Kindermuseumnacht zaterdag 21 oktober 2017 | DELFT  

16.00 tot 22.00 uur
VAN DER MANDELEZAAL
MUSEUM HET PRINSENHOF, DELFT

beschikbare kramen:    30 (allen binnen!)
entree:                gratis!

De 8e editie van de Delftse Museumnacht is dit jaar helemaal gefocust op kids van 4 t/m 12 jaar. Het thema is 'griezelen', dus het laatste weekend van de herfstvakantie kan jong en oud zich de stuipen op het lijf laten jagen tijdens A Night at the Museum for Kids!

PROGRAMMA
De Van der Mandelezaal is een met glas overdekte binnenplaats van Museum Het Prinsenhof aan het sfeervolle Sint Agathaplein in Delft. Er is van alles te doen in de binnenstad, onder meer bij Het Prinsenkwartier, Museum Paul Tetar van Elven en Madame de Berry. Het complete programma vind je binnenkort op www.museumnachtdelft.nl

ASSORTIMENT VERKOOP
Op deze markt bieden we graag een afwisselende mix van producten 'met een verhaal'; van handmade en vintage tot duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp en fair trade ingekocht. Daar er genoeg ouders en andere fervente Museumnacht-bezoekers van de partij zullen zijn, hoeft het assortiment zeker niet alleen op kinderen afgestemd! Verpakte food is in overleg mogelijk, geen horeca/catering vanwege de binnenlocatie.


WORSHOPS & DOE-DINGEN (VOLGEBOEKT!)
Omdat de museumnacht een doe-evenement is, zoeken we tevens workshopgevers die zelfstandig een leuke activiteit aan kunnen bieden binnen het thema 'griezelen'. Denk aan iets knutselen, schminken, een fotoshoot, creatief, grappig noem maar op! Geef je voorstel op via het formulier, als dit akkoord is bieden wij de ruimte gratis aan. Evt kun je meubilair via ons huren (zie onder)
Gezien de rest van de programmering bevelen we aan om een activiteit max 20 minuten te laten duren en max. € 5,- te vragen voor deelname.


STANDPRIJZEN* 
alle stands zijn binnen!

verkoopstands:
tafel 210 x 80 cm | € 35

grondplek 4 m2 | € 25

workshops / activiteiten:
grondplek 4 m2 | gratis
klaptafel 210 x 80 cm | € 10
klaptafel + 2 banken (10 kids) | € 15
kleine bijzetklaptafel 90 x 60 cm
 | € 4
klapstoel € 2,50
stroom | € 10

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

LINKSaanmelden_Leiden