SEO expert Srbija

Predrag Petrovic 069 2022 717 Digital Marketing SEO EXPERT NEAR ME

OPTIMIZACIJA SAJTA
I danas su pretraživači vrlo konkurentni i obično samo najbolje pozicionirani sajtovi (i ostali rezultati u pretrazi, naprimer video, slike, social media platforme) privuku najviše pažnje. Međutim, konkurentnost će postati još rasprostranjenija s promenama u SEO.

Nekoliko stvari koje su ključne za SEO da ostane i opstane iznad vode su privlačne pretraživače, sposobnost brzog učitavanja i sposobnost efikasne navigacije. Ako pretraživač nema ove osobine, korisnici se neće truditi da ga koriste. Postoje stvari na koje možete potražiti da biste videli da li SEO radi svoj posao kako treba: dobro vreme na stranici, bounce rate i CTR. Štaviše, ako će pretraživači i dalje ostati donekle popularni, moraće se dovoljno prilagoditi promenama.
SEO je dosta sklon promenama i nastaviće tako da evoluira u nekom novom pravcu. Zato mora postojati prilagođavanje promenama koje polako prevladavaju u ovoj brzoj industriji. Ključni aspekt evolucije pretraživača biće najverovatnije u oblasti društvenih mreza. Društvene mreze će igrati značajnu ulogu u pretragama, ako ne i primarnu ulogu. Iako buduća upotreba SEO-a nije zacrtana, dogodiće se mnoge revolucionarne promene. Teško je sa sigurnošću predvideti šta će se dogoditi za nekoliko godina, ali teško je zamisliti da će SEO biti potpuno mrtav ili beskoristan. Umesto toga mozemo da zaključimo da će SEO izgledati drastično drugačije nego sada.