PRAKTISCHE INFO ORIGINAL @ MUSEUM PRINSENHOF DELFT

TIJDSCHEMA
14.30 uitladen, parkeren en inrichten stands 
16.00 – 22.00 markt 
22.00 start inpakken 
22.30 zijingang open voor inladen
23.30 alle stands dienen leeg te zijn 

KRAAMINDELING PLATTEGROND
Uiterlijk 1 dag voor de markt staat de plattegrond met de kraamindeling online, deze kun je dan hieronder vinden.
> plattegrond kraamindeling Delft

LOCATIE & LADEN / LOSSEN

De Van der Mandelezaal (blauwe vlak) waar de markt en workshops plaatsvinden is voor op- en afbouw te bereiken via een gang aan de zijkant van de zaal die uitkomt op de Oude Delft (gele aanrijroute). Het huisnummer van deze ingang ligt net binnen het autoluwe gebied van de Delftse binnenstad (rode kruis), let dus op dat je hier niet doorheen rijdt. Aan je linkerhand naast de kerk is ruimte om de auto even neer te zetten en kun je met je spullen naar de zaal lopen (vanaf de straat zo'n 20 meter)
TIP: Wanneer je navigeert naar bijv. het naastgelegen Best Western Hotel Delft zou je uit de autoluwe zone moeten blijven, deze wordt duidelijk aangegeven

https://www.google.nl/maps/place/Oude+Delft+187,+2611+HD+Delft/@52.0125825,4.3544675,234m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x47c5b5c47d014cc1:0x7dcb2a170555e772!8m2!3d52.012584!4d4.355033

PARKEREN*

Het is helaas niet mogelijk om gratis in de Delftse binnenstad te parkeren. 
Parkeren in een garage is het voordeligst: 
Phoenixgarage (2 min lopen - dagkaart 18 euro) > zie P op plattegrond hierboven
Marktgarage (11 min lopen - dagkaart 15 euro)
Zuidpoortgarage (14 min lopen - dagkaart 15 euro).
Straatparkeren is voorbehouden aan vergunninghouders, er zijn wel enkele parkeerterreinen maar parkeren is hier duurder. Zie voor actuele prijzen en meer info Parkeren in de Delftse Binnenstad >


PRAKTISCHE REGELS TIJDENS DE MARKT
-   Je mag tot max. 50 cm voor de stand spullen uitstallen. Als je ruimte hebt naast je kraam wat 
    geen doorgang is (zie tzt plattegrondsindeling) mag je hier ook -in overleg met buren-           spullen plaatsen als een kledingrek etc. 
-   Het is niet toegestaan om van stand te ruilen of je stand te verplaatsen zonder overleg. 
-   Vanaf 22.00 uur en niet eerder mag je beginnen met inpakken / opruimen van je stand, tenzij 
    anders aangegeven door de organisatie


OVERIGE INFO

afval 
Verzamel je eigen afval en neem het mee naar huis, let hierbij ook dat je niets aan de stand en op de grond achter laat!

catering 
Wij zijn zelf aanwezig met een warme dranken-punt, voor standhouders is koffie & thee inbegrepen. Op het Agathaplein en in het museum zijn punten waar eten (o.a. soep en (warme) broodjes)te verkrijgen zijn dmv munten. Via ons kun je voor 17.00 uur catering bestellen: soep / salade / broodje / sapjes allen 2 euro per stuk, zie hier voor het menu > We nemen die middag je bestelling op!

pinnen 
​De dichtstbijzijnde pin zit in de Choorstraat (190 m lopen) ook op de Phoenixstraat zit een pinautomaat. Bij ons kan er ook gepind worden (www.sumup.nl), als je zelf geen pinapparaat hebt.

elektra 
Er zijn diverse stopcontacten in de zaal aanwezig, maar geef wel aan of je hier gebruik van wilt maken dan houden we rekening met de plaatsing. Neem ook zelf een haspel mee als je meer dan 1 apparaat wilt aansluiten.

meubilair 
      verkooptafels zijn van staal en hout: 210 breed en 80 cm diep en 72,5 cm hoog
picknicksets zijn van staal en hout: 220 breed en 60 cm diep met 2 bankjes
extra kleine bijzet klaptafel is 90 breed en 60 cm diep

reservering annuleren
Tot 14 dagen voor de markt kun je je reservering per e-mail kosteloos annuleren. Eventuele overgemaakte deelnamekosten worden teruggestort. Na die termijn blijven deelnamekosten verschuldigd.

stoelen 
Huurprijzen zijn inclusief 1 of 2 klapstoelen, meer kun je erbij huren voor 2,50 per stuk.

toiletten
In de zaal is een toiletgroep aanwezig.

te laat
Als je 30 minuten voor aanvang van de markt zonder bericht nog niet aanwezig bent, kunnen wij als organisatie beslissen om je kraam aan een ander te geven, dus zorg dat je op tijd bent!