BINNENSTEBUITEN FESTIVAL
zondag 12 mei 2019

= AANMELDINGEN GESLOTEN =

10.00 - 18.00 uur

Landgoed De Olmenhorst, Lisserbroek

Ben jij fan van het KRO-NCRV tv-programma BinnensteBuiten? Kook je graag  mee met chefs Ramon en Sharon, wil je de natuur in met Camilla of ben je net zo'n lekkerbek als culinair expert Alain Caron?
Dit is je kans om een stand te bemachtigen op het jaarlijkse BinnensteBuiten Festival waar ook de tv-opnames gemaakt worden!

FESTIVAL
Op het terrein van Landgoed De Olmenhorst is van alles te doen: workshops en proeverijen, wandelingen en demonstraties. Ga op de foto met je favoriete presentator of stel een vraag aan een van de experts.

ASSORTIMENT
De festivalmarkt vormt het verbindende element tussen de activiteiten op het terrein. Producten die hier passen zijn bijvoorbeeld zelf- of handgemaakt, duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp, ambachtelijk en uniek. Geef daarom op je aanmelding duidelijk aan wat je aanbiedt en waarom jouw producten bij uitstek op dit festival thuishoren.

AANMELDINGSPROCEDURE
Verkoop jij producten die goed in de stijl en sfeer van BinnensteBuiten passen? Door je aan te melden via ORIGINAL market geef je je interesse voor een stand op het festival aan. Deze aanmeldingen worden vervolgens voorgesteld aan de organisatie van het festival en wie weet word jij uitgekozen als standhouder!

STANDPRIJZEN
marktkraam 4.20x1.20 met houten facade | € 75
1/2 marktkraam met houten facade | € 37,50
grondplek voor eigen stand
| € 75

stroom op aanvraag

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

NB. De organisatie van dit evenement is niet in handen van ORIGINAL market! Wij zijn puur een werving van geschikte standhouders, de selectie ligt bij de festivalorganisatie en zij zullen voor de praktische uitvoering zorgen.