Klanten over OrganiseWise

Over de quickscan
We vonden ons huis rommelig, maar wisten niet waar we moesten beginnen. Brenda heeft ons goed op weg geholpen. Tijdens een quickscan is ze met ons door het huis gelopen en heeft per ruimte een aantal tips en inzichten meegegeven. Hierdoor wisten we hoe we het konden aanpakken en zijn we zelf aan de slag gegaan. We hebben veel overtollige spullen weggedaan en dingen op een praktische plaats opgeruimd. De eerste resultaten hiervan motiveerden ons enorm om door te gaan tot het helemaal af was. (CL)

Opruimen liep zo ver achter dat het goede gevoel, dat ons huis ons altijd gaf, als sneeuw voor de zon was verdwenen. Met een combinatie van kritisch vragen stellen en een positieve opstelling heeft Brenda ons er toe gebracht om het probleem aan te pakken. We pakken het nu zelf in fasen aan. Iedere stap die we maken, maakt ons blijer met ons huis! (PvL)

Over het opschonen van de administratie
A
angezien ik geen overzicht had over de administratie in mijn dossierkast, heb ik Brenda gevraagd om mij daarbij te helpen. Ik heb gemerkt dat zij zeer efficiënt te werk gaat, goed op de hoogte is van allerlei zaken en zeer snel in de gaten heeft wat er weg kan en wat niet. Door haar hulp ben ik gaan inzien dat ik echt niet alles hoef te bewaren en is er logica ontstaan in het systeem. De inhoud van mijn dossierkast is zeker met de helft afgenomen. Als ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop, zal ik zeker Brenda’s hulp weer inroepen. (HR)Over spullen opruimen/wegdoen
Brenda heeft mij het inzicht gegeven dat ik goed moet overwegen waarom ik iets wil bewaren. Alles wat je bewaart vraagt namelijk plaats en aandacht. Hierdoor heb ik veel spullen kunnen loslaten en wegdoen.
Daarnaast heeft ze mij geholpen om mijn administratie weer op orde te krijgen. Ik kan de papieren voor mijn eerstvolgende belastingaangifte in een handomdraai tevoorschijn halen. Dat geeft mij een gerust gevoel. (MK)

Ik heb de samenwerking met Brenda als heel prettig ervaren, omdat ik zelf kon beslissen wat wel en niet weg mocht. Door Brenda’s doortastendheid, op een prettig manier, heb ik veel weggedaan. Ik stond versteld van wat er allemaal uit de kasten kwam. We hebben alles gelijk in verschillende zakken gestopt en overal een bestemming aan gegeven. Zo ver zou ik zelf nooit gekomen zijn. Een heerlijk gevoel, nu de kasten zo opgeruimd zijn. En nu zo houden!!! Brenda, nogmaals bedankt. (CS)