ORIGINAL Ladies Night
vrijdag 14 december | Oegstgeest

18.30 - 22.30 uur
Duinzigt Oegstgeest

max aantal stands:              15 - 20


ASSORTIMENT STANDS
Natuurlijk zoeken we producten waar vrouwen blij van worden, maar ze moeten ook passen binnen de decembersfeer en de bijzondere locatie. Dus mooie, kwalitatieve producten binnen het ORIGINAL concept van fair trade, eigen ontwerp, duurzaam en vintage.  Denk aan tassen, sieraden, accessoires, kleine woonartikelen, papierwaren, cosmetica en andere leuke hebbedingen.

standprijzen*
verkoopplek zaal | 37,50
met of zonder tafel**

toeslag plek in cafe + 7,50

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
** tafels varieren van 80x160 cm tot 65x200 cm

Interesse om deel te nemen met een stand?
Vul het aanmeldformulier in >ACTIVITEITEN
Om de ladies echt een avondje uit te bieden, zoeken we ook (liefst lokale) ondernemers die ter promotie van hun bedrijfje aanwezig willen zijn om zo hun klantenkring uit te breiden. Denk aan nagels, beauty, persoonlijk advies, (kleur)styling etc.

Interesse om aanwezig te zijn en onze bezoeksters te verwennen of adviseren?
Mail info@originalmarket.nl voor meer infoGOODIEBAGS
Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel onze bezoeksters bereiken? Stel dan iets beschikbaar voor in de ORIGINAL Goodiebags! We vragen 10 items of kortingsbonnen voor in de tas. Als je een item erin doet, mag daar natuurlijk ook een flyer bij. Wij vermelden jouw bijdrage -met foto- op Facebook (met tag), onze website (met link) en je kunt flyers of kaartjes achterlaten voor bij de ontvangsttafel van het event.

Interesse om mee te doen met de goodiebag?
Mail info@originalmarket.nl voor meer infoOVER DE LOCATIE
Duinzigt Oegstgeest is een unieke plek waar je zowel zakelijk als privé terecht kan voor meetings en events. Enerzijds exclusief en inspirerend, maar ook persoonlijk en warm.

Het café en de zalen van dit voormalige klooster zijn de sfeervolle locatie van deze eerste editie van de ORIGINAL Ladies Night. 
In de mooie binnentuin is het gezellig vertoeven bij de vuurkorf. Parkeren is gratis rondom het gebouw en als die vol is, ook in de omliggende straten.
www.duinzigt-oegstgeest.nlLINKS

> deelnemerslijst van dit event
> praktische info ORIGINAL Ladies Night


aanmelden_Leiden


http://www.duinzigt-oegstgeest.nl/

https://www.facebook.com/events/1003942033141313/