Ligging en adres

PARKEERPLAATSEN

Breng je een bezoek aan de abdij of neem je deel aan een dagactiviteit, dan kan je best parkeren op de buitenparking, gelegen aan de Herseltsebaan 2. Download hier een overzichtsplan

Wanneer je overnacht in de abdij, kan je binnen de abdijmuren parkeren op de gastenparking naast het washuis. Daartoe worden steeds voorafgaandelijke afspraken gemaakt.

Op het binnenplein is parkeren niet mogelijk.

Een overzicht van alle parkings in de buurt vind je hier.

HOE BEREIK JE AVERBODE MET DE TREIN?

Vanuit Brussel neem je de IC-trein naar Luik tot Leuven. In Leuven stap je over op de L-trein naar Hasselt en je rijdt dan tot het station van Zichem of Testelt. Vandaar is het nog vier kilometer te voet. Je kan ook vroeger afstappen te Aarschot en van daaruit de (bel)bus nemen tot in Averbode.

Vanuit Antwerpen-Berchem neem je de L-trein naar Leuven en rijd je tot Aarschot. Daar kan je overstappen op de L-trein naar Hasselt en je rijdt dan tot het station van Zichem of Testelt. Vandaar is het nog vier kilometer te voet. Je kan in Aarschot ook de (bel)bus nemen tot in Averbode.

Vanuit Hasselt neem je de L-trein naar Leuven en stap je af in Zichem of Testelt. Vandaar is het nog vier kilometer te voet. In het weekend neem je de trein naar Landen.

Info: http://www.b-rail.be

 POSTADRES

Norbertijnenabdij Averbode
Abdijstraat 1
3271 Averbode
013/780440

GPS - NAVIGATIESYSTEMEN

U geeft als bestemming best op: Herseltsebaan 2, Averbode.

U rijdt daar de parking op en kan dan te voet verder naar de abdij.

Download hier een overzichtsplan

Het bestemmingsadres 'Abdijstraat 1' geeft geen goede resultaten.Abdij Averbode