OPEN Creative Kft. - Virtuálsi Panoráma készítés, Webdesign 

 Üdvözöljük weboldalunkon. Kérjük engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.
Az OPEN Creative Kft.  nevéhez hűen kreatív, a XXI. század új, Internetben rejlő lehetőségeire építő teljeskörű szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Honlapunk: www.opencreative.hu 

 

Virtuális Panoráma készítés

Legkedveltebb szolgáltatásunk a 360 fokos virtuális panoráma készítés. Az általunk használt technológia külföldön 2006 óta érhető el, Magyarországon ebben is úttörőnek számítunk. A rohanó világ embere számára az információhoz jutás leggyorsabb és leghatékonyabb módját a képek szolgáltatják. A kor technikai fejlettsége azonban sokkal nagyobb interaktivitást is lehetővé tesz, mint egyszerű képek, vagy animációk levetítése. A weboldalakba egyszerűen beépíthető virtuális panorámák segítségével a látogatónak tényleg meg tudjuk mutatni azt, amire kíváncsi, és amit akkor láthatna, ha személyesen látogatna meg minket. A látogató maga döntheti el, hogy mit szeretne jobban szemügyre venni, saját ízlése szerint nézhet körül, nem kényszerül egy kicsi, számára esetleg semmit nem mondó képpel beérni.

A 3D panorámák a legegyszerűbb, átlagos külsejű weboldalak látogatottságát is az egekbe képesek emelni, emellett az Internetezők és a honlap között egy olyan interaktív kapcsolatot alakítanak ki, melynek köszönhetően a siker szinte garantált. Mindez a mai technikának köszönhetően megfizethető áron elérhető. Olcsóbban, mint egy egyszerű képes hirdetés, ugyanakkor nem egy hónapra szól: Ön saját weboldalán használhatja fel, és tehet szert általa több bevételre.

 

 Kattintson az alábbi linkre, ha meg szeretne nézni pár Virtuális Panorámát!

http://www.opencreative.hu/galeria.html

  

Webdesign, Honlapkészítés

Fő profilunk az Internet Marketing, mely területen Magyarországon eddig egyedülálló újdonságokkal tudjuk az Ön cégének forgalmát megnövelni. Ha azt szeretné, hogy az Internetet böngésző potenciális vásárlók ne csak eljussanak weboldalára, vagy webáruházába, hanem meg is találják amit keresnek, és máskor is szívesen visszatérjenek, Ön a legjobb helyen jár. Rengeteg olyan szempontot tartunk szem előtt, amit más cégek gyakran elfelejtenek. Véleményünk szerint egy weboldal elkészítésénél nem szabad leragadni a külsőségeknél. Természetesen rendkívül fontos az ízléses megjelenés, de még annál is fontosabb a valódi, értékes tartalom, a sebesség, illetve az, hogy a weboldal biztosan megfelelően jelenjen meg a látogató számítógépén is, akármilyen monitort, illetve böngészőt használ. Közhely, hogy a reklámokra fordított költségek 80%-a kidobott pénz, csak 20% az, ami valóban bevételt hoz. Így van ez a weboldalkészítés esetében is. Nálunk pontosan ezt a 80%-ot spórolhatja meg!

 

A fentieken túl miért érdemes minket választani?


Nálunk nem csak előre felépített csomagok közül választhatja ki azt, amelyik talán megfelel igényeinek, hanem direkt az Ön számára szabjuk testre a kívánt szolgáltatást

Pontosan azt a szolgáltatást kérheti, és veheti igénybe, amire valóban szüksége van, és nem fizet olyan dolgokért, amiket egyébként biztos, hogy nem fog kihasználni

Nem csak weboldalát készítjük el, hanem domain-t, és tárhelyet is biztosítunk hozzá! Átvállaljuk a papírmunkát, és az ezzel járó adminisztratív többletfeladatokat.


Egyszerű és gyors ügyintézés e-mailben vagy telefonon.


Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, ahol a "Szolgáltatások" menüpont alatt minderről részletesen olvashat.

Weboldalunk címe: www.opencreative.hu 

Ne felejtse el megtekinteni folyamatosan frissülő Galériánkat is! www.opencreative.hu/galeria.html


Köszönjük megtisztelő figyelmét!