Concerts de Nadal 2011

Fecha de publicación: Dec 03, 2011 10:57:15 AM

L'Orfeó Borja de Gandia té programats els següents concerts per a aquesta campanya de Nadal:

- Dissabte 10 de Desembre a les 20:15 hores en l'església de Sant Antonino Màrtir de la Font d'En Carròs: Concert de Nadal benèfic en benefici de Càritas de la Font d'En Carròs

- Dissabte 17 de Desembre a les 20:45 hores en l'església del Palau Ducal dels Borja de Gandia: Omnis mundus iocundetur: Concert de Nadal

L'Orfeó Borja de Gandia presenta per a aquest concert un programa de cançons de temàtica nadalenca dividit en dues parts. Per a la primera s'ha triat un repertori de autors importants dins de la música coral, com ara Tomás Luís de Victoria, Sergei Rachmaninov o John Rutter, amb cançons relacionades amb el Nadal. En la segona part s'interpretarà una selecció de nadalenques populars de diferents països. En aquest concert es presentarà a Nadia Stoyanova com a nova directora musical de l'agrupació.

- Diumenge 18 de Desembre: Participació en les jornades de "Nadal al carrer" organitzades per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana en la ciutat de València (espais públics de vianants del centre històric, preferentment contornada de la Catedral, Corts Valencianes, Palau de la Generalitat, etc.)

17:30 Concentració de cada cor en el lloc assignat per a la seua actuació.

17:45 Inici de les actuacions individuals.

18:45 Finalització de les actuacions individuals.

19:00 Concentració de tots els cors participants en la Plaça de la Mare de Déu, enfront de la Basílica de Ntra. Sra. dels Desemparats. Interpretació del cant comú.

Esperem poder trobar-nos amb vosaltres en algun d'ells!