Jongerenactiviteiten

Ben je tussen 13 en 25 en heb je zin in enkele toffe dagen in de abdij?Dan heb je "the place to be" gevonden. Jaarlijks organiseren wij enkele weekends en vakantiedagen in juli. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren vanaf het eerste middelbaar. We werken voor bepaalde activiteiten in leeftijdsgroepen. We zorgen voor een goede mix tussen ontspanning en bezinning.


Jongerenweekend oktober 2017

Thema: "Vasthouden en loslaten"

Datum: van 6 tot 8 oktober 2017

Vasthouden en loslaten zijn de twee basiselementen van een stevige knuffel. Je houdt mekaar vast en dat doet deugd. En dan laat je mekaar los en ook dat is een fijn gevoel, want als het een stevige knuffel was, zindert die nog wat na.

Vasthouden en loslaten zijn twee fenomenen die we heel vaak meemaken: er zijn mensen en zaken die je liefst zo lang mogelijk wil vasthouden en die je op zeker moment toch moet loslaten. Er zijn ook mensen en zaken die je zelf wil loslaten, maar waarbij dat niet lukt. Denk maar aan: van school veranderen, oude vrienden loslaten of net vasthouden, stoppen met een hobby en met iets nieuws beginnen, definitief afscheid nemen van iemand of iets, voelen hoe leuk vasthouden kan zijn en hoe goed loslaten kan zijn. Stof genoeg voor een boeiend jongerenweekend dus. Jij komt toch ook?


Begeleiding: Nel Van Camp en Jos Bielen
Kostprijs: € 95

Jongerenweekend februari 2018

Thema: "Thuiskomen bij jezelf"
Datum: 2-4 februari 2018
Kostprijs: € 95
Begeleiding: Bart Willemen, Karen Fierens en Jos Bielen

Abdijvakantie 2018

Thema: "De tien geboden"
Datum: 2-6 juli 2018
Prijs: € 175
Begeleiding: Sandra Cools, Nel Van Camp, Klaartje Tas en Jos Bielen