PRAKTISCHE INFO ORIGINAL LADIES NIGHT

TIJDSCHEMA 
17.00 start opbouw: uitladen, parkeren en inrichten stands 

18.30 - 22.30 event 
22.30 start inpakken 
23.00 inladen

LOCATIE & LADEN / LOSSEN
Je kunt voor de deur van Duinzigt uitladen. Hiervoor rijd je linksom het gebouw tot bij de glazen luifel. Om eraf te gaan graag rondje om het hele pand rijden ivm tegenliggers.
https://www.google.nl/maps/search/duinzigt+oegstgeest/@52.1843774,4.4663929,122m/data=!3m1!1e3


PARKEREN
Er is een beperkt aantal parkeerplekken van Duinzigt zelf op het terrein aanwezig waar je kunt parkeren. In de omliggende straten kan ook gratis geparkeerd worden. 

OV
Vanaf Leiden Centraal rijden er bussen
-Bus 57 stopt voor de deur (halte Duinzichtstraat)
-Bus 20 en 21 op 6 minuten lopen (halte Leidsebuurt)

PRAKTISCHE REGELS TIJDENS HET EVENT
- Per stand is de toegang voor 2 personen inbegrepen. Kom je met meer, graag in overleg met de       organisatie.
- Als je ruimte hebt naast je tafel, mag je hier ook -in overleg met buren- spullen plaatsen als een kledingrek etc. Meer dan 1 moet graag vooraf bespreken met organisatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
- Het is niet toegestaan om van tafel te ruilen of je stand/ tafel te verplaatsen zonder overleg met de organisatie.
- Het is -omwille van je buren standhouders- niet toegestaan om actief te flyeren of werven van voor je stand/ tafel.
- Vanaf 22.30 uur en niet eerder mag je beginnen met inpakken / opruimen van je stand, tenzij anders aangegeven door de organisatie.

OVERIGE INFO

afval
We zijn te gast, dus zorg dat je je stand netjes achterlaat na afloop en laat geen afval achter.

catering
In het cafe is een bar waar warme en koude dranken verkocht worden, ook kun je hier terecht voor een snack. Voor standhouders wordt een arrangement samengesteld als avondeten rond 18.00 uur, meer informatie hierover volgt. Voor de gasten is er een welkomstdrankje bij binnenkomst en gaan we rond met hapjes. Alles bij Duinzigt Oegstgeest is overigens biologisch en je kunt alleen met pin betalen.

contant geld / pinnen
Voor hen die geen pinautomaat mee hebben: zorg voor voldoende wisselgeld! Bezoekers die geen contant geld (meer) hebben, kunnen evt ook bij ons pinnen en wij verrekenen dit dan met jullie.

elektra
Op de locatie zijn er in elke zaal een aantal stopcontacten aanwezig die gebruikt kunnen worden, mits je dit aan heb gegeven bij je aanmelding.

tafel
Bij de Ladies Night werken we met tafels in plaats van kramen. Er zijn verschillende soorten maten tafels aanwezig 65x200 cm en 80x160cm, dit hangt af van de ruimte waar je in staat.

reservering annuleren
Tot 14 dagen voor de markt kun je je reservering per e-mail kosteloos annuleren. Een annulering is pas definitief als deze per e-mail door ons is bevestigd. Eventuele overgemaakte deelnamekosten worden teruggestort. Na die termijn blijven deelnamekosten verschuldigd.

stoelen
Op je aanmelding heb je kunnen aangeven hoeveel stoelen je bij je stand wilt hebben.

toiletten
Standhouders en gasten mogen gratis gebruik maken van de toiletten in het café en aan het eind van de lange gang rechts (door de deur).

te laat
Als je 30 minuten voor aanvang van het evenement zonder bericht nog niet aanwezig bent, kunnen wij als organisatie beslissen om je stand aan een ander te geven, dus zorg dat je op tijd bent!