Bevrijdingsfestival vrijdag 5 mei 2017 | ROTTERDAM  

12.30 tot 19.00 uur (o.v.b.)
HET (EUROMAST)PARK, ROTTERDAM

beschikbare kramen:    40
entree:                gratis!

Net als vorig jaar mogen wij de markt tijdens Bevrijdingsfestival Zuid-Holland verzorgen. Met 40.000 bezoekers was het vorig jaar een geweldige dag en laten we hopen dat het ook dit keer prachtig weer is!
Op een centrale plek van het in dit groene park liggende festivalterrein kunnen bezoekers tussen de optredens door heerlijk neuzen en shoppen bij onze standjes. Altijd al op een festival willen staan? Dit is je kans!

PROGRAMMA
Zowel gevestigde namen als nieuw talent vind je terug op de podia. De volledige programmering van het festival zal binnenkort te vinden zijn op www.bevrijdingsfestivalzh.nl.


ASSORTIMENT
Op deze markt bieden we graag een afwisselende mix van producten 'met een verhaal'; van handmade en vintage tot duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp en fair trade ingekocht. Standhouders uit Rotterdam worden in het bijzonder uitgenodigd zich aan te melden.
We mogen alleen non-food kramen en verpakte food plaatsen, dus geen stands met eten/drinken voor directe consumptie - het festival verzorgt zelf de foudcourts op het terrein.


AANMELDING & SELECTIE
Aanmelding voor deze markt geschiedt uitsluitend via onderstaand online formulier. Bij de selectie van aanmeldingen houden wij op verzoek van de organisatie rekening met de primaire festivaldoelgroep. Je hoort enkele werkdagen na aanmelding of je reservering wordt bevestigd.

STANDPRIJZEN*
grote kraam (4 meter) | € 70
kleine kraam (2 meter) | € 50
grote grondplek (2,5-10 m2) | € 60
kleine grondplek (<2,5 m2) | € 40

stroom (eigen groep 220V max 3600W) € 30

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

LINKS


aanmelden_Leiden