29-04-2011
Het bezoek van de twee hondjes gisteren was minder gezellig als ik gedacht had. Dat kleine ding was wel gezellig die wilde de hele tijd met me spelen en ravotten en dat hebben we dan ook gedaan. Lekker door het natte gras rennen en in de modder. Dus mijn bad van zaterdag is daarmee weer ongedaan gemaakt want ik ben nu weer lekker zwart zoals ik naar mijn idee behoor uit te zien. Of vrouwtje het hiermee eens is weet ik nog niet.
De grote hond was minder vriendelijk en wilde niet zoveel van mij weten. We hebben wel wat gespeeld met elkaar, maar opeens wilde ze me bijten. Ze had mijn balletje gepakt en ik dacht dus dat ze wilde spelen en wilde de bal pakken en toen gromde ze heel onvriendelijk tegen me. Daar schrok ik best wel van, maar ze bleef spelen met mijn bal dus zag ik er geen kwaad in om mee te doen. Toen gromde ze weer en trok haar lip op zodat haar tanden bloot waren. Nou dat was echt eng. Vrouwtje heeft mij toen maar binnen gezet en dat vond ik ook helemaal niet erg want ik was erg geschrokken. Dat had ik nog nooit meegemaakt, dat iemand zo onvriendelijk tegen me doet. Ik heb er dan ook heel akelig over gedroomd en toen moest ik in mijn slaap zelfs piepen. Vrouwtje heeft me toen wakker gemaakt en verteld dat alles in orde is en dat er niets aan de hand was. Toen ben ik weer rustig in slaap gevallen en heb nergens meer last van gehad.
Dat was dus mijn eerste ervaring met bezoek van soortgenoten, nou geef mij mijn katten en Lowieke maar, is toch veiliger.