15-05-2011
Gisteren zijn mijn eerste baasjes samen met mijn mamma en zusje bij ons op bezoek geweest. Mijn mamma kende me niet meer want ze gromde de hele tijd tegen me en wilde niets van me weten. Mijn zusje gromde eerst ook, maar na een poosje wilde ze wel een beetje spelen. Alleen als ik ondeugend wilde zijn dan begon ze weer tegen me te grommen. Een keer was ze zelfs zo boos op me dat ik me maar meteen overgegeven heb en heel onderdanig op mijn rug ben gaan liggen. Ik weet niet wat dat is met die meiden, ze zijn altijd boos op me en willen niets van me weten. Met mannetjes heb ik daar geen last van, die zijn altijd vriendelijk tegen me, zelfs als ik een beetje druk ben. Vrouwtje gaat eens puzzelen waarom de dames me niet moeten, want ze wil toch weten hoe dat zit. Maar goed we hebben samen gegeten en het lekkers gedeeld en dat ging allemaal goed. Omdat ik mijn vlees toch al had gehad voordat ze kwamen, heb ik de dames mijn brokken afgestaan. Later heeft vrouwtje nieuwe brokjes neergezet, maar ik had het veel te druk met alles in de gaten te houden en te proberen of ze niet toch met me wilden spelen. Ik heb het wel naar mijn zin gehad, eindelijk eens iemand die je echt kunt uitdagen om te spelen. Toen ze naar huis gingen vond ik dat toch wel jammer en ik ben even bij de deur blijven zitten om te kijken of ze weer terug zouden komen. Jammer, niet dus. Gelukkig heb ik mijn kattenvrienden en Binkie wilde meteen met me spelen. Ik was zo moe geworden van een hele avond spelen, rennen en alles in het oog houden, dat ik de hele nacht doorgeslapen heb tot 8 uur vanmorgen. 
Toen we beneden kwamen rook ik meteen nog de geur van mamma en mijn zusje en dat maakte me een beetje van streek. Ik heb er zelfs om moeten piepen totdat vrouwtje me gerustgesteld heeft en me verzekerde dat ze me lief heeft en dat ik nooit bij haar weg hoef. Nadat ze alles opgeruimd had en alle geurtjes weg waren, was het weer goed en kon ik met een gerust hart mijn plekjes opzoeken en lekker slapen, want ik ben nog steeds moe. 
Toen mijn eerste baasjes me zagen moesten ze nog eens goed kijken want ze vonden me heel erg groot, maar wel heel erg mooi. Het schijnt dat ik op mijn pappa lijk, die was ook zo groot. Alleen de beige vlek op mijn rug, die heb ik van mamma en de golfjes in mijn haren. Mamma heeft zelfs echte krullen. Mijn zusje is een heel stuk kleiner als ik en veel smaller, zal wel komen omdat zij een meid is. Vrouwtje hoeft zich in ieder geval geen zorgen over mij te maken. Ik ben niet te smal met mijn 6 kilo. Je voelt mijn ribben en mijn ruggengraat nog, dus te dik ben ik ook niet. Ik heb best wel veel spieren, dat krijg je als je iedere dag een lekker lange wandeling in het bos maakt. En iedere dag flink je spieren traint door achter je vrienden aan te rennen en een potje te worstelen. En dan natuurlijk nog de spieroefeningen samen met vrouwtje als ze gegeten heeft. Dat is ook iedere dag vaste prik.