Leuke verhalen‎ > ‎

Het laatste nieuws van Lowieke

Ik heb eerder verteld van de onenigheid die ik heb met vrouwtje over het eten van fruit. We zijn eruit, vrouwtje heeft eindelijk begrepen dat ik samen met haar het fruithapje wil eten. Zij een hap, ik een hap. Dat is toch ook veel gezelliger zou ik zo denken.

Iets anders wat ik ontdekt heb op het gebied van eten is dat de hondenbrokken verrukkelluk zijn. Ze zijn wel een beetje groot maar dat mag de pret niet drukken. Voordeel is dat je niet zo vaak aan een nieuwe brok hoeft te beginnen. Als je buik gevuld is kun je er trouwens leuk mee spelen en gooien. Wanneer vrouwtje gaat afwassen doet ze de brokken van Lobbe even in de weegschaal -als de brokjes niet op zijn- en van daaruit kan ik er prima mee gooien en het leuke is dat vrouwtje ze dan weer terugmikt in de schaal, zo kun je eindeloos doorgaan.

Dit zijn toch gezellige ontdekkingen en het wordt er alleen maar leuker door, zo knus dat ik vrouwtje helemaal niet meer wil bijten ook niet als ik terug in mijn huis moet. Dus we genieten allebei ervan.

september 2005