kaart]

Houd er rekening mee dat het festival zelf tot 23.00 uur en de markt tot 19.00 uur. Wil je na 19.30 uur je spullen weer inladen, dan kun je uit veiligheidsredenen niet met de auto het terrein op, omdat er nog veel bezoekers rondlopen. Auto's kunnen tot aan de nooduitgang komen, zie kaartje.
Wij hebben karretjes beschikbaar en kunnen evt zelf ook helpen met sjouwen / toezicht houden.

Plattegrond locatie markt (roze) + op- en afbouwroutes (oranje)
klik op de afbeelding voor een vergroting in PDF:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxvcmlnaW5hbHZpbnRhZ2VoYW5kbWFkZXxneDoyMzAyMzQ4MTNhNjBhYTY5

AUTO PARKEREN & OV
Rotterdam centrum is betaald parkeren. Kijk op www.parkereninrotterdam.nl voor nabijgelegen parkeergarages of bekijk de plattegrond parkeertarieven straatparkeren.

Kom je met het OV? Kijk op de site van het Bevrijdingsfestival >


PRAKTISCHE REGELS TIJDENS DE MARKT
-   Je mag tot max. 50 cm voor de stand spullen uitstallen en ook spullen aan de bovenkant in de 
    kraam bevestigen. Als je ruimte hebt naast je kraam mag je hier ook -in overleg met buren-           spullen plaatsen als een kledingrek etc. 
-   Het is niet toegestaan om van kraam te ruilen of je kraam te verplaatsen. 
-   Het is niet toegestaan om de luifel van je kraam te verwijderen. 
-   Het is niet toegestaan om muziek te draaien bij je stand.
-   Vanaf 19.00 uur en niet eerder mag je beginnen met inpakken / opruimen van je stand, tenzij 
    anders aangegeven door de organisatie (bijv. vanwege weersomstandigheden). 


OVERIGE INFO

afval
Eventueel afval dien je zelf mee te nemen of weg te gooien in de afvalbakken die op het festivalterrein te vinden zijn. Laat je kraam netjes achter. 

catering
Op het festivalterrein bevindt zich een foodcourt, hier kan enkel met munten worden betaald die bij de muntenkassa's verkrijgbaar zijn. De munten kun je zowel contant als met pin betalen. 

contant geld / pinnen
Voor hen die geen pinautomaat mee hebben: zorg voor voldoende wisselgeld! Het is niet mogelijk te wisselen op de locatie. Dichtstbijzijnde pinautomaat zit in het Erasmus MC [zie kaart] tegenover het festivalterrein. Het festival zet voor de horeca munten in, let op; deze kunnen wij niet innemen. 

elektra
Voor wie stroom bij z'n kraam heeft geboekt is 1 aansluitpunt beschikbaar, deze kan tot 20 meter buiten je kraam liggen. Neem dus zelf een haspel of verlengsnoer mee, sowieso als je meerdere apparaten wilt aansluiten. Een gedeelde groep heeft dus 1 aansluitpunt samen met een buurman/vrouw.

kraam 
Zie hier voor exacte kraamafmetingen. Alle kramen worden los van elkaar geplaatst (dus niet geschakeld), eventueel kun je de planken er uit halen en achter de kraam neerzetten.

reservering annuleren
Tot 14 dagen voor de markt kun je je reservering per e-mail kosteloos annuleren. Eventuele overgemaakte deelnamekosten worden teruggestort. Na die termijn blijven deelnamekosten verschuldigd.

stoelen
Vergeet niet een (klap-)stoel mee te nemen tegen vermoeide benen, deze zijn niet op de locatie te leen.

slecht weer
Wordt er regen voorspeld, neem dan zelf zeilen mee om je waren te beschermen. De kramen staan niet geschakeld, dus je kunt deze aan de zij- en achterkant dichtmaken.

toiletten
Op het festivalterrein bevinden zich meerdere punten waar toiletten te vinden zijn. Per stand worden max. 2 bandjes verstrekt waarmee je gratis gebruik kunt maken van de toiletten.

te laat
Als je 30 minuten voor aanvang van de markt zonder bericht nog niet aanwezig bent, kunnen wij als organisatie beslissen om je kraam aan een ander te geven, dus zorg dat je op tijd bent!Ċ
Andrea Rietveld,
4 mei 2017 09:00