ORIGINAL Ladies Night
vrijdag 14 december | Oegstgeest

18.30 - 22.30 uur
Duinzigt Oegstgeest

max aantal stands:              15 - 20
entree incl welkomstdrankje:    vvk 5 euro
& hapjes                        aan de deur 7,50

tickets


Voor de 3e keer organiseren we bij Duinzigt een evenement, en dit keer pakken we uit met een speciale Ladies Night! Naast de ORIGINAL shopping stands is er gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje en mee te doen aan een activiteit.


ORIGINAL STANDJES
In de verschillende zalen kun je heerlijk snuffelen bij de ORIGINAL standjes met tassen, accessoires, sieraden, sjaals, leuke papierwaren en woonspulletjes.


HAPJE & DRANKJE
Bij de bar kun je terecht voor een lekker drankje, we gaan rond met hapjes en je kunt er ook een snack bestellen voor als je net uit je werk komt. Bovendien is alles bij Duinzigt Oegstgeest biologisch, helemaal ORIGINAL dus!


TICKETS
Voor slechts 5 euro bestel je in de voorverkoop je ticket. Dit is inclusief een feestelijk glaasje biologische rose bubbels 0% als welkomstdrankje en hapjes.
Last minute beslissers kopen een kaartje aan de deur voor 7,50.GOODIEBAGS
Een echte Ladies Night kan niet zonder, dus bestel je tickets voor 1 december en maak kans op 1 van de prachtige ORIGINAL goodiebags!
> check hier de inhoud van de goodiebag


OVER DE LOCATIE
Duinzigt Oegstgeest is een unieke plek waar je zowel zakelijk als privé terecht kan voor meetings en events. Enerzijds exclusief en inspirerend, maar ook persoonlijk en warm.

Het café en de zalen van dit voormalige klooster zijn de sfeervolle locatie van deze eerste editie van de ORIGINAL Ladies Night. 
In de mooie binnentuin is het gezellig vertoeven bij de vuurkorf. Parkeren is gratis rondom het gebouw en als die vol is, ook in de omliggende straten.
www.duinzigt-oegstgeest.nlVOOR STANDHOUDERS:
aanmelden_Leiden