Τι θα βρείτε στη σελίδα αυτή    

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για την οργόνη, κατασκευές που την καθαριζουν, πως να καθαρίσουμε τον ουρανό (το οποίο κρύβει τελικά και κάποιες παγίδες) από τις τεράστιες ποσότητες χημικών που ψεκάζονται καθημερινά , πως να θεραπευτούμε χωρίς τη χρήση χημικών φαρμάκων και εν τέλει πως να επαναφέρουμε σε κάποιο βαθμό το περιβάλλον που έχει πληγεί σχεδόν ανεπανόρθωτα . Bέβαια το καλύτερο απ΄όλα που μπορεί να κάνουμε για εμάς το οποίο επηρεάζει και τους γύρω είναι το να ασχοληθούμε με τη διάλυση των εγωικών στοιχείων μας, τα οποία βρωμίζουν την ψυχή και μας απομακρύνουν από το Θεό και επομένως από την ευτυχία και την αγάπη.Παρατηρήσεις στο θέμα της οργόνης και των οργονιτών

Οι οργονίτες έχουν τη δυνατότητα σε πολύ μεγάλες ποσότητες να καθαρίσουν υδάτινους όγκους όπως μια λίμνη ή ένα ποτάμι . Οι κατασκευές με τις σωλήνες τα επονομαζόμενα chembuster μπορούν να καθαρίσουν τον ουρανό από τους αεροψεκασμούς (τα chemtrails). Χρειάζεται βέβαια κάποια προσοχή με αυτά, καθώς η αντίπαλη πλευρά ζορίζεται κάπως όταν επεμβαίνουμε στα σχέδια της. Στο δυναμικό τους έχουν εκτός των ανθρώπων, μη ανθρώπινα και πολλές φορές μη υλικά όντα που κατοικούν σε άλλες διαστάσεις . Ο τρόπος με τον οποίο μας ελέγχουν (κυριολεκτικά ... σαν τις μαριονέτες) είναι το εγώ μας που αποτελείται από πολλά μικρά ελαττώματα . Το οποίο εποχή με την εποχή διογκώνεται . Και ειδικά στην Ελλάδα δυστυχώς το έχουμε σε αφθονία . Ο εσωτερικός μας κόσμος είναι ένας ζωολογικός κήπος κυριολεκτικά. Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιούμε την αγάπη στον καθημερινό τρόπο ζωής μας. Η αγάπη είναι η μόνη ενέργεια που διαπερνά και μεταλλάσει τα πάντα καθώς προέρχεται απ το Θεό . (Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν εδώ έναν απλό στη θεωρία οδηγό στροφής προς την πνευματικότητα και το Θεό). Οι οργονίτες επίσης ως μενταγιόν ή σε άλλες μορφές στο σπίτι μπορούν να μας καθαρίσουν από πολλά ενεργειακά σκουπίδια που κουβαλάμε, τόσο εμάς όσο και τον περιβάλλοντα χώρο που ζούμε και να βελτιώσουν τη διάθεση μας. Επίσης μπορούν να καταπολεμήσουν τις βλαβερές για την υγεία μας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που εκλύονται από κεραίες ή πυλώνες ρεύματος (η καλύτερη κατασκευή για αυτή τη δουλειά είναι το ΤΒ ή towerbuster). Ωστόσο πάντα χωρίς υπερβολές.Κάποιες γενικές παρατηρήσεις :

Οι κατασκευές αυτές λειτουργούν ακόμα και αν κάποιος είναι προκατειλημένα αντίθετος με αυτές. Δοκιμάστε να βάλετε μια κανάτα νερό πάνω σε ένα ΤΒ. Το νερό πάντα αλλάζει προς το καλύτερο .
Η απόδοση των κατασκευών εξαρτάται
και (σε κάποιο ποσοστό) από τον κατασκευαστή τους, μιας και η οργόνη έχει την τάση να προσελκύεται από τους καλούς-πνευματικούς ανθρώπους και να απομακρύνεται από άτομα γεμάτα εγωισμό, φόβους και κακία . (Βίλχεμ Ράιχ - παράγων Υ)
Οι οργονίτες ανάλογα και με το περιβάλλον που βρίσκονται χρειάζονται ένα σχετικό καθαρισμό ανά μήνα τουλάχιστον. Αν τους αφήσετε για λίγο κάτω από τρεχούμενο νερό αρκεί. Στην περίπτωση που βρίσκονται θαμμένοι, σε επαφή με τη γη ή σε υδάτινους όγκους δε χρειάζεται καθαρισμός.
Υπάρχει (όπως πάντα) η αντίπαλη πλευρά , η οποία έχει κάνει στο παρελθόν τα πάντα (και συνεχίζει και σήμερα) για να κρατήσει το θέμα της οργονοενέργειας στο "ντουλάπι" (διαβάστε τι είναι και τι έπαθε αυτός που την ανακάλυψε , ο Βίλχεμ Ράιχ).

Ιστορική αναδρομή για το πως φτάσαμε στους ψεκασμούς

H ταινία Revolver είναι πάντα επίκαιρη αφού μας δείχνει πως ο πραγματικός και ίσως ο μοναδικός εχθρός που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ήταν και είναι μέσα μας. Είναι η αρρώστια του εγώ. Από εκεί θα πρέπει να αρχίσουμε και σταδιακά όλα θα μεταμορφώνονται στον εξωτερικό κόσμο ανάλογα με την αλλαγή που θα προκαλούμε στον εσωτερικό μας κόσμο.
 " You must be the change you wish to see in the world."

" First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." 

- Mahatma Gandhi -