Optimizacija web sajta povoljna cena - Beograd, Srbija

Bavimo se optimizacijom godinama. Dobijamo svakakve upite i pisemo SEO ponude, govorimo o SEO paketima i strategijama i dajemo odgovore na cesta pitanja.

To su pitanja o uslovima saradnje, ceni SEO aktivnosti, strategijama, linkovima, garancijama, itd...


Ovo su neka cesta i interesantna SEO pitanja:

  • Pre svega naša prodaja aranžmana kreće od januara, februara i traje uglavnom do sredine sezone (Juli mesec), tako da nam je najznačajnije da  do/u ovom periodu budemo na prvom mestu u pretraživačima (Google, Yahoo, itd).

Ovo nam je jasno - pre udarne sezone takodje je potrebno raditi, kako bi se postigli optimalni rezultati na vreme. Rekli bi smo da je najvazniji pretrazivac Google, znatno manje je uticajan Yahoo, a ukoliko imate video kanal na Youtube, verujemo da treba raditi i na tom planu jer YouTube je odmah za Googlom po uticaju.

  • Da li usluga sadrži pored pozicioniranja našeg sajta i back linkove, saveti/pomoć za kreiranje bloga, itd.?

Svakako.

  • Dokle traje optimizacija, vremenski, da li imamo neku garanciju da će za navedeni period (jan., feb.),tj. za cca 6 meseci sajt da bude pozicioniran na 1. mestu u prethodno navedenim pretraživačima?

Google ima jako los stav prema agencijama koje garantuju rezulate. Cak stavise to nije tehnicki moguce - jednog dana bicete na poziciji 2 a sledeceg dana 3 ili 4. Pa opet zatim mozda 2 ili 1. Pozicije nisu "zakucane" ili "fiksirane" i ne postoji alat ili expert koji to moze da uaradi.

Sve sto prave agencije ili experti mogu da vam ponude je bolje stanje od trenutnog i kontinuirani rad na poboljsanju vidljivosti sajta i pozicija sajta.

  • Da li je u Vaš rad uključeno i savetodavanje, odnosno, Vaši predlozi kako i šta bi trebalo da uradimo, promenimo, postavimo, kreiramo, itd.?

Da, sigurno da dobijate savete i predloge o svemu sto moze popraviti pozicije sajta, ukoliko ih prihvatate i pravovremeno primenite sanse za napredak sajta su mnogo vece.