2022-10-08 Concert celebració 25 aniversari

El nostre “Orfeó Borja” de Gandia commemora els 25 anys de la institució i ho celebrarà amb un concert amb un programa artístic excel·lent: finalment, serà una gala que reunirà a tots els directors que per ell han passat i dirigiran algunes de les millors peces de la seua etapa.

Així mateix, es convida a unir-se a tots aquells antics Orfeonistes que ho desitgen, per cantar tots plegats al final del Concert la cançó “Cantares” (poesia d’Antonio Machado i versió de Joan Manel Serrat).

Per aquesta gala extraordinària, s’ha concebut expressament per a l'ocasió la projecció d’imatges i vídeos què, junt a les cançons que s’interpretaran, seran la promesa d'una vetllada d'intensitat i de grans emocions per homenatjar la nostra història.

Una nit inoblidable per al públic, per celebrar el nostre passat, present i futur amb pàgines del repertori coral que seran vehicles de grans emocions: l’essència màgica del cant.

Teatre Serrano de Gandia. 8 Octubre. A les 19:30 h. Entrada lliure.

Per als que estigueu interessats en cantar "Cantares" amb nosaltres al final del concierto, farem un xicotet assaig eixe mateix dia 8, a les 18:30 en el mateix Teatre Serrano.